• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yalnız degiliz yani :) bu sitenin cok faydası oldu bana daha once hic boyle foruma filan uye olmamıstım. Aynı durumdaki insalarla dertleşmek başka oluyor:) Benimde hep kafam mesgul, içim rahat etmedi. Bakalım yarın kontrolum var. Insallah hepberaber 30.haftaları gorsek saglıkla. Tabi o zamanda erken mi dagacak korkusu var.
Annem ve kayınvalidem basladı alalım artık demeye ama simdilik durduruyorum. Seninde mi tek yumurta bebeklerin?
yok canım benimkiler çift yumurta ikizi. Bana da burası moral oluyor okuyunca rahatlıyorum diyorum ki
tek değilmişim benim birde kimsem yok aslen İzmirliyim yani yanlızım burda.
senin tek yumurta ikizi demekki bol bol dua edelim bizde burdaki arkadaşlar gibi 30 lu haftaların
sonuna geleceğiz inşallah.

anladım canım.inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.
alışverişin bir kısmını netten yaptım ben de.
babymall,webdenal,lcw,butikbebe,minirome gibi sitelerden aldım.
hastane çıkışlarını webdenal dan bebitof marka aldım 5o tl ye geldi tanesi.
babymall ve minirome dan biberon,emzik kutusu,tırnak makası ,bakım setleri vs. gibi tüm ıvırzıvırları aldım.
butikbebenin ise indirimli ürünlerinden aldım.fiyatları araştırıp sipariş ver ama.biraz da geç geliyor.
lcw outlet reyonundan baya bişey aldım kız erkek bebek için hırkalar,pijama, eşofman takımları vs.
civilim.com da da uygun ürünler var.oradan da sorunsuz geldi aldıklarım.
babymall da bebetto hastane çıkışları indirimdeydi sanırım dün görmüştüm bi bak istersen.

Hastane cıkıslarını gormeden alabilir miyim bilmiyorum. Nasıl cıktı bebitof marka? begendiniz mi? Markalarıda pek bilmiyorum oglumda idilbaby almıstım iyi cıkmıstı bi onu biliyorum.

Hastane cıkıslarını gormeden alabilir miyim bilmiyorum. Nasıl cıktı bebitof marka? begendiniz mi? Markalarıda pek bilmiyorum oglumda idilbaby almıstım iyi cıkmıstı bi onu biliyorum.
gayet güzel çıktı.yıkadım ütüledim.yumuşacıktı.
bildiğin markaları almalısın zaten internetten.
bilmeden almak bira riskli tabi ki.

gayet güzel çıktı.yıkadım ütüledim.yumuşacıktı.
bildiğin markaları almalısın zaten internetten
bilmeden almak bira riskli tabi ki.[/QUOTE
]

Arkadaslar daha bunlari konusmak icin erken tabiki ama insan hayal ediyor ;)
Besik konusunda tavsiyeleriniz nelerdir mesela buyuk oyun parklari var onlarda 5 ay yatabilirler heralde ikisi peki ayni yerde yatirmak dogrumu ikisini ? İnsan merak ediyor iste :) ikizleri olan bir arkadasim var onlu arkali olan ikiz arabasini tavsiye etti yan yana olan kullanimi zor dedi tabiki bunlari konusmak benim icin erken insallah kucagimiza almak nasip olur hepimizin..

Benim bebeklerim tek yumurta ikizi ve tek plesentadan beslendikleri için kilo farkından ziyade aralarında kan alısveri olursa birisi gelişemez digeride fazla kan aldıgı ıcın problemler olabilirmiş özellikle kalp ile ilgi sıkıntılar yasayabilirmis. Simdilik Allaha sukur bır sorun gozukmuyor, yarın daha rahat olan doktorumla kontrolum var. Bakalım o 26. haftaya kadar problem olursa olur olmazsa iyi demişti. sonradan olsa bile gelişimleri tamamlandıgı ıcın sadece kilo farkı fılan olur demişti. Tessekkur ederim moral verdigin için:)

Sagol canım:) Insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. Esime biraz getir gotur dısında cok bakmadım aslında kendi isleri bir sekilde halleti ama bana hiç yardımcı olamadı. Yemek, bulasık cay zaten yapıyordum devam ettim bakalım o ayaklanınca bana bakacak sozu var:)
Sizlerden böyle duyunca dun baktım biraz netten yenidogan kıyafetlerine. Burada yazılabiliyor mu bilmiyorum ama hangi alısveriş sitelerini öneriyorsunuz?
Benimde tek yumurta ve aynı Plesen tadan besleniyor lar. 26 dan sonra risk azalır demişti dr. Sonrada erken doğum riski başlıyor. Ya da tek gebe lerde de bilemeyiz ALLAHA emaneti z ben de düşünmekten yoruldum.hHerşeyin hayırlısı olsun. Burdaki ler 35 36 oldukça bana moral oluyor birseyler sormak paylaşmak. Ins hersey çok ii olacak hepimiz için. Dr lari da çok takma benimki de felaket tella li gibi ona da alıştım artık. Alışveriş yap keyfine bak mutlu ol.

oo canım senin için erkenmiş daha ama aylar geçip gidiveriyor tabi bi yandan da.
ben mobilya beşik yaptırıyorum.
park yatak düşünmedim.
ikizleri ilk bikaç ay yan yana yatırabiliriz.birbirlerini rahatsız ettiklerinde ayırmak lazım.
bunu biraz da bebeklerin huyu suyu belirleyecektir.
ikiz arabası almadım.ama herbirinin avantajı dezavantajı var.
ama önlü arkalılar çok hantal gibi.
baston tipi yanyana olanlardan alacağım büyük ihtimal.
ikiz bebeğin de kendine göreoluyor hazırlıkları tabi.

