• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar ne olur dua edin 4gündür hastanede yatıyorum.ksnamam durmuyor.meleklerimi rabbim bana bağışlar inşallah.birer ayetel kürsü yada düşük omaması için dua okurmusnuzhepinizden ALLAH razı olsun simdiden.
hemen okudum canim Rqbbim sifa versin insallah bebislerinle beraber cikacaksin hastaneden..iyi dusun pozitif olmaya aliski sana siki siki tutunsunlar bebislerin...

Kızlar ne olur dua edin 4gündür hastanede yatıyorum.ksnamam durmuyor.meleklerimi rabbim bana bağışlar inşallah.birer ayetel kürsü yada düşük omaması için dua okurmusnuzhepinizden ALLAH razı olsun simdiden.

Allah yardimcin olsun canim.

Arkadaslar bu ası konusunu daha önce konuştuk ama yine fikrinizi alıcam
Ben iki doktora gidiyorum. Biri profesör perinatologi dalında..
Son bes yılda tetanoz aşısı olmadınızsa olmakta yarar var diyor.
Bunu sadece hastane mikrobuna karsı düşünmeyin diyor. Parktaki gul dikeni batsa bu risk var diyor.

Katiliyorum canim.benim de daha once hic basima gelmemisti ama 12.haftamda dikisle ugrasiyodum.tak kendime batirdim igneyi. Bi de baktim ki pasli. İlac yazdirmaya gitmistim soyledim hemen asi ol dedi.kendi doktorumu aradim o da aynisini soyledi. Ayriyeten ogretmenim.pano falan hazirliyorum. Hic dikkat etmemistim butun igneler pasliymis. Tedbiri elden birakmamak lazim.

Arkadaslar turk kahvesi, çözünür kahvelerden ve çay iciyor musunuz
ben hamile olmadan önce kahvaltı öncesi çözünür kahve içerdim ve çay tiryakisiydim.Hamile olunca
nasılsa yararı yok diye içmiyorum ancak misafir gelirse yada ben gidersem bir bardak cay veya kahve içiyorum

Dualar okudum herseyin hayırlısı ve gonlunce olsun.

Arkadaslar turk kahvesi, çözünür kahvelerden ve çay iciyor musunuz
Açık çay içiyorum.kkahve de canım istiyor açıkçası 3 güne bir hemen hemen Türk Kahvesi içiyorum. Bazen daha sık.aark.ssormuş içebilirsin demiş doktodoktoru.ben de ona güvenerek içiyorum.

Aslında 2. kimyasal gebelik oldu. Ama baktığın zaman 1 yıldır korunmuyordum. İki kez hamile kaldım. İkiside kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkincide değer düşmeyince kürtaj gibi bir işlem yaptı rahim kazıma yani, onda polip çıkmış buda zaten hamilelikte düşük sebebiymiş, bakalım yeni denemeler bizi bekliyor. İnşallah vakti saati vardır dediğin gibi senin ikizlerini de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 3. Denemem derken 3 kez düşük / kimyasal gebelik vs. mi yaşadın, tüp bebek yada korunmadığın 3. ay mı anlayamadım.
Ben 5 defa tüp bebek tedavisi oldum.ilki tutmadı yurtdışında oldum ondan sonraki 2.denememde kızım oldu şu an 3.5 Yaşında.kızımdan sonra 3. Ve4. Denemem tutmadı son 5denememde ikizlere hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese versin ikizlerimin biri kız biri erkek

Evde dinlenme canim.çok erken haftalarimiz.ben serklajdan sonra hic kalkmiyorum.ilaclarimi iciyorum.

