• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar ne olur dua edin 4gündür hastanede yatıyorum.ksnamam durmuyor.meleklerimi rabbim bana bağışlar inşallah.birer ayetel kürsü yada düşük omaması için dua okurmusnuzhepinizden ALLAH razı olsun simdiden.
Ayy canım benim çok geçmiş olsun,stres yapma dua et meleklerin için Allah büyüktür inşallah sağsağlim kucağına aldığın günleri de gösterir sana.Dualarımız seninle merak etme canım.şimdi nasılsın,hastanede misim hala?

Arkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum
benim doktorum ikili test diğerlerine göre daha tutarlı sonuç verebilir ne olur ne olmaz yapalım dedi ben de yaptırdım,çok şükür bir problem çıkmadı.üçlü testi falan yaptırmayacagım zaten.

Bir bardak sabah bir bardak aksam zeytinyag gibi cay iciyorum, tabi ona cay denirse. Turk kahvesi veya kahvenin tadını unutttum:KK43:
Bende kahvaltıdan kahvaltıya çay içiyorum açık tabi, türk kahvesi veya sadece sütün içine nescafe hafta da bir felan eğer aklıma gelir canım çekerse içiyorum, akşamları bir kupa rezene içiyorum, hem uyku yapıyor hem şimdiden süt depoluyor...

Bende kahvaltıdan kahvaltıya çay içiyorum açık tabi, türk kahvesi veya sadece sütün içine nescafe hafta da bir felan eğer aklıma gelir canım çekerse içiyorum, akşamları bir kupa rezene içiyorum, hem uyku yapıyor hem şimdiden süt depoluyor...
Sürekli dinlenip yatıyor musun. şişlik lerin inmesi için yaptığın birsey var mı. biraz dışarı ciksam yoruLu yorum. Sancı da çıktığı için korkuyorum bu şişlikler Den.tDen.tansiyonum 12 -8civarlarinda

son haftalardaki ödem oluyor artık.ilk gebeliğimde de ben 38 den sonra şişmiştim.
ben de bu ay çok kilo almışım.zaten kilo fazlam var.dr.um tabi biraz kızıyor.tedavi dönemi aldıklarımı saymazssam 30 .haftaya kadar 11-12 kilo almış durumdayım.
ama ikiz gebelik sonuçta asla tek bebeğe benzemiyor.
bebeklerinin kilosu ne kadar?
Bebeklerin kilosunu yine öğrenmedim sadece üç kilonun üzerindelermiş o kadarını söylüyor doktorum...

Sürekli dinlenip yatıyor musun. şişlik lerin inmesi için yaptığın birsey var mı. biraz dışarı ciksam yoruLu yorum. Sancı da çıktığı için korkuyorum bu şişlikler Den.tDen.tansiyonum 12 -8civarlarinda
Şöyle söylim 34-36 hafta arası iki hafta full yattım doktor dışında evden çıkmadım. 36 dan sonra doktorum serbest bıraktı yorulana kadar istediğini yap yorulunca yat dinlen dedi. Bende öle yapıyorum mesala dün kızımın doğumgünü partisinde hep ayaktaydım akşamda hep yattım :) elbette bende hemen yoruluyorum, çok yürüyemiyorum, kızıma hamileyken hatırlıyorum doğurana kadar avm de geziyordum, akşam avm kapanmadan eve gelmiyordum, benimle dalga geçiyorlardı akşama kadar cevahirdesin kızının adını cevahir koy diye :) ama ikizlerde çooook farklı oldu çok çabuk yoruluyorum, merdiven çıkamıyorum, çok yürüyemiyorum, hemen nefesim daralmaya başlıyor. Şişliklerim ve el uyuşmalarım için fizik tedavi doktoruna gitmiştim. El uyuşmalarım için atel verdi uyurken bile çıkarmayacaksın ve ellerini hep göğüs hizasının üstünde tutacaksın dedi, dediğini yaptığım sürece faydasını görüyorum... Ayaklarım için de eşime masaj şekli gösterdi sürekli her fırsatta böyle masaj yapacaksın dedi. Eşim her fırsatta masaj yapıyor. Otururken sarkıtmıyorum, uzatıyorum. Uzandığım zamanlarda altına yaklaşık otuz cm lik yükseklik koyarak yukarda tutuyorum on dakikaya iniyor şişlikler... Benim tansiyonum da hep 10-6 larda çok değişiklik olmuyor öyle gidiyor...

Şöyle söylim 34-36 hafta arası iki hafta full yattım doktor dışında evden çıkmadım. 36 dan sonra doktorum serbest bıraktı yorulana kadar istediğini yap yorulunca yat dinlen dedi. Bende öle yapıyorum mesala dün kızımın doğumgünü partisinde hep ayaktaydım akşamda hep yattım :) elbette bende hemen yoruluyorum, çok yürüyemiyorum, kızıma hamileyken hatırlıyorum doğurana kadar avm de geziyordum, akşam avm kapanmadan eve gelmiyordum, benimle dalga geçiyorlardı akşama kadar cevahirdesin kızının adını cevahir koy diye :) ama ikizlerde çooook farklı oldu çok çabuk yoruluyorum, merdiven çıkamıyorum, çok yürüyemiyorum, hemen nefesim daralmaya başlıyor. Şişliklerim ve el uyuşmalarım için fizik tedavi doktoruna gitmiştim. El uyuşmalarım için atel verdi uyurken bile çıkarmayacaksın ve ellerini hep göğüs hizasının üstünde tutacaksın dedi, dediğini yaptığım sürece faydasını görüyorum... Ayaklarım için de eşime masaj şekli gösterdi sürekli her fırsatta böyle masaj yapacaksın dedi. Eşim her fırsatta masaj yapıyor. Otururken sarkıtmıyorum, uzatıyorum. Uzandığım zamanlarda altına yaklaşık otuz cm lik yükseklik koyarak yukarda tutuyorum on dakikaya iniyor şişlikler... Benim tansiyonum da hep 10-6 larda çok değişiklik olmuyor öyle gidiyor...
Uzun uzun anlatmış sin teşekkür ederim ben de yükseklik koyup deneyim sırt üstü yata madigim için yapmıyorDUm.

