- 22 Aralık 2014
- 263
- 155
- 53
Benim devamli olurdu. 25 haftada felan olurdu ozellikle calisirken. Ama fazla olmazdi. Fakat bu siralar sayisi artti ve sertlesmenin siddeti de artti. Nst de biraz sanci cikti, dr cok degil dedi. Agri olmuyor, sadece tas gibi oluyor. Bazen bitarafa egilip, sertlesir. Komik oluyor.Evt hakkaten karnim baya sertlesiyor ama ağrı hissetmiyorum.bu şekilde 2 hafta idare ederler mi acaba.senin ne zamandır oluyor.doktor sol tarafina yat bol su iç dedi.
Yok, oylr birsey duymadim. Benim icim rahat igneden sonra. Zaten seninde haftan oldukca ilerledi. Sakincasi yok diyorlar, vurdur. Rahat edersin,bebisler erken gelsede.Neryukseldi mrb. Doktorum yarın sabah gel ciğer geliştirici iğne yi yapalım Dedi tekrar nst Bağlan cam. Önceden acil durum da yaparım iğne yi diyordu..bir de yapıp doğum 10 gun icinde olmazsa o iğne nin hükmü olmaz dedi.sSen duydun mu bole bişe
Cigr gelistirici oldun mu.iyi akşamlar kızlar..... 32 haftalık ikizlerime hamileyim. bugün ilginç bir şekilde ellerimde kollarımda ve bacaklarımda bi kaşıntı başladı. tabi karnımda da oluyor ama karnımdakini anlarım hadi genişliyor ondan... peki diğer yerlerimde neden böyle kaşıntılar oluyor acaba..... benle aynı şeyi yaşayanlar var mı????
Cigr gelistirici oldun mu.
Kızçeler çoğalıyor desene:)) benimde netleşti kız oldukları bugün ayrıntılı da,pek fazla değişmiyor sonradan zaten sağlıklı olsunlar da gerisi boş...iki kız dedi doktor ama pazartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim daha kesin sonuç alırım senin belli oldumu
A.selam hoşgeldin:)Selamin aleykum...
Bende araniza yeni katilldimkardesler...
Ben olunca yuzum, yanaklarim kizarmisti. Igneden bildim ama emin degilim. Yeni olduysan omu yapti acaba diye dusundum canim.yok olmadım doktorum da bi şey demedi. önümüzdeki pazartesi kontrolüm var kendim soracağım artık gerek var mı diye...
Insallah daha duracak bebeklerin. Icini ferah tut birsey olmayacak bol dua etmeye çalış. Bende bugun kontroldeydim arada bir karnım sertlesiyor onu sordum . Rahim büyüdükte kasilmasi normal dedi. Günde 30 kereye kadar sertleşmesi problem değilmiş. Birde yatınca geçiyorsa sorun yokmuş. Eğer sertlesiyor kalıyor sonra ornegin 10 dakika sonra tekrar ediyorsa o zaman sıkıntı dedi. Biraz gözlemlemeye çalış istersen. Hayırlısı ile kucağına alırsın insallahBugün kontrole gittim sancı çıktı. Evde yatıyorum daha artarsa acilen gel dedi ama adet ağrısı gibi hafif bişe var sancı çıktığında o da yoktu. Sancı nası oluyor.noluyor.ne olursa aramam gerekir acaba
Amin Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah..
magnezyum kullanan arkadaşlara bir sorum var,
bir yan etkisini göreünüz mü? hangi marka kullanıyorsunuz? kramplarınıza iyi geldi mi?
Saolasin cnm. Amin insallah.
siz Allaha tevekkul edip ona emanet edin.
cunku o El-emin'dir. O zaman arkaniza bakmayin.
ondan daha iyi kimse koruyamaz.
amin inşallah. ben de yarın doktora gideceğim bakalım bana ne diyecek...14. Haftadan beri magvital şase kullanıyorum.yan etkisini görmedim. Krampları 3 günde geçirdi. Rahim kasılmalarını da büyük ölçüde önlügomuş.allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza..
allah yardımcın olsun canım.dün gece tedbir amaçlı hastane de kaldım. Nst de sancı çıkıp ağrı hissetmeyin ce,ggece de bişey olur da anlamazsam die dr aradim o da yatis verdi.Serum takti lar kasilmalari azalttı sabah duruma göre taburcu olcam ins. Nst bağlanıp duruyorum. Kasilma cikio ama düzenli değilmiş. Sorun mu değil mi anlamadım. Dr konuşunca yazarım.
Geçmiş olsun canim. Dikkat edin kenndinuze. Az kaldi, biraz daha sabirdün gece tedbir amaçlı hastane de kaldım. Nst de sancı çıkıp ağrı hissetmeyin ce,ggece de bişey olur da anlamazsam die dr aradim o da yatis verdi.Serum takti lar kasilmalari azalttı sabah duruma göre taburcu olcam ins. Nst bağlanıp duruyorum. Kasilma cikio ama düzenli değilmiş. Sorun mu değil mi anlamadım. Dr konuşunca yazarım.
Bende pazartesi gidiyorum ayrıntılı ultrasona heyecanlıyım bakalım inşallah her şey yolundadır:)Kızçeler çoğalıyor desene:)) benimde netleşti kız oldukları bugün ayrıntılı da,pek fazla değişmiyor sonradan zaten sağlıklı olsunlar da gerisi boş...
geçmiş olsun canım..inş zorlu haftaları gecirdiniz.biraz daha bekler inş bebisler annelerini..dün gece tedbir amaçlı hastane de kaldım. Nst de sancı çıkıp ağrı hissetmeyin ce,ggece de bişey olur da anlamazsam die dr aradim o da yatis verdi.Serum takti lar kasilmalari azalttı sabah duruma göre taburcu olcam ins. Nst bağlanıp duruyorum. Kasilma cikio ama düzenli değilmiş. Sorun mu değil mi anlamadım. Dr konuşunca yazarım.
doğrusu zorlanıyorum artık.
bazen gözlerim doluyor bu şekilde işe gelip gitmek zoruma gidiyor(
risk konusundan bu cuma dr.umla konuşacağım.
fikrini alacağım.
şu ana kadar çok şükür herşey yolundaydı ama ikiz gebelik bu nihayetinde.
bir anda herşey değişebiliyor okuduğum kadarıyla.
benim de yaşım az değil bu arada.38 yaşındayım.tabi bu da etken.
şu anda raporluymuşssun ya raporun ne zaman bitiyor.30.haftada mecburen iznini başlatacak mı dr un?
Kızlar biri kıpır kıpır diğeri nadiren kipirdiyo.meraklaniyorum bende..sizde de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?