İlk 16 hafta 4 kilo verdim, 16 haftadan sonra almaya başladım, şu an 38 haftalığım 25 kilo almış durumdayım, çatlak kremine hemen başla ki nemli cildin daha kolay esneyebilsin, ben sadece karnıma değil tüm vücuduma kullandım çatlak kremini ama şöyle yapıyordum, vucuduma duş sonraları karnıma sabah kalktığımda akşam yatarken sürüyordum, ama beklenen sondan bende kaçamadım 36. haftadan sonra göbek deliğimin etrafından çatlaklar kendini gösterdi malesefKızlar kaç kilo aldınız ilk 3 ay..ben şu an 8 haftalığim 1 kilo aldim bide çatlak kremi ne ne zaman basladiniz lierac diye bi krem varmış onu almayi düşünüyorum kullanan oldumu
Markası roxhel mother, doktorumun tavsiyesi ile almıştım...Kızlar kaç kilo aldınız ilk 3 ay..ben şu an 8 haftalığim 1 kilo aldim bide çatlak kremi ne ne zaman basladiniz lierac diye bi krem varmış onu almayi düşünüyorum kullanan oldumu
teşekkürler letsdance.Geçmiş olsun, ucuz atlatmissin.kilolar icin gebelik. Orgdan bakıyorum ben 31 hafta icin 1180-2350 aralığı olabilir diyor, genetik faktörlerde var sonuçta. Sizin degerleriniz normal bence sıkıntı yok gibi.
Canim aslında ben de kusuyorum ama sonra yiyorum yani kilo vermem heralde öyle görünüyo şu an 1 kilo aldim.catlak kremi sen ne kullandım 25 kilo alırsam acayip yuvarlak olurummmmİlk 16 hafta 4 kilo verdim, 16 haftadan sonra almaya başladım, şu an 38 haftalığım 25 kilo almış durumdayım, çatlak kremine hemen başla ki nemli cildin daha kolay esneyebilsin, ben sadece karnıma değil tüm vücuduma kullandım çatlak kremini ama şöyle yapıyordum, vucuduma duş sonraları karnıma sabah kalktığımda akşam yatarken sürüyordum, ama beklenen sondan bende kaçamadım 36. haftadan sonra göbek deliğimin etrafından çatlaklar kendini gösterdi malesef
ilk 3 ay kilo almadım şu an 19 kilo aldım hızla da alıyorum ödem de olabilirİlk 16 hafta 4 kilo verdim, 16 haftadan sonra almaya başladım, şu an 38 haftalığım 25 kilo almış durumdayım, çatlak kremine hemen başla ki nemli cildin daha kolay esneyebilsin, ben sadece karnıma değil tüm vücuduma kullandım çatlak kremini ama şöyle yapıyordum, vucuduma duş sonraları karnıma sabah kalktığımda akşam yatarken sürüyordum, ama beklenen sondan bende kaçamadım 36. haftadan sonra göbek deliğimin etrafından çatlaklar kendini gösterdi malesef
38 hafta ve ikiz gebe misin maşallah sana.bebeklerin kilosu nasil belli mi tarih.36 yi görür muyum acaba sancılar başladı çünkü.ssen de oluyor muİlk 16 hafta 4 kilo verdim, 16 haftadan sonra almaya başladım, şu an 38 haftalığım 25 kilo almış durumdayım, çatlak kremine hemen başla ki nemli cildin daha kolay esneyebilsin, ben sadece karnıma değil tüm vücuduma kullandım çatlak kremini ama şöyle yapıyordum, vucuduma duş sonraları karnıma sabah kalktığımda akşam yatarken sürüyordum, ama beklenen sondan bende kaçamadım 36. haftadan sonra göbek deliğimin etrafından çatlaklar kendini gösterdi malesef
Kremimin markası roxhel mother, doktorum vermişti kremimi. Valla önüne geçilmiyor alacak kilo alınıyor, sana tavsiyem her zaman önce kendi sağlığını sonra bebeklerin sağlığını ön planda tut, kilo hiç önemli değil, verilmeyecek kilo yoktur onu bilirim onu söylerim, ilk kızımda 35 kilo aldım vermem bir yıl bile sürmediCanim aslında ben de kusuyorum ama sonra yiyorum yani kilo vermem heralde öyle görünüyo şu an 1 kilo aldim.catlak kremi sen ne kullandım 25 kilo alırsam acayip yuvarlak olurummmm
İlk 3 ay hamileyim diye yüklendi m sanırım 4 kg almıştım.simdi 10.700g almış oldum.Allahtan çok hızlı devam etmedi:)Kızlar kaç kilo aldınız ilk 3 ay..ben şu an 8 haftalığim 1 kilo aldim bide çatlak kremi ne ne zaman basladiniz lierac diye bi krem varmış onu almayi düşünüyorum kullanan oldumu
Çok geçmiş olsun canım..haftalar ilerledikçe herşey zorlaşıyor sanırım.aman dikkat.teşekkürler letsdance.
