Şöyle söylim 34-36 hafta arası iki hafta full yattım doktor dışında evden çıkmadım. 36 dan sonra doktorum serbest bıraktı yorulana kadar istediğini yap yorulunca yat dinlen dedi. Bende öle yapıyorum mesala dün kızımın doğumgünü partisinde hep ayaktaydım akşamda hep yattım :) elbette bende hemen yoruluyorum, çok yürüyemiyorum, kızıma hamileyken hatırlıyorum doğurana kadar avm de geziyordum, akşam avm kapanmadan eve gelmiyordum, benimle dalga geçiyorlardı akşama kadar cevahirdesin kızının adını cevahir koy diye :) ama ikizlerde çooook farklı oldu çok çabuk yoruluyorum, merdiven çıkamıyorum, çok yürüyemiyorum, hemen nefesim daralmaya başlıyor. Şişliklerim ve el uyuşmalarım için fizik tedavi doktoruna gitmiştim. El uyuşmalarım için atel verdi uyurken bile çıkarmayacaksın ve ellerini hep göğüs hizasının üstünde tutacaksın dedi, dediğini yaptığım sürece faydasını görüyorum... Ayaklarım için de eşime masaj şekli gösterdi sürekli her fırsatta böyle masaj yapacaksın dedi. Eşim her fırsatta masaj yapıyor. Otururken sarkıtmıyorum, uzatıyorum. Uzandığım zamanlarda altına yaklaşık otuz cm lik yükseklik koyarak yukarda tutuyorum on dakikaya iniyor şişlikler... Benim tansiyonum da hep 10-6 larda çok değişiklik olmuyor öyle gidiyor...