2015 de ikiz annesi olacaklar!!

doğrusu zorlanıyorum artık.
bazen gözlerim doluyor bu şekilde işe gelip gitmek zoruma gidiyor(
risk konusundan bu cuma dr.umla konuşacağım.
fikrini alacağım.
şu ana kadar çok şükür herşey yolundaydı ama ikiz gebelik bu nihayetinde.
bir anda herşey değişebiliyor okuduğum kadarıyla.
benim de yaşım az değil bu arada.38 yaşındayım.tabi bu da etken.
şu anda raporluymuşssun ya raporun ne zaman bitiyor.30.haftada mecburen iznini başlatacak mı dr un?

adno28 gunaydin canim...
uyuyamiyorum sevincten.
Gece 3 de uyandim sonra uzunca bir sure gozume uyku girmedi.
sen de benim gibimisin?

Günaydın canım bende hamile oldugumu ogrendikten sonra uyuyamadim bir sure :) insan heyecan yapiyor dusunuyor ama bol bol uyumamiz lazim bu uykulari cok arayacagiz:))
Ben suanda da cok kaliteli uykum yok nedense bazen basim agriyor az uyuyunca insallah gecer hayirlisiyla guzel sag salim bir hamilelikten sonra evlatlarimizi kucaklamayi Rabbim nasip etsin canm

Raporum 11 martta bitiyor, bir kez daha 20 günlük heyet raporu alacağım. Zaten 31 martta 30. haftam doluyor ve iznimi başlatacağım. Doğum sonrasına aktarmak gibi bir durumum yok. zaten öğretmenim ve yaz tatiline gireceğiz.
Senin tüp bebek miydi? Benimki öyle bir kız bir erkek :)

öyle mi diyosun canım.
eşim de öyle diyor.
ama ne bileyim işte sonra da lazım olacak sabredeyim diyordum biraz daha.
sen evdesin sanırım.
canım bence de izne ayrıl. zorlama kendini. ben şimdiden rapor aldım. benim de bi sıkıntım yok ama erken doğum riskine dayanarak evde geçiriyorum.

herkese merhabalar; Ankara'danım. ben de ikiz annesi olucam inşallah.. Sıkıntılarım geçer ve bebişlerim sıkı sıkıya tutunurlar da....
Düşük riski ve kanamam var yarın kontrole gidicem, bakalım doktor ne diyecek, 10 gündür raporluyum

merhaba, Pozitif düşün bence en başta herkes de bu tip sıkıntılar olabiliyor ama her şey düzeliyor sonradan.
şimdiden hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin

evt aynı durumdayız benim de bir kız bir erkek.
öğretmen olunca yaz tatili ile birleşiyor tabi izinleriniz.
ben daha 1 gün bile rapor almadan 30.haftaya geldik bakalım:))
dr.un dediklerine de bağlı olarak çıkarım büyük ihtimalle izine ben de.

canım bence de izne ayrıl. zorlama kendini. ben şimdiden rapor aldım. benim de bi sıkıntım yok ama erken doğum riskine dayanarak evde geçiriyorum.
evet bu risk beni de korkutuyor.
bir anda durumumuz değişebilir tabi Allah göstermesin de.
artık dr. ne derse öyle yapacağım ,zorlandığımı da belirtirim.
muhtemelen çıkmamın tavsiye edecektir.
ya da en fazla 2 hafta daha çalışırım.32 de çıkarım.niyetim en fazla 2 hafta uzatmak zaten.

Bugün kontrole gittim sancı çıktı. Evde yatıyorum daha artarsa acilen gel dedi ama adet ağrısı gibi hafif bişe var sancı çıktığında o da yoktu. Sancı nası oluyor.noluyor.ne olursa aramam gerekir acaba

30 da ayrildim ben ne olacağı belli olmuyor benim sancı çıktı şimdi. 34 u gecirmem gerek yok diyor

doğum için mi 34 ü geçirme diyor dr. un tam anlayamadım.
sancılarından dolayı mı dedi acaba?
Yazarken ne olmuş. Okuyunca ben de anlamadım. 34 ten sonra beklemeye gerek yok dedi. oncesinde olursa sancıyı durdur maya caliscak.34 e kadar bekletmeye çalışırım dedi.

Canim, kasilmalar nstde sanci olarak cikiyor. Yani karnimiz sertlesiyor, tas gibi oluyor ya. Bu cok sık olursa seni zorlarsa sancin oluyor. Benim de cogaldi ama acikcasi ben de ne sıklıkta olursa gitmeliyim bilmiyorum. Adet sancisi bende de oluyor. Onceki haftalarda hafifti ama gitgide agrinin siddeti artiyor. Allah yardimcimiz olsun.

Evt hakkaten karnim baya sertlesiyor ama ağrı hissetmiyorum.bu şekilde 2 hafta idare ederler mi acaba.senin ne zamandır oluyor.doktor sol tarafina yat bol su iç dedi.

Sine_sin merhaba benim ikizim yok ama ara sora yazdiklarinizi okuyorum dogum sancisi hakkında yardimci olmak istedim sert lesme ile birlikte asabi doğru bi baskida olabilir sanki cikmak istiolarmis gibi kasilmalar belden asagi doğru bi basinc olabilir inşallah hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaklariniza alirainiz

Teşekkürler ins zamanlica kucagımıza aliriz

Neryukseldi mrb. Doktorum yarın sabah gel ciğer geliştirici iğne yi yapalım Dedi tekrar nst Bağlan cam. Önceden acil durum da yaparım iğne yi diyordu..bir de yapıp doğum 10 gun icinde olmazsa o iğne nin hükmü olmaz dedi.sSen duydun mu bole bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…