• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canım allh güç kuvvet versin. İyi dayanmışsın 30 a kadar. Ben 14. Haftadan beri yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum. Hemen kadnım kasılıyo. Ben de rapor aldım doğum iznine kadar idare edicem allah kısmet ederse. Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza inşllh.

benimkiler de öyle. biri daha kıpır kıpır. o çocuktan çocuğa değişiyomuş. sonuçta farklı iki şahsiyet var içerde. saygı duymak lazım. ben biri kıpırdayınca diğerini de sallayıp uyandırıyorum. ancak o zaman rahatlıyorum.

Kasılmaların oluyor mu seninde? Erken haftalarda başlayınca iyi olacağına dair yoldaş arıyorum kendime.boyle bizler gibi erkenden başlayan kasılmalar hic olmazsa 36 yi bulur mu acaba..

Bende iki farklı karakter daha anne karnında diyorum ama telaşlaniyorum durduk yere.pozisyon değiştirip bi tip yaptığında rahatliyor insan..esimde uyuyodur uyandırma rahat bırak diyor doğunca huysuzluk yapmasını:) annelik duygusu sanırım yaşadıklarımız ..Rabbim korusun tüm evlatları

canım o çok değişken ya bazen biri kıpırdıyor diğerinden ses çıkmıyor sonra başka bir zaman da tam tersi
Benim hep sağdaki kıpır kıpır.soldaki yatista. Tam tersi hic olmuyor..bakalım insanların dedikleri gibi biri sessiz biri çığırtkan mi olucsk :)

alacağınız ürünler pamuk olsun kesınlıkle siddetle tavsiye ederim. ben ilk onceleri biraz korkarak buradan ürün aldım www.odaburadanaldi. com ozellıkle motherlove ürünleri güzel kumasları ıyı . biraz reklam gibi oldu ama tavsiye ederim .

Bence de yarım kollu body çorap ve bere iyi olur zaten en çok ayakları ve başı üşürmüş,bide zaten penye battaniyede sarılı durucak nasıl olsa

bence kesınlıkle %100 pamuk kıyafetler alın. cocugu cok sıkıp bunaltmasın kıyafetleri ben odaburadanaldı . com dıye bır sıteden alıyorum mother love urunlerı satılıyor tavsıye ederım.

Simdi nasilsin? Sancilarin kontrol altina alindi mi? Papatyadan ses cikmiyor, onu merak ediyorum ben de
Evt Papatya umarım iYi dir ve hersey yolunda dir. Sabah çıktım.evde yatiyorum uzanıyorum dinlenmeye calisiyorum.yarın tekrar çağırdı sanırım kasılmalar düzenli olmadigindan sorun teşkil etmiyor. Karnim daki sertlik de normal mis ikiz karnı böyle olur dedi ordaki başka bi doktor.kendi dr göremedim detaylari bilmiorum ama önemli bise olsa eve yollamazdi Die dusunuorum.ssen nasılsın nasıl gidiyor...

bence kesınlıkle %100 pamuk kıyafetler alın. cocugu cok sıkıp bunaltmasın kıyafetleri ben odaburadanaldı . com dıye bır sıteden alıyorum mother love urunlerı satılıyor tavsıye ederım.
Evet zaten mutlaka pamuklu olması lazım. Bakıcam teşekkürler:)

Evt Papatya umarım iYi dir ve hersey yolunda dir. Sabah çıktım.evde yatiyorum uzanıyorum dinlenmeye calisiyorum.yarın tekrar çağırdı sanırım kasılmalar düzenli olmadigindan sorun teşkil etmiyor. Karnim daki sertlik de normal mis ikiz karnı böyle olur dedi ordaki başka bi doktor.kendi dr göremedim detaylari bilmiorum ama önemli bise olsa eve yollamazdi Die dusunuorum.ssen nasılsın nasıl gidiyor...
Ben iyiyim, kasilmalarim oluyor elbette ama onemsemiyorum. Yogun degil cunku. Pazartesi randevum var. Sanirim carsambaya da sezeryana alicak. Normal icin sartlar olusursa, normal yapacak. Hersey pazartesi gunu belli olacak. Cok agirlasti ama basinc artti. Bakalim, hayirlisi

Kasılmaların oluyor mu seninde? Erken haftalarda başlayınca iyi olacağına dair yoldaş arıyorum kendime.boyle bizler gibi erkenden başlayan kasılmalar hic olmazsa 36 yi bulur mu acaba..