ucuz atllattım gerçekten de.bişey yok çok şükür.
iç bacak kaslarımı acıtmışsım o da hemen hemen geçti.
karnının üstüne düşmediysen sıkıntı olmaz dedi dr.
kilo da normal seyrinde anladığım kadarıyla
sağol canım.İlk 3 ay hamileyim diye yüklendi m sanırım 4 kg almıştım.simdi 10.700g almış oldum.Allahtan çok hızlı devam etmedi:)
3 ayla beraber göbeğe lierac ve sebamed sürüyordu.bi de badem yagı.ama kimse demedi goguslerede sur diye. Bi gün kaşindim ertesi gün catladi biri.berbatşimdide diğeri kasiniyor o da suruyorum ama başladı çatlamaya..
Hala gobiş dayaniyor.birazcık da yağlı yapısının etkisi vardı sanırım
Sağlıkla doğdun kuzucular ne kilo ne çatlaklar umrum değil..yeterki onlar iyi olsun..
Çok geçmiş olsun canım..haftalar ilerledikçe herşey zorlaşıyor sanırım.aman dikkat.
Kesinlikle ödem olabilir, bende de şu an ödem çok fazla, ben 38+1 im 25 kilo almış durumdayım ama ellerim yüzüm ayaklarım ciddi şiş durumda, ödem olduğu çok belli, bu da doğumdan sonra hızla zayıflayacağım anlamına geliyor ve hiiiç kafama takmıyorum kilolarımı :) iki çocuk taşıyorum alacağım elbetteIlk 3
ilk 3 ay kilo almadım şu an 19 kilo aldım hızla da alıyorum ödem de olabilir
Evet canım, hatta şu an hastanedeyim kontrole geldim, nst ye bağlıyım hala kasılma gözükmüyor, bakalım doktor ne diyecek biraz sonra :) kilolarını en son bir ay önce söylemişti, söylemiyor canım ama üçün üstünde olduklarını tahmin ediyoruz, eğer şimdi söylerse kilolarını söylerim bende38 hafta v
38 hafta ve ikiz gebe misin maşallah sana.bebeklerin kilosu nasil belli mi tarih.36 yi görür muyum acaba sancılar başladı çünkü.ssen de oluyor mu
ben sürekli yatmak zorunda olduğumdan o dönem ve yine sürekli karbonhidratlı beslenmek zorunda kaldığımdan midemden ötürü 4 kg aldım ama sonra 1 kg ını verdim.Kızlar kaç kilo aldınız ilk 3 ay..ben şu an 8 haftalığim 1 kilo aldim bide çatlak kremi ne ne zaman basladiniz lierac diye bi krem varmış onu almayi düşünüyorum kullanan oldumu
Masallah canim 36. Haftaya kadar dayanabilmis yine derin catlamamis zaten 1-2 haftaya dogumun olur o catlaklarda cok yayilip kalinlasmadan boyle atlatirsin insallah....peki su anda kac kilosun ve boyun kac?İlk 16 hafta 4 kilo verdim, 16 haftadan sonra almaya başladım, şu an 38 haftalığım 25 kilo almış durumdayım, çatlak kremine hemen başla ki nemli cildin daha kolay esneyebilsin, ben sadece karnıma değil tüm vücuduma kullandım çatlak kremini ama şöyle yapıyordum, vucuduma duş sonraları karnıma sabah kalktığımda akşam yatarken sürüyordum, ama beklenen sondan bende kaçamadım 36. haftadan sonra göbek deliğimin etrafından çatlaklar kendini gösterdi malesef
Teşekkür ederim, 56 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum ve boyum 1.73 normal doğum olacağı için bekliyoruz hala...Masallah canim 36. Haftaya kadar dayanabilmis yine derin catlamamis zaten 1-2 haftaya dogumun olur o catlaklarda cok yayilip kalinlasmadan boyle atlatirsin insallah....peki su anda kac kilosun ve boyun kac?