Uzun uzun anlatmış sin teşekkür ederim ben de yükseklik koyup deneyim sırt üstü yata madigim için yapmıyorDUm.
Rica ederim, tam sırtüstü bende yatamıyorum ama sırtımın altına üç dört yastık koyuyorum yarı yatar yarı oturur oluyorum ayaklarımı öyle yükseltiyorum, ee keyif moduna girmişken de bi sahlep fena gitmez hani ;)

Rica ederim, tam sırtüstü bende yatamıyorum ama sırtımın altına üç dört yastık koyuyorum yarı yatar yarı oturur oluyorum ayaklarımı öyle yükseltiyorum, ee keyif moduna girmişken de bi sahlep fena gitmez hani :KK66:
ne güzel hem pozitif hem de tadını çıkarı yor Sun :) çocuklar da öyleyse içerde keyif yapıp çıkmak istemiyor lar dIR. Şaka bi yana ins herkes için hayırlısı olur. Saglikli sihhatlice zamanlica ve kolaylıkla gelirler. benimkiler 2 kilo olmamış daha bebeklere kilo aldirma nin bir yolu var mı acaba nasıl besleniyoSun.

ne güzel hem pozitif hem de tadını çıkarı yor Sun :) çocuklar da öyleyse içerde keyif yapıp çıkmak istemiyor lar dIR. Şaka bi yana ins herkes için hayırlısı olur. Saglikli sihhatlice zamanlica ve kolaylıkla gelirler. benimkiler 2 kilo olmamış daha bebeklere kilo aldirma nin bir yolu var mı acaba nasıl besleniyoSun.

benim de iki hafta önce ikiye ulaşmamışlardı iştahım da yok dr zorlayacaksın dedi ama o zaman da midem bulanıyor kısa yoldan bebeklere kilo aldırmanın yolu olsa keşke.bu cuma kontrol var bakalım inşallah iki kg olmuşlardır.

Neryukseldi nerdesin. Iyi misin.
Burdayim canim daha. Dun kontrole gittik. Bebeklerin kilosu biri 2600~2350 civarinda. Biri hic almamis kilo. Neden dedim. Olcumde hata vardir dedi. Bir de zaten yerleri dar dedi. Bilmiyorum. Hamileligimin en basindan beri kafasi asagida olan cadi kizim, bu hafta ters donmus. Takla atmis resmen. Iyiki mesaneyi yirtmamis dedi. Sasirdi. Yukarida olan da asagiya dondus. Ilk dogumum normal oldugundan normal olsun istiyor. Bir hafta daha bekleyelim dedik. Normal icin sartlar olusursa normal olacak, ama bu sefer korkuyorum ben yaa. Arada adet sancisi gibi sanci giriyor, korku sariyor sonra da. Oncekinde 15 saat sanci cektim. Sezeryani da haftaya carsamba diye konustuk. 1 hafta daha sabredecegim.

arkadaşlar mrb, ben çok fazla horluyormuşum. benim gibi olanlar varmı? bir tehlikesi var mı anlamadım

Ceviz, badem, findik. Kilo aldiriyor. Sulu et yemegi. Bunlari yiyince sanki daha iyi kilo aliyorlar. Benimkiler de az almis bu hafta.

Tüp bebek tedavisiyle ikiz hamile olan varmı aranızda
Ben varım canım..şükürler olsun Rabbine..

Burdayim canim daha. Dun kontrole gittik. Bebeklerin kilosu biri 2600~2350 civarinda. Biri hic almamis kilo. Neden dedim. Olcumde hata vardir dedi. Bir de zaten yerleri dar dedi. Bilmiyorum. Hamileligimin en basindan beri kafasi asagida olan cadi kizim, bu hafta ters donmus. Takla atmis resmen. Iyiki mesaneyi yirtmamis dedi. Sasirdi. Yukarida olan da asagiya dondus. Ilk dogumum normal oldugundan normal olsun istiyor. Bir hafta daha bekleyelim dedik. Normal icin sartlar olusursa normal olacak, ama bu sefer korkuyorum ben yaa. Arada adet sancisi gibi sanci giriyor, korku sariyor sonra da. Oncekinde 15 saat sanci cektim. Sezeryani da haftaya carsamba diye konustuk. 1 hafta daha sabredecegim.
Haftanizi bilmiyorum ama maşallah bebislere..kilolarına iyi.bebisler kilo aldıkça hareketlerini daha mi az hissediyorsunuz? Rabbim hepimize sağlıkla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin inş

Ma
Maşallah sana da bebeklere de. Artık 36 olmuş sanırım 37 yi gecirmiolar ikizlerde 37 de olmazsa sezeryan.bbenim ilki sezeryan di çok kolaydı agrim fln da oolmadi.ole olursa da korkma yani. Senin ve bebeklerin için hayırlısı neyse o olsun.sonucta bu haftaya gelmişsin. Ben de 2 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun. 3 güne bir nst deyim.

Arkadaşlar çok özel olmazsa birşey soracağım, gittiğiniz hastanede girdiğiniz nst için ne kadar ödüyorsunuz, muayne hariç sadece nst ücretini soruyorum...

Back