ben daha simdiden heyecanlaniyom :) Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah Allah kurtarsin senide canm insallah saglikli sihhatli olsunlar zormi gecti hamileligin canm tavsiyelerin neler bize ?Kizlar, icinizde en buyuk benim sanirim. Benden sonra papatyalp, sonra sine_sin geliyor. Siraya girdik. Nasil gecti aylar yaa. 20 li haftalar daha cok, sizlerin pespese olacak dogumlari. Insallah en az 36yi görürsünüz. Ilk dogum benim sanirim. Allahim heyecan basiyor dusundukce.
Kizlar, alisverisinizi sonlara birakmayin. 20 li haftanin basinda hazirlayin herseyinizi. Ilerleyen haftalarda rahat yuruyemeyeceksiniz. Bol bol dinlenin. Kendinizi zorlamayin. Kasilma tum karninizda olur. Kasildigini hissedersiniz, bir muddet sonra iner. Benim 20 haftalar daha zordu sanki, agrim, kramplarim olurdu. Buyudukleri zaman gobeginizin gerginligini ve asagi dogru basincin arttigini hissedersiniz. Sonra gobeginiz buyur, rahatlarsiniz.ben daha simdiden heyecanlaniyom :) Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah Allah kurtarsin senide canm insallah saglikli sihhatli olsunlar zormi gecti hamileligin canm tavsiyelerin neler bize ?
Canim, kalp atim sayimini hiic takma kafana. Cunku seninki gayet normal. Keske benim de oyle olsa. Benim tansiyon 9~5 civari. Nabzim da 120~135 civari. Oldukca zorluyor beni. Sol tarafima yatamiyorum kimi zaman. Bu yuzden kardiyolojiye gorundum. Ikiz gebelikte normal dedi. Sen hic takma kafanaBu arada tansiyon ölümünün yapıyor musunuz benim genelde 11-5 11-6 ya da 10-6 çıkıyor. Ama kalp atim sayısına kafam takıldı bugün 106 yi gördüm. Şuan 83. ama hiç 80 nin altına düşmedi
Tavsiyelerin için sagol canim ne diyelim insallah hepimiz için hersey yolunda gider Allah korusun hepimizi..Kizlar, alisverisinizi sonlara birakmayin. 20 li haftanin basinda hazirlayin herseyinizi. Ilerleyen haftalarda rahat yuruyemeyeceksiniz. Bol bol dinlenin. Kendinizi zorlamayin. Kasilma tum karninizda olur. Kasildigini hissedersiniz, bir muddet sonra iner. Benim 20 haftalar daha zordu sanki, agrim, kramplarim olurdu. Buyudukleri zaman gobeginizin gerginligini ve asagi dogru basincin arttigini hissedersiniz. Sonra gobeginiz buyur, rahatlarsiniz.
Canim teşekkür ederim rahatladım şimdi. Gebelik Öncesi 60 lardaydim.simdi iki gündür 100 u geçmek korkuttu sancilarla bağlantısı var mi senin bu durumun sona yaklaşmışsin ya olabilir miCanim, kalp atim sayimini hiic takma kafana. Cunku seninki gayet normal. Keske benim de oyle olsa. Benim tansiyon 9~5 civari. Nabzim da 120~135 civari. Oldukca zorluyor beni. Sol tarafima yatamiyorum kimi zaman. Bu yuzden kardiyolojiye gorundum. Ikiz gebelikte normal dedi. Sen hic takma kafana
Sancilarla baglantisi yok canim. Kalp kan pompalamak icin fazla calisiyormus. Ikiz olunca daha cok calisiyor. Benim ozellikle kahvaltilardan sonra oluyor. Benim ilk haftalarda da olmustu. Sonlarda da oluyor iste.Canim teşekkür ederim rahatladım şimdi. Gebelik Öncesi 60 lardaydim.simdi iki gündür 100 u geçmek korkuttu sancilarla bağlantısı var mi senin bu durumun sona yaklaşmışsin ya olabilir mi
Anladım canım neyseki azkalmis çok güzel bir dogumdan sonra hersey normale doner inşallahCanim, kalp atim sayimini hiic takma kafana. Cunku seninki gayet normal. Keske benim de oyle olsa. Benim tansiyon 9~5 civari. Nabzim da 120~135 civari. Oldukca zorluyor beni. Sol tarafima yatamiyorum kimi zaman. Bu yuzden kardiyolojiye gorundum. Ikiz gebelikte normal dedi. Sen hic takma kafana
Benimde 11.5-7.5 ci var lar ında çıkıyor. Küçük tansiyon önemliy mis 9 a kadar normal dedi. Ellerim şişiyor uyuşuyor idrarda albümün bakıldı sorun yok. Şekerli çok yedim ona baG li Yorum.biraz azaltıp duruma bakicam.Canim, kalp atim sayimini hiic takma kafana. Cunku seninki gayet normal. Keske benim de oyle olsa. Benim tansiyon 9~5 civari. Nabzim da 120~135 civari. Oldukca zorluyor beni. Sol tarafima yatamiyorum kimi zaman. Bu yuzden kardiyolojiye gorundum. Ikiz gebelikte normal dedi. Sen hic takma kafana
doktorun ii olduğunu söylüyorlar docent zaten. Hastane de ii. Onu da Takma maya çalışıyorum. ALLAH bilir sonuçta o bileMez. Duran çocuğu da almaz heralde. bilmiyorum artık düşünmek istemiyorum.30. hafta ne öyle saçmalık mı olur... sen nasıl devam ettin bu doktorda..
