• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

arkadaslar ıkız gebelıkte ıkılı üçlü tarama testlerı hakkında ne dusunuyırsunuz dogru sonuc vermedıgını duydum yaptıran var mı acaba

Canım,
Cevabın için teşekkürler ben ikiz mi diye düşlerken yine kimyasal gebelik oldu. Kanda da değer çıktı ama 4 günde %40 ilerledi.:KK43:. Bu ayda tüm ümitler belirtiler yalan oldu... Allah'a çok şükür bir tane oğlum var ama ona çok istediği kardeşi veremedikçe ben çok üzülüyor ve yıpranıyorum sanırım :KK43:
Oğlundan sonra kaçıncı denemen,benimde 3.5 Yaşında kızım var kızımdan sonra 3.denememde şuanda ikizlerine hamileyim pes etme bence vakti saati vardır

Bende genellikle sagdaki bebegimin daha cok hareket ettigini hissediyorum arada korkuyorum birsey mi oldu diye ufak tefek kıpırdarsa rahatlıyorum. Ama aralrına kesınlıkle cok hareket farkı var. İnsallah problemsiz hepimiz zamanında dogum yapar kuvozle tanısmayan ikiz bebekler alırız kucagımıza.
İnş canım.bi de kuvez var,hep bi risk.. Bebisler doğunca annelerinin kucağına hemen geliversinler inş
ne yapabilirim ki. dışarı çıkamıyorum. kahvaltı bile hazırlasam iki büklüm olup hemen uzanıyorum. sonra geçiyo. ancak dinlenince geçiyo. magnezyum kullanıyorum. bi de kan sulandırıcı , vitamin falan.
Canım dinlenme diye çıkmış, dinlen olucak o kelime:) ben mutfağın yolunu bile unuttum..kasılmalar için kullandığım ilaçların faydalı olduğu.düşünüyorum.. İnş sağlıkla beklesinler biz o mis kokuyu içimize çekmek için umutla bekleriz

Arkadaslar bu ası konusunu daha önce konuştuk ama yine fikrinizi alıcam
Ben iki doktora gidiyorum. Biri profesör perinatologi dalında..
Son bes yılda tetanoz aşısı olmadınızsa olmakta yarar var diyor.
Bunu sadece hastane mikrobuna karsı düşünmeyin diyor. Parktaki gul dikeni batsa bu risk var diyor.

Arkadaslar bu ası konusunu daha önce konuştuk ama yine fikrinizi alıcam
Ben iki doktora gidiyorum. Biri profesör perinatologi dalında..
Son bes yılda tetanoz aşısı olmadınızsa olmakta yarar var diyor.
Bunu sadece hastane mikrobuna karsı düşünmeyin diyor. Parktaki gul dikeni batsa bu risk var diyor.
Ben de 2 doktora sordum gerek yok dedi biri Perinatolog tu. Vücuda canlı bişe aliosun sonuçta ben kendim de olmak istemioduM.oLMadIm. Senin için farketmez se aklında kalacak sa ol. olan ark.lark.larim var.bvar.ben ilk kızimda da olmadim o zamanki dr de olma gereksiz demişti.

Oğlundan sonra kaçıncı denemen,benimde 3.5 Yaşında kızım var kızımdan sonra 3.denememde şuanda ikizlerine hamileyim pes etme bence vakti saati vardır

Aslında 2. kimyasal gebelik oldu. Ama baktığın zaman 1 yıldır korunmuyordum. İki kez hamile kaldım. İkiside kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkincide değer düşmeyince kürtaj gibi bir işlem yaptı rahim kazıma yani, onda polip çıkmış buda zaten hamilelikte düşük sebebiymiş, bakalım yeni denemeler bizi bekliyor. İnşallah vakti saati vardır dediğin gibi senin ikizlerini de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 3. Denemem derken 3 kez düşük / kimyasal gebelik vs. mi yaşadın, tüp bebek yada korunmadığın 3. ay mı anlayamadım.

Canım dinlenme diye çıkmış, dinlen olucak o kelime:) ben mutfağın yolunu bile unuttum..kasılmalar için kullandığım ilaçların faydalı olduğu.düşünüyorum.. İnş sağlıkla beklesinler biz o mis kokuyu içimize çekmek için umutla bekleriz[/QUOTE]

kasılmalar için ne kullanıyosun?????

Bende de kasılma sertlik ve ağrı oluyor biraz ayakta durunca.magnezyum alıyorum ama pek fayda etmiyor sanırım

Bende de kasılma sertlik ve ağrı oluyor biraz ayakta durunca.magnezyum alıyorum ama pek fayda etmiyor sanırım
magnezyum kramplara iyi geliyor canım. benim bir günde etki etti. sen kasılma diyerek krampı mı kast ettin yoksa sancı gibi bir şey mi?

Kızlar ne olur dua edin 4gündür hastanede yatıyorum.ksnamam durmuyor.meleklerimi rabbim bana bağışlar inşallah.birer ayetel kürsü yada düşük omaması için dua okurmusnuzhepinizden ALLAH razı olsun simdiden.

Kızlar ne olur dua edin 4gündür hastanede yatıyorum.ksnamam durmuyor.meleklerimi rabbim bana bağışlar inşallah.birer ayetel kürsü yada düşük omaması için dua okurmusnuzhepinizden ALLAH razı olsun simdiden.
Rabbim yardımcın olsun canım meleklerini sana bağışlasın

Canim okudum. Rabbim korusun.

Rabbim şifanı versin bir inşirah ve ayetel okudum cnm

Korkma canım hemen hepimizin kanamaları oldu
Proluton depot igne ol ve hiç kalkmadan yat...
Dualarımız seninle...

Arkadaslar turk kahvesi, çözünür kahvelerden ve çay iciyor musunuz

Canım dinlenme diye çıkmış, dinlen olucak o kelime:) ben mutfağın yolunu bile unuttum..kasılmalar için kullandığım ilaçların faydalı olduğu.düşünüyorum.. İnş sağlıkla beklesinler biz o mis kokuyu içimize çekmek için umutla bekleriz

kasılmalar için ne kullanıyosun?????[/QUOTE]
İsoptin ve ventolin

Allah im sağlık versin bagislasin yavrularını inş.bizlerin dualarimizda olucsksin.elinin karnına koy El - Mübdi çek canım bol bol

Back