• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Günaydın kızlar, ikiz bekliyorum işim gereğide yolculuk yapma durumum var,uzun yolculuklar değil genelde şehir içi inme binme olarak haftanın 3-4 günü yüksek ihtimal..doktorlarınızla hiç konuşmuşmuydunuz yolculuk meselesini tehlikeli olabilir mi?kendi drmla konuşucam bugün ama ne kadar çok bilsem o kadar rahat edicem..

bana iki ayrı doktor iki farklı şey soylemişti. 14. haftadaydım. biri hiç problem yok istediğin gibi seyahat edebilir, merdiven çıkabilirsin demişti. diğeri de ikiz gebelerin çok ayakta gezmesinden yana değilim. rapor verelim sen dinlen demişti. beniöm de kafam allak bullak olmuştu. dahası ben dinlen diyen doktra daha çok güvenirken eşim diğerini daha güvenilir bulmuştu. ben de dinlenirken hep abartıyo muyum acaba diye geçiriyodum içimden. sonuç olarak allaha emanetler canım. seninki ne dicek çok merak ediyorum.

kızlar doktorum bundan sonra her hafta proluton iğne verdi erken doğumu engellemek için. benim dışımda kullanan var mı? korkuyorum da biraz
Kaçıncı haftadasınız bana da doktorum verdi aynı igneyi daha 15 haftalıgız 1tane yaptırdım her hafta yaptırılacak dedi bende korkuyorum bişey olmasın diye çok düşünüyorum hayırlısıyla hareketlerini duysam belki daha rahat olucam

Kaçıncı haftadasınız bana da doktorum verdi aynı igneyi daha 15 haftalıgız 1tane yaptırdım her hafta yaptırılacak dedi bende korkuyorum bişey olmasın diye çok düşünüyorum hayırlısıyla hareketlerini duysam belki daha rahat olucam

canım ben ilk haftadan 2o. haftaya kadar kullandım. doktor adet sancısına benzer sancıların olursa yine vurdur dedi. vardır bi hikmeti. allahım sağlıklı sıhhatli versin evlatlarımızı inşllh.

şu an 27. haftadayım. pazartesi 28 olucam 28 de başlayacam. bi sıkıntı mı var peki? tedbir amaçlı mı başlattı

Evet bende biliyorum.merakla yazmasini bekliyorum.alisveris hic önemli değil ya.heves ettiklerini Rabbim evlatlarimiza sag salim giydirmeyi nasip etsin.çok korkuyorum.sürekli elim karnimda.hareketlerini dinliyorum.hic agri hisdetmemek kotu.

Mutlaka her kontrolunuzde ölçüm yaptirin kizlar.ikiz bebekler daha farklı.bi fatiha okur musunuz banada
Canım allah yardımcın olsun.Ölçüm dediğin nst mi.İnsan gerçekten tedirgin oluyır artık ne hissedince ne yapılması gerekiyor kafam iyice karıştı

Allah im o günlere saglikla etmeyi nsdip etsin hepimize. Napacagimi bilemedim.canim seni korkutmak istemem.ama ben bas popo sandim.hatta zayifim yerleri kalmiyor bunların diyordum eşime.mutlaka olcim yaptir sende.
ya ama aynı şeyi bende yaşıyorum saabah kalttığımda veya çok ayağa kaltığımda hepte sağ taraftaki bebeğimin olduğu kısım sertleşiyor hatta dürtüyoz biz su içiyorum dinleniyorum geçiyor.bu durumu ben 20.haftalarda yaşamaya başladım iki drma da sordum gayet normal olduğunu söyledi.rahim uzunluğunuda ölçtü oda ideal çıktı erken doğum riskimi bunlar dedim hayır herşey normal dedi.bence farketmedğin gözden kaçırdığın birşey daha olabilir mi bilinçlenelim hepimiz ?

s
bana iki ayrı doktor iki farklı şey soylemişti. 14. haftadaydım. biri hiç problem yok istediğin gibi seyahat edebilir, merdiven çıkabilirsin demişti. diğeri de ikiz gebelerin çok ayakta gezmesinden yana değilim. rapor verelim sen dinlen demişti. beniöm de kafam allak bullak olmuştu. dahası ben dinlen diyen doktra daha çok güvenirken eşim diğerini daha güvenilir bulmuştu. ben de dinlenirken hep abartıyo muyum acaba diye geçiriyodum içimden. sonuç olarak allaha emanetler canım. seninki ne dicek çok merak ediyorum.
s a kızlar ben de bir kaç hafta sonra uçak yolculuğu yapacağım şimdi 23.haftamdayım ama o zamana kadar 26 olur doktorm tavsiye etmiyorum dedi :( benim de gitmem gerek özel bir nedenin yok hiç bir hamileye yolculuk tavsiye etmem dedi kafam çok karışık ama RABBİME emanetler ...