Bana da bi sürü hediye geldi şimdiden. Kızimdan kalanlar var. Dayanamayıp kendimde aldım. Zaten. 30 lara gelmeden büyük alisveris leri yapın.yyatak anakucagi vb. Diğerleri hediye de gelio zamanı gelincede alınabilir. Ben de biberon göğüs ped süt saklama poşeti bez fln aldım.

oo canım senin için erkenmiş daha ama aylar geçip gidiveriyor tabi bi yandan da.
ben mobilya beşik yaptırıyorum.
park yatak düşünmedim.
ikizleri ilk bikaç ay yan yana yatırabiliriz.birbirlerini rahatsız ettiklerinde ayırmak lazım.
bunu biraz da bebeklerin huyu suyu belirleyecektir.
ikiz arabası almadım.ama herbirinin avantajı dezavantajı var.
ama önlü arkalılar çok hantal gibi.
baston tipi yanyana olanlardan alacağım büyük ihtimal.
ikiz bebeğin de kendine göreoluyor hazırlıkları tabi.
Ay canim masallah senin cogu gitmis azi kalmis Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah benim icin daha erken alisveris ler :) Ama cok guzel duygular insan heyecanlaniyor Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah

Park yatak kullanmıştım kızimda her odaya taşıyoruz teker i var. Ayrıca şehir dışına çok gittik ve katla ması çok kolay pratik.tpratik.tavsiye ederim verdiğim paraya değdi. Chicco dan almıştım. Şimdi bu süre onda beraber yatircam sonra 1 tane daha uygun fiyatlı aliym diyorum.

Bu tarz büyüklügü cok iyi bir arkadasda var aynisindan park yatak yeri olmayanlar icin iyi fikir gercekten

Eklentiler

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    5,2 KB · Görüntüleme: 73
Benimde tek yumurta ve aynı Plesen tadan besleniyor lar. 26 dan sonra risk azalır demişti dr. Sonrada erken doğum riski başlıyor. Ya da tek gebe lerde de bilemeyiz ALLAHA emaneti z ben de düşünmekten yoruldum.hHerşeyin hayırlısı olsun. Burdaki ler 35 36 oldukça bana moral oluyor birseyler sormak paylaşmak. Ins hersey çok ii olacak hepimiz için. Dr lari da çok takma benimki de felaket tella li gibi ona da alıştım artık. Alışveriş yap keyfine bak mutlu ol.
Sagol canım tesekkur ederim moral oluyorsunuz bana insallah yarin da eşit çıkar bebisler. Kontroller oncesi geriliyorum ya birsey çıkarsa diye. Felaket tellalı doktorda cok sınır bozuyor gercekten. 2 haftada çağırıyor etkisinden kurtuldum derken yeni birsey söylüyor. Hayırlısı insallah hepimiz icin. bBugun baktım internetten birseyler, buradakiler gaza getirdiler valla :)

Sagol canım tesekkur ederim moral oluyorsunuz bana insallah yarin da eşit çıkar bebisler. Kontroller oncesi geriliyorum ya birsey çıkarsa diye. Felaket tellalı doktorda cok sınır bozuyor gercekten. 2 haftada çağırıyor etkisinden kurtuldum derken yeni birsey söylüyor. Hayırlısı insallah hepimiz icin. bBugun baktım internetten birseyler, buradakiler gaza getirdiler valla :)

Arkadaşlar tek yumurta ikizleri cinsiyetleri aynimi oluyor ? Tabiki Allah biliyor ama hani 1 kiz 1 erkek olani varmi

Arkadaşlar selamlar. Size bir sorum var. Normal yolla hamile kalanlar için adet gecikmesinin 2. günü, tedavi ile hamile kalanlar için de döllenmenin 16. günü kan değeriniz kaçtı? Benim 250 küsür çıktı. İkiz olabilir mi? :)

Arkadaşlar tek yumurta ikizleri cinsiyetleri aynimi oluyor ? Tabiki Allah biliyor ama hani 1 kiz 1 erkek olani varmi

Tabiki canım eğer tek yumurta ise her şeyleri aynı olur. Ayrı embriyonun ikiye bölünmesi ile meydana geldiği için genetik olarak birbirlerinin aynısı olurlar.

yok canım benimkiler çift yumurta ikizi. Bana da burası moral oluyor okuyunca rahatlıyorum diyorum ki
tek değilmişim benim birde kimsem yok aslen İzmirliyim yani yanlızım burda.
senin tek yumurta ikizi demekki bol bol dua edelim bizde burdaki arkadaşlar gibi 30 lu haftaların
sonuna geleceğiz inşallah.
............................

Back