2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Insallah canim insallaah serklaj kasılmayıda mi onluyormus senden duydum.bende bi kacgundur kasilmanin ne oldugunu bilmedigim icin isimlendiremiyorum karnimin sag tarafi sertlesiyor asagiya baskı yapiyor altina kaciracak gibi oluyorum sonra birden ates basıyor.birde baski esnasında tuvaletim geldiği anda sanki igne batiriyorlar alttan acaba dikisle mi alakali diye düşünüyorum.birde dr.ma sordum uzama oluyormu servikal de öyle bisey olmaz dedi acaba sizinkisi benimkinden farkli birsey mi bilemedim

Yok serklaj kasılmayi onlemez.boyle birşey söylenmedi.kasılmalar için ilaç kullanıyorum zaten.

Canım bilmiyorum 3 üzerine çıkmış dedi Dr.bilmiyorum ki bende. Ben daha fazla stres yapmayayim diye de söylemiş olabilir mi

Ben ağrı olmadığı için popo sanmistim.göbek hizanin sağı solu toplanma seklinde avuç içini dolduruyorsa sivriliyorsa dağ gibi buymuş meğer kasılma.bide tümüyle göbeğinde sertleşmemeliymiş..

Rabbim şifa verdi. Tüm evlat bekleyenlere

Arkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum

Arkadaşlar daha önce bi soru sordum kimse cevap vermedi siz bu yoldan gecmissinizdir ikiz gebeliklerde ikili testlerin doğru sonuç vermediğini duydum bende kararsız, kaldım sizler ne yaptınız lütfen cevap bekliyorum

Ben birkac doktora gittim hicbiri de istemedi.sadece 2 kez detayli ultrason ve fetal eko cekildi.

kızlar benim nefes alma problemim çok arttı. geceleri uyuyamıyorum hiç. gündüzleri ne yapacağımı şaşırıyorum ayakta dursam sancı oluyor yatıyorum nefes alamıyorum. her türlü pozisyonu denedim hamile yastığı da hiç işe yaramıyor. aynı sıkıntıyı yaşayıp da bir çözüm bulan var mı aranızda? ya da doktorundan herhangi bir tavsiye ya da müdahele alan?

Arkadaslqr bi cvp verirsenizcok sevinirim.
hamileiginizin ilk zamanlari kasik agrilariniz saglı sollu mu oluyordu? Benim bir sag bir sol tarafta agrilarim.oluyor. tek taraf degil yani normalmi canlar?

Benim doktorlar önermedi bende hiçbir test yaptırmadım. Sadece ultrason, 2 haftada bir gidiyorum. Açıkçası Allah korudun birsey çıksa bebeklerden vazgeçecek değiliz bu nedenle kafayı cok takmadım ben Allah'a emanet insallah. Ailede yoksa genlerinize güvenin

Amiin csnim amiin bugunde belimmi bobregimmi anlayamadım bicak batiyor sanki.surekli yatiyoruz ya kendimizi dinlemekten de olabilir bunlar:)

Aslında"LetsDance, post: 39832427, member: 630064"]Benim doktorlar önermedi bende hiçbir test yaptırmadım. Sadece ultrason, 2 haftada bir gidiyorum. Açıkçası Allah korudun birsey çıksa bebeklerden vazgeçecek değiliz bu nedenle kafayı cok takmadım ben Allah'a emanet insallah. Ailede yoksa genlerinize güvenin[/QUOTE]
Aslinda bende ayni fikirdeyim allaha emanet bebkler tevekkül etmekten yanayım sağlıkla kucağınıza alalım ins

Çok teOTE="devrim7779, post: 39831928, member: 323077"]Ben birkac doktora gittim hicbiri de istemedi.sadece 2 kez detayli ultrason ve fetal eko cekildi.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim bende yaptırmak istemiyordum zaten bebeklerimiz allaha emanet detaylı ultrason kaçıncı haftada cekiliyo

Doğru sonuç vermediği düşünülüyor. Bu yüzden yapılmadı.ense kalınlığı ve burun ölçüleri alindi o kadar

Amiin csnim amiin bugunde belimmi bobregimmi anlayamadım bicak batiyor sanki.surekli yatiyoruz ya kendimizi dinlemekten de olabilir bunlar:)
Benimde ara ara belim agriyor.korkuyorum bazen ama sanırım uzanmaktan.bende seni. Gibi düşünüyorum .zormuş evden çıkamamak..

Bu konuda dr.larin fikirleri ve uygulamalari degisiklik gosteriyor.kimi dr.yanlis sonuc veriyor gerek yok derken kimisi de kan degerleri uzerinden belirli bir oranda fikir yurutulebilecegini soyluyor.benim dr.um bana yaptirdi ikili test.ucluye gore daha anlamli oldugunu soyledi
ama uclu test yaptirmadi.

ben de cuma gunu tehlikeli bir dusus yasadim.ayagim kaydi ve bacaklarim biraz acilarak dustum.zaten kontrolum vardi.dr.a gittim.cok sukur bi sorun yoktu.
ciger gelistirici igne verdi.bugun sabah ve aksam 2 ser adet yaptirdim.bebekler de 1470 ve 1500 gr.mis:))
30. Haftaliklar sizlerin kilolar nasil.normal degil mi bu.kilolar

alttaki cizelge 1650 civari gosteriyo ama o tek bebek icin tabi ki:))
Ciger gelistiricinin yan etkileri yaziyo ya prospektusunde biraz aklimi karistirdi ama sonucta bu etkilerini goz onunde bulunduruyorlar dir verirken heralde.aranizda yaptirmayan varmi peki?

Geçmiş olsun, ucuz atlatmissin.kilolar icin gebelik. Orgdan bakıyorum ben 31 hafta icin 1180-2350 aralığı olabilir diyor, genetik faktörlerde var sonuçta. Sizin degerleriniz normal bence sıkıntı yok gibi.

Geçmiş olsun, ucuz atlatmissin.kilolar icin gebelik. Orgdan bakıyorum ben 31 hafta icin 1180-2350 aralığı olabilir diyor, genetik faktörlerde var sonuçta. Sizin degerleriniz normal bence sıkıntı yok gibi.
Ikiz gebelik te anne ortalama kac kilo aliyor.

Arkadaslqr bi cvp verirsenizcok sevinirim.
hamileiginizin ilk zamanlari kasik agrilariniz saglı sollu mu oluyordu? Benim bir sag bir sol tarafta agrilarim.oluyor. tek taraf degil yani normalmi canlar?
Benim çoğunlukla sag kasığımda ağrı oldu çok uzun sürede devam etti. Tek olmak zorunda diye duymadım şimdiye kadar, bir sıkıntı yoktur inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar kaç kilo aldınız ilk 3 ay..ben şu an 8 haftalığim 1 kilo aldim bide çatlak kremi ne ne zaman basladiniz lierac diye bi krem varmış onu almayi düşünüyorum kullanan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…