Seninde kullandığın ilaç var mi? Rabbim korusun inş kızlar gibi o güzel hafta lara gelebiliriz bizlerde
Mrhba canim bende ikizlere hamileyim.banada serklaj yapildi seninki kacinci haftada yapilmisti.benim rahim şuan dikise kadar açılmış lavabo ve yemek dışinda kalmıyor hep yatiyorum

Mrhba canim bende ikizlere hamileyim.banada serklaj yapildi seninki kacinci haftada yapilmisti.benim rahim şuan dikise kadar açılmış lavabo ve yemek dışinda kalmıyor hep yatiyorum
Hayırla kucaklarimiza alalım inş.geçmiş olsun sanada.24+3 te yapıldı. 15 gün oldu.benim kısalma dişin da kasılmalarım başlanmıştı. Dikiş kaç cm yapılıyor bilmiyorum? 2.75 ti yapıldı.gecen pazar kontrolde yükselmiş 3 un üzerineydi.ben yemegide uzanarak yarim yan yatarak yiyorum.lav.dışında da kalkmiyorum.Rabbim acil şifalar versin hepimize.inş vakitlerinde doğar yavrularimiz

Sana hangi hafta yapıldı canım?muhtemel doğum tarihlerimizde ayni :)

canım Allah yardımcın olsun. dualarımız seninle. sen stresten uzak durmaya çalış. sadece yat. inşallah her şey yoluna girecek...

iki yanıma sancı giriyor cok sık olmaya başladı oturamıyorum ayakta duramıyorum uzanınca geciyor
o tür ağrılar bende de var hatta bazen aniden belime bıçak saplanmış gibi oluyorum. fiziksel değişimlerimizden ötürü diye düşünüyorum. ama sen şiddetlenirse yine bir sor doktora...

Insallah kısa zamanda kesılır kanaman bebeklerıne zarar vermeden. Bende okudum ayetel kursı sizin ıcın. Allaha emanet.

Allahım bebeklerini sana bagislasin dualarımız seninle

Kızlar Merhaba çok moralim bozuk dün çarşıda salak bir kadın bana çok sert çarptı kasiklarima ağrım vardı hafif ledi biraz kanamam yok ama çok korkuorum bişe olursa diye uyuyamadim bile bulantim olsun diye dua ediyorum lütfen bana da dua edin bebeklerim sagolsun

Hayırla kucaklarimiza alalım inş.geçmiş olsun sanada.24+3 te yapıldı. 15 gün oldu.benim kısalma dişin da kasılmalarım başlanmıştı. Dikiş kaç cm yapılıyor bilmiyorum? 2.75 ti yapıldı.gecen pazar kontrolde yükselmiş 3 un üzerineydi.ben yemegide uzanarak yarim yan yatarak yiyorum.lav.dışında da kalkmiyorum.Rabbim acil şifalar versin hepimize.inş vakitlerinde doğar yavrularimiz
Benim 20.haftamda yapildi bende 1.5 aydir surekli yatiyorum ama dr um yemek ve lavaboya kalkmalisin ayaklarinda hareket etmeliki embol atmasin bacak damarlarin dedi.benim gec kaldigimi zannediyordum serklaj icin sen daha yakin zamanda yaptirmissin ama benim kisala kisala 1.5cm kalmisti o yuzden birazda tehlikeliydi.heranim korkuyla geçiyor sende benim gibimisin:(

Kızlar Merhaba çok moralim bozuk dün çarşıda salak bir kadın bana çok sert çarptı kasiklarima ağrım vardı hafif ledi biraz kanamam yok ama çok korkuorum bişe olursa diye uyuyamadim bile bulantim olsun diye dua ediyorum lütfen bana da dua edin bebeklerim sagolsun
Korkma canım.onları koruyan o kadar çok katman var ki.Allah a emanetler..

Benim 20.haftamda yapildi bende 1.5 aydir surekli yatiyorum ama dr um yemek ve lavaboya kalkmalisin ayaklarinda hareket etmeliki embol atmasin bacak damarlarin dedi.benim gec kaldigimi zannediyordum serklaj icin sen daha yakin zamanda yaptirmissin ama benim kisala kisala 1.5cm kalmisti o yuzden birazda tehlikeliydi.heranim korkuyla geçiyor sende benim gibimisin:KK43:
Canım her şekilde ciddi bi operasyon olduğu.anlıyor insan.sağlıkla geciricez inş.inan çok korktum ama Dinleniyorum ve elime gelen o kasılmalar yok şükür. İyi olacağına çok inanıyorum.icimizi ferah tutalım..gunduz oturma odasindayim yatmaya gecoyorum.arada gezinmis oluyorum sayılır.ayaklarını bazen kaldırıyoruz.inş sa glikla yavrularimiza kavuşuruz

Back