Arkadaşlar lütfen yardım edin ben 6 gün önce kan testi yaptırdım değerim 2850 çıktı dün doktora gittim ultrasonda bakıldı kese göründe fakat şüpeli kesede var dedi 2 kese gördük ama bazen kayboluyomuş kese ben cok heycanlıyım böyle durum başına gelen varmı 2 ayrı kese digeri diğerinden farklı gibi resim atayım bir bakın cok heycanlıyım sizce neolur değerlerim nasıl yardımcı olun lütfenn :KK43:( resimi paylaştım okun ucunda 2 kese dikkatli bakıldında görünüyo cvplarınızı bekliyorum
Bundan sonra cevap yazdın mı henüz okumadım ama benimde aynı şekilde önce bir kese görünüp şüpheli bir oluşum daha var buda kan pıhtısı olabilir demişti dr.iki hafta sonra ikinci bebek olduğu anlaşılmıştı.allah sağlıkla eline almayı nasip etsin

Bugün gittim kontrole.nst bağlandı m hafif sancı çıktı ama doktor sorun yok hersey ii dedi. 2 kiloya gelmemişler.34. Haftada alalım dedi.bbiraz moral im bozuldu. Dururlar da ins 36 larda alırsınız dedim. Yani 2 hafta sonra alalım diyor. Ama görünürde sorun yok ani bişe olursa o ayrı tabii.
cnm ne gibi riskin var ki dr iki hafta sonra alma kararı verdi.bebekler beklemez iye mi düşünüyor.

cnm ne gibi riskin var ki dr iki hafta sonra alma kararı verdi.bebekler beklemez iye mi düşünüyor.
Benim doktor biraz garip die düşün üYorum çünkü risk ten bahsetmedI. Gece sancı tutar vs. Bekleme ye gerek yok dio da. O zamanlar olsun ins 36 dururlar saglik liCA. Kendine zorluk olmasın die mi ole yapio acaba. Ilk gittiğimde de 30. Haftada alırız diodu.

Benim doktor biraz garip die düşün üYorum çünkü risk ten bahsetmedI. Gece sancı tutar vs. Bekleme ye gerek yok dio da. O zamanlar olsun ins 36 dururlar saglik liCA. Kendine zorluk olmasın die mi ole yapio acaba. Ilk gittiğimde de 30. Haftada alırız diodu.
anladım cnm sonuçta gece sancın tututp suyun flan dahi gelse apar topar da olsa seni sezeryana alma şansı var.sen drunu değilştirme tabi ki ama istersen bir dr daha görsün seni durumundan bahsedersin en azından bekleme kararı bir dr onayınla olmuş olur.30-34-36 ne zaman olursa olsun inşallah sağsalim sağlıklı doğarlar.hep anne karnında bir gün bile önmelidir diyorlar ya bizde ona göre yorum yapıyoruz

Çok sağol canım :) Amin inşallah Hepimiz saglikla hayirli bir sekilde kucaklarimiza alalim insallah..
Doktor konusunda canm ben yeni ev aldim oyuzden maddi acidan rahat degiliz pek :KK43: bende isi biraktim mecburen oyuzden özel hastaneyle basa cikamam gönul tabiki ister ama birde ikiz olunca durumlar malum ben şevket yılmaz kadın doğum hastanesine gitmeyi dusunuyorum orda 2 doktor var tavsiye edilen bakalim insallah hersey guzel gider duam saglikli sihhatli bir hamilelikten sonra evlatlarimi kucagima alip buyutmek insallah hepimize nasip olsun.
Ben 10 yil sonunda bugunleri gordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ikiz bebeklerr :)
Amin inşallah...
Canim Rabbim yardim eder inş.saglikla dogsunlar yeterki..evinizde de saglikla mutlulukla bicirlarla bi omur nasip etsin yüce Rabbim.
Canim ismini hatırla yani yorum ama riskli gebelikte kapali tatli bi bayan var.onu da bi araştir istersen.

Tavsiye edilen Dr.gittiğinde tüp bebek ve ikiz oldu.için muhtemel zaten o bölüme gönderir.herşeye çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.

Rabbim çektiklerimizi kimseye yasatmasin, saglikli hayirli evlatlar versin isteyen herkese..