Normal Tansiyon değeri 12-8 .senin suan normal duruyor ama kontrollerini ihmal etme bi sayfada hamilelerin dinledik ten sonra oturur vaziyette sağ koldan tansiyon ölçmeleri gerektigi yazıyordu. Ben hep soldan olcuyordumBenimde 11.5-7.5 ci var lar ında çıkıyor. Küçük tansiyon önemliy mis 9 a kadar normal dedi. Ellerim şişiyor uyuşuyor idrarda albümün bakıldı sorun yok. Şekerli çok yedim ona baG li Yorum.biraz azaltıp duruma bakicam.
hamileligin başında ölçüluyor sonra arada kontrol gerektiriyor özellikle bebek ağırlıkları attıktan sonraKızlar bu rahim ağzı uzunluğu kaçıncı haftada ölçülüyor? Benim duyduğum doğuma yakın ölçüldüğü, ama bazı arkadaşlar 13.haftada ölçülmüşler kafam karıştı
Benim ölçülmedihamileligin başında ölçüluyor sonra arada kontrol gerektiriyor özellikle bebek ağırlıkları attıktan sonra
Sıkıntı olmaz ki olsa zaten anlardın. ilk kontrolde direk söyle. Belki Dr ölçü ama risk görmediği için söyleme gereği duymadı. Bende burada okuduktan sonra ölçülmesi istemiştim.Benim ölçülmedi
Evet canım biz daha yolun yarısındayız,maşallah sen bitiriyosun sağlıcakla sorunsuz bir şekilde doğumun gerçekleşir inşallah Allah kolaylık versin...Kizlar, icinizde en buyuk benim sanirim. Benden sonra papatyalp, sonra sine_sin geliyor. Siraya girdik. Nasil gecti aylar yaa. 20 li haftalar daha cok, sizlerin pespese olacak dogumlari. Insallah en az 36yi görürsünüz. Ilk dogum benim sanirim. Allahim heyecan basiyor dusundukce.
Haftaya ayrıntılı ultrason var başka dr. gidicem olmassa ona söylerim cnm teşekkürler cevabın için...Sıkıntı olmaz ki olsa zaten anlardın. ilk kontrolde direk söyle. Belki Dr ölçü ama risk görmediği için söyleme gereği duymadı. Bende burada okuduktan sonra ölçülmesi istemiştim.
2 aydır evdeyim ve ilk bir ay çok kilo aldım tam 4 kiloİnşallah canım, sen ne durumdasın çok girmiyorsun sanırım.bebeklerin boyları filan kaç olmuş.sen kaç kilo aldın.
Bende üç kilo almışım.oysaki hep karbonhidratlı yiyecekler tukettim.devamlıda yatıyorum.sen ölçtürdüğünde kaç günlüktün canım,masallah boyları iyi.ben en son 12+2 de 5.5cm idi.2 aydır evdeyim ve ilk bir ay çok kilo aldım tam 4 kilodoktor sadece lavabo için kalk demişti ben de bir ay hep yattım.toplamda 3ayda 6 kilo aldım sanırım çok hızlı gidiyorum bu konuda bebeklerim de 6.5 cm şu an.sen kaç kilo aldın canım?
Rabbim hayirla kurtarsin.bu haftalaro görebilmeyi Rabbim hepimize nasip etsin inş..calusirken haftaya basliyordum bitiyordu.simdi tümüyle dinlenmek..umarom cabuk geçer benim içimde..Kizlar, icinizde en buyuk benim sanirim. Benden sonra papatyalp, sonra sine_sin geliyor. Siraya girdik. Nasil gecti aylar yaa. 20 li haftalar daha cok, sizlerin pespese olacak dogumlari. Insallah en az 36yi görürsünüz. Ilk dogum benim sanirim. Allahim heyecan basiyor dusundukce.
Benim gebeliğin itibariyle ölçüldü.tüp bebek de Dr.lar daha temkinli yaklasiyorlar.ama normal gebelikte bile 20. Haftalarda kontroller baslamaliymişKızlar bu rahim ağzı uzunluğu kaçıncı haftada ölçülüyor? Benim duyduğum doğuma yakın ölçüldüğü, ama bazı arkadaşlar 13.haftada ölçülmüşler kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?