- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
canım o çok değişken ya bazen biri kıpırdıyor diğerinden ses çıkmıyor sonra başka bir zaman da tam tersiKızlar biri kıpır kıpır diğeri nadiren kipirdiyo.meraklaniyorum bende..sizde de öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o çok değişken ya bazen biri kıpırdıyor diğerinden ses çıkmıyor sonra başka bir zaman da tam tersiKızlar biri kıpır kıpır diğeri nadiren kipirdiyo.meraklaniyorum bende..sizde de öyle mi
Canım allh güç kuvvet versin. İyi dayanmışsın 30 a kadar. Ben 14. Haftadan beri yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum. Hemen kadnım kasılıyo. Ben de rapor aldım doğum iznine kadar idare edicem allah kısmet ederse. Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza inşllh.
benimkiler de öyle. biri daha kıpır kıpır. o çocuktan çocuğa değişiyomuş. sonuçta farklı iki şahsiyet var içerde. saygı duymak lazım. ben biri kıpırdayınca diğerini de sallayıp uyandırıyorum. ancak o zaman rahatlıyorum.
Benim hep sağdaki kıpır kıpır.soldaki yatista. Tam tersi hic olmuyor..bakalım insanların dedikleri gibi biri sessiz biri çığırtkan mi olucsk :)canım o çok değişken ya bazen biri kıpırdıyor diğerinden ses çıkmıyor sonra başka bir zaman da tam tersi
Saol cnm teşekkür ederim ins.Geçmiş olsun canim. Dikkat edin kenndinuze. Az kaldi, biraz daha sabir
Teşekkür ederim insgeçmiş olsun canım..inş zorlu haftaları gecirdiniz.biraz daha bekler inş bebisler annelerini..
Simdi nasilsin? Sancilarin kontrol altina alindi mi? Papatyadan ses cikmiyor, onu merak ediyorum ben deSaol cnm teşekkür ederim ins.
Bence de yarım kollu body çorap ve bere iyi olur zaten en çok ayakları ve başı üşürmüş,bide zaten penye battaniyede sarılı durucak nasıl olsa
Evt Papatya umarım iYi dir ve hersey yolunda dir. Sabah çıktım.evde yatiyorum uzanıyorum dinlenmeye calisiyorum.yarın tekrar çağırdı sanırım kasılmalar düzenli olmadigindan sorun teşkil etmiyor. Karnim daki sertlik de normal mis ikiz karnı böyle olur dedi ordaki başka bi doktor.kendi dr göremedim detaylari bilmiorum ama önemli bise olsa eve yollamazdi Die dusunuorum.ssen nasılsın nasıl gidiyor...Simdi nasilsin? Sancilarin kontrol altina alindi mi? Papatyadan ses cikmiyor, onu merak ediyorum ben de
Evet zaten mutlaka pamuklu olması lazım. Bakıcam teşekkürler:)bence kesınlıkle %100 pamuk kıyafetler alın. cocugu cok sıkıp bunaltmasın kıyafetleri ben odaburadanaldı . com dıye bır sıteden alıyorum mother love urunlerı satılıyor tavsıye ederım.
Ben iyiyim, kasilmalarim oluyor elbette ama onemsemiyorum. Yogun degil cunku. Pazartesi randevum var. Sanirim carsambaya da sezeryana alicak. Normal icin sartlar olusursa, normal yapacak. Hersey pazartesi gunu belli olacak. Cok agirlasti ama basinc artti. Bakalim, hayirlisiEvt Papatya umarım iYi dir ve hersey yolunda dir. Sabah çıktım.evde yatiyorum uzanıyorum dinlenmeye calisiyorum.yarın tekrar çağırdı sanırım kasılmalar düzenli olmadigindan sorun teşkil etmiyor. Karnim daki sertlik de normal mis ikiz karnı böyle olur dedi ordaki başka bi doktor.kendi dr göremedim detaylari bilmiorum ama önemli bise olsa eve yollamazdi Die dusunuorum.ssen nasılsın nasıl gidiyor...
evet dediğin gibi mizacından ötürü de olabilir bebeklerin. sen muhtemelen onun da varlığını hissetmek için kımıldamasını istiyorsun ama doktora sor sağlıklı ve bir sorunu yoksa bırak oynamasın fazla :)Kasılmaların oluyor mu seninde? Erken haftalarda başlayınca iyi olacağına dair yoldaş arıyorum kendime.boyle bizler gibi erkenden başlayan kasılmalar hic olmazsa 36 yi bulur mu acaba..