son haftalardaki ödem oluyor artık.ilk gebeliğimde de ben 38 den sonra şişmiştim.Kesinlikle ödem olabilir, bende de şu an ödem çok fazla, ben 38+1 im 25 kilo almış durumdayım ama ellerim yüzüm ayaklarım ciddi şiş durumda, ödem olduğu çok belli, bu da doğumdan sonra hızla zayıflayacağım anlamına geliyor ve hiiiç kafama takmıyorum kilolarımı :) iki çocuk taşıyorum alacağım elbette
İlk 3 ay bende 2 kilo almıştım sanırım. Su anda 8 kilo oldu, bakalım asıl bundan sonra daha cok alıcaz daha dogrusu bebekler alıcak insallah. Catlak kremi 3 aydan sonra basladım, lierac kullanıyorum. Yalnız benim cildim cok kuru oldugu icin yetmiyor gibi geliyor. sabah aksam lierac, gun icindede bir kere badem bir kere de kako yagı suruyorum. karnım cok buyudu goren doguma ne kadar kaldı diyor, göbek cevresinde belli belirsiz basladı catlaklar sanırım kacamıcam. Artık tesellimiz bebisleri saglıkla kucagımıza almak olacak. Zaten bikini giymeyi de dusunmuyorumKızlar kaç kilo aldınız ilk 3 ay..ben şu an 8 haftalığim 1 kilo aldim bide çatlak kremi ne ne zaman basladiniz lierac diye bi krem varmış onu almayi düşünüyorum kullanan oldumu
Ben de nst y dim hastanede ama sonuçları doktor a gosteremedgosteremedim.idrar tahlil fln verilecekti kaldı hepsi eve geldim.bana Her an olabilir dedi de ben hiç hazır deilim bebeklerim sağlıklı olsun sağlıkla dogsunlar yeter. Ne güzel sen de Bu zamana gelmissin bizlere de dua et.Evet canım, hatta şu an hastanedeyim kontrole geldim, nst ye bağlıyım hala kasılma gözükmüyor, bakalım doktor ne diyecek biraz sonra :) kilolarını en son bir ay önce söylemişti, söylemiyor canım ama üçün üstünde olduklarını tahmin ediyoruz, eğer şimdi söylerse kilolarını söylerim bendebende sancı olmuyor günde bir iki kere karnımda kasılma oluyor hepsi o... Dilerim sende görürsün bu haftaları...
Bana da beklemeye devam haftaya görüşürüz dedi, hala tık yok biz de, sanırım 40 haftayı tamamlıcaz biz. Umarım sizin bebişlerde zamanında sağlıkla gelirler...Be
Ben de nst y dim hastanede ama sonuçları doktor a gosteremedgosteremedim.idrar tahlil fln verilecekti kaldı hepsi eve geldim.bana Her an olabilir dedi de ben hiç hazır deilim bebeklerim sağlıklı olsun sağlıkla dogsunlar yeter. Ne güzel sen de Bu zamana gelmissin bizlere de dua et.
Cok tesekkur ederim bende yaptırmak istemiyordum zaten bebeklerimiz allaha emanet detaylı ultrason kaçıncı haftada cekiliyo[/QUOTE]Çok teOTE="devrim7779, post: 39831928, member: 323077"]Ben birkac doktora gittim hicbiri de istemedi.sadece 2 kez detayli ultrason ve fetal eko cekildi.
Cok tesekkur ederim bende yaptırmak istemiyordum zaten bebeklerimiz allaha emanet detaylı ultrason kaçıncı haftada cekiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?