Insallah canim insallaah serklaj kasılmayıda mi onluyormus senden duydum.bende bi kacgundur kasilmanin ne oldugunu bilmedigim icin isimlendiremiyorum karnimin sag tarafi sertlesiyor asagiya baskı yapiyor altina kaciracak gibi oluyorum sonra birden ates basıyor.birde baski esnasında tuvaletim geldiği anda sanki igne batiriyorlar alttan acaba dikisle mi alakali diye düşünüyorum.birde dr.ma sordum uzama oluyormu servikal de öyle bisey olmaz dedi acaba sizinkisi benimkinden farkli birsey mi bilemedimKorkma canım.onları koruyan o kadar çok katman var ki.Allah a emanetler..
Canım her şekilde ciddi bi operasyon olduğu.anlıyor insan.sağlıkla geciricez inş.inan çok korktum ama Dinleniyorum ve elime gelen o kasılmalar yok şükür. İyi olacağına çok inanıyorum.icimizi ferah tutalım..gunduz oturma odasindayim yatmaya gecoyorum.arada gezinmis oluyorum sayılır.ayaklarını bazen kaldırıyoruz.inş sa glikla yavrularimiza kavuşuruz
Yok serklaj kasılmayi onlemez.boyle birşey söylenmedi.kasılmalar için ilaç kullanıyorum zaten.Insallah canim insallaah serklaj kasılmayıda mi onluyormus senden duydum.bende bi kacgundur kasilmanin ne oldugunu bilmedigim icin isimlendiremiyorum karnimin sag tarafi sertlesiyor asagiya baskı yapiyor altina kaciracak gibi oluyorum sonra birden ates basıyor.birde baski esnasında tuvaletim geldiği anda sanki igne batiriyorlar alttan acaba dikisle mi alakali diye düşünüyorum.birde dr.ma sordum uzama oluyormu servikal de öyle bisey olmaz dedi acaba sizinkisi benimkinden farkli birsey mi bilemedim
Arkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum
Benim doktorlar önermedi bende hiçbir test yaptırmadım. Sadece ultrason, 2 haftada bir gidiyorum. Açıkçası Allah korudun birsey çıksa bebeklerden vazgeçecek değiliz bu nedenle kafayı cok takmadım ben Allah'a emanet insallah. Ailede yoksa genlerinize güveninArkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum
Amiin csnim amiin bugunde belimmi bobregimmi anlayamadım bicak batiyor sanki.surekli yatiyoruz ya kendimizi dinlemekten de olabilir bunlar:)Yok serklaj kasılmayi onlemez.boyle birşey söylenmedi.kasılmalar için ilaç kullanıyorum zaten.
Canım bilmiyorum3 üzerine çıkmış dedi Dr.bilmiyorum ki bende. Ben daha fazla stres yapmayayim diye de söylemiş olabilir mi
Ben ağrı olmadığı için popo sanmistim.göbek hizanin sağı solu toplanma seklinde avuç içini dolduruyorsa sivriliyorsa dağ gibi buymuş meğer kasılma.bide tümüyle göbeğinde sertleşmemeliymiş..
Rabbim şifa verdi. Tüm evlat bekleyenlere
Doğru sonuç vermediği düşünülüyor. Bu yüzden yapılmadı.ense kalınlığı ve burun ölçüleri alindi o kadarArkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum
Benimde ara ara belim agriyor.korkuyorum bazen ama sanırım uzanmaktan.bende seni. Gibi düşünüyorum .zormuş evden çıkamamak..Amiin csnim amiin bugunde belimmi bobregimmi anlayamadım bicak batiyor sanki.surekli yatiyoruz ya kendimizi dinlemekten de olabilir bunlar:)
Bu konuda dr.larin fikirleri ve uygulamalari degisiklik gosteriyor.kimi dr.yanlis sonuc veriyor gerek yok derken kimisi de kan degerleri uzerinden belirli bir oranda fikir yurutulebilecegini soyluyor.benim dr.um bana yaptirdi ikili test.ucluye gore daha anlamli oldugunu soylediArkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum
Geçmiş olsun, ucuz atlatmissin.kilolar icin gebelik. Orgdan bakıyorum ben 31 hafta icin 1180-2350 aralığı olabilir diyor, genetik faktörlerde var sonuçta. Sizin degerleriniz normal bence sıkıntı yok gibi.ben de cuma gunu tehlikeli bir dusus yasadim.ayagim kaydi ve bacaklarim biraz acilarak dustum.zaten kontrolum vardi.dr.a gittim.cok sukur bi sorun yoktu.
ciger gelistirici igne verdi.bugun sabah ve aksam 2 ser adet yaptirdim.bebekler de 1470 ve 1500 gr.mis:))
30. Haftaliklar sizlerin kilolar nasil.normal degil mi bu.kilolar
alttaki cizelge 1650 civari gosteriyo ama o tek bebek icin tabi ki:))
Ciger gelistiricinin yan etkileri yaziyo ya prospektusunde biraz aklimi karistirdi ama sonucta bu etkilerini goz onunde bulunduruyorlar dir verirken heralde.aranizda yaptirmayan varmi peki?
Ikiz gebelik te anne ortalama kac kilo aliyor.Geçmiş olsun, ucuz atlatmissin.kilolar icin gebelik. Orgdan bakıyorum ben 31 hafta icin 1180-2350 aralığı olabilir diyor, genetik faktörlerde var sonuçta. Sizin degerleriniz normal bence sıkıntı yok gibi.
Benim çoğunlukla sag kasığımda ağrı oldu çok uzun sürede devam etti. Tek olmak zorunda diye duymadım şimdiye kadar, bir sıkıntı yoktur inşallah sağlıkla alırsın kucağınaArkadaslqr bi cvp verirsenizcok sevinirim.
hamileiginizin ilk zamanlari kasik agrilariniz saglı sollu mu oluyordu? Benim bir sag bir sol tarafta agrilarim.oluyor. tek taraf degil yani normalmi canlar?
Insallh cnm sagolasinBenim çoğunlukla sag kasığımda ağrı oldu çok uzun sürede devam etti. Tek olmak zorunda diye duymadım şimdiye kadar, bir sıkıntı yoktur inşallah sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?