Bende iki farklı karakter daha anne karnında diyorum ama telaşlaniyorum durduk yere.pozisyon değiştirip bi tip yaptığında rahatliyor insan..esimde uyuyodur uyandırma rahat bırak diyor doğunca huysuzluk yapmasını:) annelik duygusu sanırım yaşadıklarımız ..Rabbim korusun tüm evlatları
Benim hep sağdaki kıpır kıpır.soldaki yatista. Tam tersi hic olmuyor..bakalım insanların dedikleri gibi biri sessiz biri çığırtkan mi olucsk :)
Zamanı tamamlamış 36 olmuş sagliklica kavuşur sun ins. Darısı da bize olsun:) büyük ihtimal sezeryan olur riske atmak istemiyorlar sen istiyor musun normal olmasını? ben de ciğer geliştirici istiyorum doktor yapmıyor vardır bi bildiği bakalım yarın yine solicem.sanci olursa durdurup ona göre yapılır gerek olursa diyor. Sancı durdurulabiliyor mu acaba..hayirlisi bakalimBen iyiyim, kasilmalarim oluyor elbette ama onemsemiyorum. Yogun degil cunku. Pazartesi randevum var. Sanirim carsambaya da sezeryana alicak. Normal icin sartlar olusursa, normal yapacak. Hersey pazartesi gunu belli olacak. Cok agirlasti ama basinc artti. Bakalim, hayirlisi
Kasılmaların oluyor mu seninde? Erken haftalarda başlayınca iyi olacağına dair yoldaş arıyorum kendime.boyle bizler gibi erkenden başlayan kasılmalar hic olmazsa 36 yi bulur mu acaba..
o karnımın sertleşmesi kasılmaymış diyolar. benim çok erken başladı. ayakta dediğim gibi karım saat kalayım karnım taş gibi oluyo. iki büklüm kalıyorum. o yüzden evde dinleniyorum şimdi. çok şükür daha iyiyim. daha çok uzanıyorum. ev işi pek yapmıyorum. allahım korusun onları inşallah.
Ikisi de başaşağı olsa gozum az cok yiyor, ama oyle degil. Ben ciger gelis. Oldum ama aslinda herseyin dogali daha saglikli. İnsallah 37leri gorursun de o igneye ihtiyacin olmaz.Zamanı tamamlamış 36 olmuş sagliklica kavuşur sun ins. Darısı da bize olsun:) büyük ihtimal sezeryan olur riske atmak istemiyorlar sen istiyor musun normal olmasını? ben de ciğer geliştirici istiyorum doktor yapmıyor vardır bi bildiği bakalım yarın yine solicem.sanci olursa durdurup ona göre yapılır gerek olursa diyor. Sancı durdurulabiliyor mu acaba..hayirlisi bakalim
Çok şükür bebisler iyi.kipirdayan ölçü alirken zorluyor Dr amcasını. Her muayenede işiniz var bunla diyor.sanirim ben ayni tepkileri diğerinden de bekliyorum.bacakları açıyor keyifte o da:) biri annesi gibi keyfi sevecek,diğeri pipirikli olucak sanırım babası gibi..evet dediğin gibi mizacından ötürü de olabilir bebeklerin. sen muhtemelen onun da varlığını hissetmek için kımıldamasını istiyorsun ama doktora sor sağlıklı ve bir sorunu yoksa bırak oynamasın fazla :)
Gecmıs olsun, sorun olsa eve gondermezlerdı tabiki. Allah yardımcın olsun beklesin daha bebislerinEvt Papatya umarım iYi dir ve hersey yolunda dir. Sabah çıktım.evde yatiyorum uzanıyorum dinlenmeye calisiyorum.yarın tekrar çağırdı sanırım kasılmalar düzenli olmadigindan sorun teşkil etmiyor. Karnim daki sertlik de normal mis ikiz karnı böyle olur dedi ordaki başka bi doktor.kendi dr göremedim detaylari bilmiorum ama önemli bise olsa eve yollamazdi Die dusunuorum.ssen nasılsın nasıl gidiyor...
Çok şükür bebisler iyi.kipirdayan ölçü alirken zorluyor Dr amcasını. Her muayenede işiniz var bunla diyor.sanirim ben ayni tepkileri diğerinden de bekliyorum.bacakları açıyor keyifte o da:) biri annesi gibi keyfi sevecek,diğeri pipirikli olucak sanırım babası gibi..
Sizlerdede boyle mi diye merak ettim.sağolun
sağsağlim doğsunlar,sağliklı olsunlar da canım nasıl olurlarsa olsunlar :))masallah uzun olacaklar desene senınkıler:)))
Evde dinlenme canim.çok erken haftalarimiz.ben serklajdan sonra hic kalkmiyorum.ilaclarimi iciyorum.
Seninde kullandığın ilaç var mi? Rabbim korusun inş kızlar gibi o güzel hafta lara gelebiliriz bizlerde