Canım allah yardımcın olsun.Ölçüm dediğin nst mi.İnsan gerçekten tedirgin oluyır artık ne hissedince ne yapılması gerekiyor kafam iyice karıştı
Ölçüm rahim agzi uzunluğu ölçümü canim bunun 15 günde 1 cm den fazla kisalmasi, benim bebegin popo zannettigim toplanmaları agrisizdi.bunlar sonucunda nst te bagladi doğum sancilari cikti:( Rabbim e emanetler..

ya ama aynı şeyi bende yaşıyorum saabah kalttığımda veya çok ayağa kaltığımda hepte sağ taraftaki bebeğimin olduğu kısım sertleşiyor hatta dürtüyoz biz su içiyorum dinleniyorum geçiyor.bu durumu ben 20.haftalarda yaşamaya başladım iki drma da sordum gayet normal olduğunu söyledi.rahim uzunluğunuda ölçtü oda ideal çıktı erken doğum riskimi bunlar dedim hayır herşey normal dedi.bence farketmedğin gözden kaçırdığın birşey daha olabilir mi bilinçlenelim hepimiz ?
Rahim uzunluğu normalde korkma canim.ama ikiz gebeliklerde bu kidalma gizli olabiliyormus.her kont.de olctur.

Normalde günde 6-7 kez hissedilebilen kasilmalar doğuma hazirlikmiş.için rahat olsun.

İnş yarin kontrolün var.bebislerim iyidir ve kisalma artmamistir:( Rabbim cumlemizin evlatlatini korusun

Canim Rabbim yardim eder inş.saglikla dogsunlar yeterki..evinizde de saglikla mutlulukla bicirlarla bi omur nasip etsin yüce Rabbim.
Canim ismini hatırla yani yorum ama riskli gebelikte kapali tatli bi bayan var.onu da bi araştir istersen.

Tavsiye edilen Dr.gittiğinde tüp bebek ve ikiz oldu.için muhtemel zaten o bölüme gönderir.herşeye çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.

Rabbim çektiklerimizi kimseye yasatmasin, saglikli hayirli evlatlar versin isteyen herkese..
Amin canım insallah çok sağol tavsiyen için bi araştiririm bende canm..

30. hafta ne öyle saçmalık mı olur... sen nasıl devam ettin bu doktorda..

Günaydın kızlar, ikiz bekliyorum işim gereğide yolculuk yapma durumum var,uzun yolculuklar değil genelde şehir içi inme binme olarak haftanın 3-4 günü yüksek ihtimal..doktorlarınızla hiç konuşmuşmuydunuz yolculuk meselesini tehlikeli olabilir mi?kendi drmla konuşucam bugün ama ne kadar çok bilsem o kadar rahat edicem..
canım ben ilk üç ay sonrası seyahat ettim. doktorumla konuştum bir sıkıntı olmadığını söyledi. uçak seyahatiydi benimkisi ama sık sık da otobüsle seyahat ettim. tabi çok yorucu oluyor o ayrı ama çok büyük bir sıkıntı yaşamamıştım. sen yine de her ihtimale karşı doktora gittiğinde seyahat etmesinde bir sıkıntı yoktur yazısı iste doktorundan karnın büyükse uçak seyahatlerinde isteyebilirler.

Kizlar, icinizde en buyuk benim sanirim. Benden sonra papatyalp, sonra sine_sin geliyor. Siraya girdik. Nasil gecti aylar yaa. 20 li haftalar daha cok, sizlerin pespese olacak dogumlari. Insallah en az 36yi görürsünüz. Ilk dogum benim sanirim. Allahim heyecan basiyor dusundukce.
ay evet bence siz bize biraz bahsedin neler yaşadığınızdan falan. inşallah görebiliriz o zamanları sağlıkla ve hayırlısıyla...

Ölçüm rahim agzi uzunluğu ölçümü canim bunun 15 günde 1 cm den fazla kisalmasi, benim bebegin popo zannettigim toplanmaları agrisizdi.bunlar sonucunda nst te bagladi doğum sancilari cikti:KK43: Rabbim e emanetler..

Rahim uzunluğu normalde korkma canim.ama ikiz gebeliklerde bu kidalma gizli olabiliyormus.her kont.de olctur.

Normalde günde 6-7 kez hissedilebilen kasilmalar doğuma hazirlikmiş.için rahat olsun.

İnş yarin kontrolün var.bebislerim iyidir ve kisalma artmamistir:KK43: Rabbim cumlemizin evlatlatini korusun
tamam canım her kontrolde ben söyleyeyim ölçsünler canım.bende ki kasılma değildir die düşünüyorum çünkü benim ufaklık hep sağda bir tarafını dayıyor güde sayısını bilmiyorum bile.steteskop almıştım geçen o kadar yaslamışki sırtını kalp atışını dinledim steteskopla.ama yinede dikkat edeceğim belki bende senn gibi sırtı poposudur diye düşünüyom.inşallah bebişlerin çok şyşdşr her hangi bir probem yaşamadan en güzel zamanda doğurursun umarım

Back