Bende iki farklı karakter daha anne karnında diyorum ama telaşlaniyorum durduk yere.pozisyon değiştirip bi tip yaptığında rahatliyor insan..esimde uyuyodur uyandırma rahat bırak diyor doğunca huysuzluk yapmasını:) annelik duygusu sanırım yaşadıklarımız ..Rabbim korusun tüm evlatları

Benim hep sağdaki kıpır kıpır.soldaki yatista. Tam tersi hic olmuyor..bakalım insanların dedikleri gibi biri sessiz biri çığırtkan mi olucsk :)
evet dediğin gibi mizacından ötürü de olabilir bebeklerin. sen muhtemelen onun da varlığını hissetmek için kımıldamasını istiyorsun ama doktora sor sağlıklı ve bir sorunu yoksa bırak oynamasın fazla :)

Ben iyiyim, kasilmalarim oluyor elbette ama onemsemiyorum. Yogun degil cunku. Pazartesi randevum var. Sanirim carsambaya da sezeryana alicak. Normal icin sartlar olusursa, normal yapacak. Hersey pazartesi gunu belli olacak. Cok agirlasti ama basinc artti. Bakalim, hayirlisi
Zamanı tamamlamış 36 olmuş sagliklica kavuşur sun ins. Darısı da bize olsun:) büyük ihtimal sezeryan olur riske atmak istemiyorlar sen istiyor musun normal olmasını? ben de ciğer geliştirici istiyorum doktor yapmıyor vardır bi bildiği bakalım yarın yine solicem.sanci olursa durdurup ona göre yapılır gerek olursa diyor. Sancı durdurulabiliyor mu acaba..hayirlisi bakalim

o karnımın sertleşmesi kasılmaymış diyolar. benim çok erken başladı. ayakta dediğim gibi karım saat kalayım karnım taş gibi oluyo. iki büklüm kalıyorum. o yüzden evde dinleniyorum şimdi. çok şükür daha iyiyim. daha çok uzanıyorum. ev işi pek yapmıyorum. allahım korusun onları inşallah.

Zamanı tamamlamış 36 olmuş sagliklica kavuşur sun ins. Darısı da bize olsun:) büyük ihtimal sezeryan olur riske atmak istemiyorlar sen istiyor musun normal olmasını? ben de ciğer geliştirici istiyorum doktor yapmıyor vardır bi bildiği bakalım yarın yine solicem.sanci olursa durdurup ona göre yapılır gerek olursa diyor. Sancı durdurulabiliyor mu acaba..hayirlisi bakalim
Ikisi de başaşağı olsa gozum az cok yiyor, ama oyle degil. Ben ciger gelis. Oldum ama aslinda herseyin dogali daha saglikli. İnsallah 37leri gorursun de o igneye ihtiyacin olmaz.

evet dediğin gibi mizacından ötürü de olabilir bebeklerin. sen muhtemelen onun da varlığını hissetmek için kımıldamasını istiyorsun ama doktora sor sağlıklı ve bir sorunu yoksa bırak oynamasın fazla :)
Çok şükür bebisler iyi.kipirdayan ölçü alirken zorluyor Dr amcasını. Her muayenede işiniz var bunla diyor.sanirim ben ayni tepkileri diğerinden de bekliyorum.bacakları açıyor keyifte o da:) biri annesi gibi keyfi sevecek,diğeri pipirikli olucak sanırım babası gibi..

Sizlerdede boyle mi diye merak ettim.sağolun

Evde dinlenme canim.çok erken haftalarimiz.ben serklajdan sonra hic kalkmiyorum.ilaclarimi iciyorum.

Seninde kullandığın ilaç var mi? Rabbim korusun inş kızlar gibi o güzel hafta lara gelebiliriz bizlerde

Gecmıs olsun, sorun olsa eve gondermezlerdı tabiki. Allah yardımcın olsun beklesin daha bebislerin

Çok şükür bebisler iyi.kipirdayan ölçü alirken zorluyor Dr amcasını. Her muayenede işiniz var bunla diyor.sanirim ben ayni tepkileri diğerinden de bekliyorum.bacakları açıyor keyifte o da:) biri annesi gibi keyfi sevecek,diğeri pipirikli olucak sanırım babası gibi..

Sizlerdede boyle mi diye merak ettim.sağolun

Bende genellikle sagdaki bebegimin daha cok hareket ettigini hissediyorum arada korkuyorum birsey mi oldu diye ufak tefek kıpırdarsa rahatlıyorum. Ama aralrına kesınlıkle cok hareket farkı var. İnsallah problemsiz hepimiz zamanında dogum yapar kuvozle tanısmayan ikiz bebekler alırız kucagımıza.

Evde dinlenme canim.çok erken haftalarimiz.ben serklajdan sonra hic kalkmiyorum.ilaclarimi iciyorum.

Seninde kullandığın ilaç var mi? Rabbim korusun inş kızlar gibi o güzel hafta lara gelebiliriz bizlerde

ne yapabilirim ki. dışarı çıkamıyorum. kahvaltı bile hazırlasam iki büklüm olup hemen uzanıyorum. sonra geçiyo. ancak dinlenince geçiyo. magnezyum kullanıyorum. bi de kan sulandırıcı , vitamin falan.

Back