2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Evt hakkaten karnim baya sertlesiyor ama ağrı hissetmiyorum.bu şekilde 2 hafta idare ederler mi acaba.senin ne zamandır oluyor.doktor sol tarafina yat bol su iç dedi.
Benim devamli olurdu. 25 haftada felan olurdu ozellikle calisirken. Ama fazla olmazdi. Fakat bu siralar sayisi artti ve sertlesmenin siddeti de artti. Nst de biraz sanci cikti, dr cok degil dedi. Agri olmuyor, sadece tas gibi oluyor. Bazen bitarafa egilip, sertlesir. Komik oluyor.
Cok ayakta durma, yemek bile yapma. Yat, olmadi otur ayakta gezinme. Allahin izniyle dururlar o zaman. Bol su onemli grcekten

Yok, oylr birsey duymadim. Benim icim rahat igneden sonra. Zaten seninde haftan oldukca ilerledi. Sakincasi yok diyorlar, vurdur. Rahat edersin,bebisler erken gelsede.

iyi akşamlar kızlar..... 32 haftalık ikizlerime hamileyim. bugün ilginç bir şekilde ellerimde kollarımda ve bacaklarımda bi kaşıntı başladı. tabi karnımda da oluyor ama karnımdakini anlarım hadi genişliyor ondan... peki diğer yerlerimde neden böyle kaşıntılar oluyor acaba..... benle aynı şeyi yaşayanlar var mı????

Cigr gelistirici oldun mu.

iki kız dedi doktor ama pazartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim daha kesin sonuç alırım senin belli oldumu
Kızçeler çoğalıyor desene:)) benimde netleşti kız oldukları bugün ayrıntılı da,pek fazla değişmiyor sonradan zaten sağlıklı olsunlar da gerisi boş...

Insallah daha duracak bebeklerin. Icini ferah tut birsey olmayacak bol dua etmeye çalış. Bende bugun kontroldeydim arada bir karnım sertlesiyor onu sordum . Rahim büyüdükte kasilmasi normal dedi. Günde 30 kereye kadar sertleşmesi problem değilmiş. Birde yatınca geçiyorsa sorun yokmuş. Eğer sertlesiyor kalıyor sonra ornegin 10 dakika sonra tekrar ediyorsa o zaman sıkıntı dedi. Biraz gözlemlemeye çalış istersen. Hayırlısı ile kucağına alırsın insallah

magnezyum kullanan arkadaşlara bir sorum var,
bir yan etkisini göreünüz mü? hangi marka kullanıyorsunuz? kramplarınıza iyi geldi mi?

14. Haftadan beri magvital şase kullanıyorum.yan etkisini görmedim. Krampları 3 günde geçirdi. Rahim kasılmalarını da büyük ölçüde önlügomuş.allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza..

Saolasin cnm. Amin insallah.
siz Allaha tevekkul edip ona emanet edin.
cunku o El-emin'dir. O zaman arkaniza bakmayin.
ondan daha iyi kimse koruyamaz.

Tşk ederim.aynen katılıyorum. Canım sıkıldığında allahım sana emanetler diyorum.o zaman o kadar hafifliyorum ki. Ondan başka kime güvenebilirim ki....

dün gece tedbir amaçlı hastane de kaldım. Nst de sancı çıkıp ağrı hissetmeyin ce,ggece de bişey olur da anlamazsam die dr aradim o da yatis verdi.Serum takti lar kasilmalari azalttı sabah duruma göre taburcu olcam ins. Nst bağlanıp duruyorum. Kasilma cikio ama düzenli değilmiş. Sorun mu değil mi anlamadım. Dr konuşunca yazarım.

allah yardımcın olsun canım.

Geçmiş olsun canim. Dikkat edin kenndinuze. Az kaldi, biraz daha sabir

Kızçeler çoğalıyor desene:)) benimde netleşti kız oldukları bugün ayrıntılı da,pek fazla değişmiyor sonradan zaten sağlıklı olsunlar da gerisi boş...
Bende pazartesi gidiyorum ayrıntılı ultrasona heyecanlıyım bakalım inşallah her şey yolundadır:)
evet bir kız istedim rabbim iki tane birden verdi :)

geçmiş olsun canım..inş zorlu haftaları gecirdiniz.biraz daha bekler inş bebisler annelerini..

Kızlar biri kıpır kıpır diğeri nadiren kipirdiyo.meraklaniyorum bende..sizde de öyle mi

Canım allh güç kuvvet versin. İyi dayanmışsın 30 a kadar. Ben 14. Haftadan beri yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum. Hemen kadnım kasılıyo. Ben de rapor aldım doğum iznine kadar idare edicem allah kısmet ederse. Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza inşllh.
Kızlar biri kıpır kıpır diğeri nadiren kipirdiyo.meraklaniyorum bende..sizde de öyle mi

benimkiler de öyle. biri daha kıpır kıpır. o çocuktan çocuğa değişiyomuş. sonuçta farklı iki şahsiyet var içerde. saygı duymak lazım. ben biri kıpırdayınca diğerini de sallayıp uyandırıyorum. ancak o zaman rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…