• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Allah razı olsun canım sağol. Ben de bugün kendimi biraz yordum galiba, bel ağrısından duramadım. Uzanıyorsun ama o zaman bile canım yanıyor. Demek ki kendimizi çok yormamamız gerek. İnşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder, güzelce bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sana bebeklerin kaç kilo aldığını ya da durumumu yazarım....
Dikkat et canim yaa, yorma kendini. Az kaldi insallah. İnsallah hersey yolunda gider, bebislerin kilolari da iyidir.

merhaba canım cok sevindim senin adına :)) şu rahme dikiş yani serklaj olayı benim de canımı sıkıyor.4 yıl önce leep olmuştum o zamanki doktorum hamilelikte rahim ağzı yetmezliği olabilir ve serklaj gerekebilir demişti haftaya salı gunu doktorum rahim ağzını ölçecek ben çok korkuyorum bu dikiş olayından çünkü doktor onun da riskleri var suyun gelebilir bebeklerini kaybedebilirsin dedi çok endişeliyim :(( senin rahim ağzının uzunluğu kaç çıktı canım?
31 miş canım benim bir düşüğüm var o yuzden önlem amaclı her ay olçecek.kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama dr şimdilik gerek yok dedi

Allah razı olsun canım sağol. Ben de bugün kendimi biraz yordum galiba, bel ağrısından duramadım. Uzanıyorsun ama o zaman bile canım yanıyor. Demek ki kendimizi çok yormamamız gerek. İnşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder, güzelce bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sana bebeklerin kaç kilo aldığını ya da durumumu yazarım....
aman canim dikkat et kendine bak az kaldi zamanin yaklasiyor..cok gecmis olsun canim benim...

sanırım zamanla benimkisi de oralara kadar inecek canım ya. bir de o kasıklara tekme atması çok rahatsız ediyor yani karnın çeşitli yerlerine atılan tekme gibi değil.
Canim benimde biri asagida ve mesaneme cok baski yapiyor asagidaki bidik :) Ayrintilida doktor birisini gobek deligimin oralarda inceledi digerini kasiklarimda.

Hamile ols.öğrendiği. günden beri:) Dr um ilk soylediklerindendi.panik yaparim diye sanirim kullandirtmadi
Arkadaslar merhaba :) benide araniza alirmisiniz ?:) bugun gordum Allah izin verirse ikizlerim olacak 6 haftalik :) Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ..

Elabilgecim bugun son kez fakulteye gittim gordum kalp atislarinida sen demistin :) belki ikiz olur bizim topige gelirsin diye Allaha şükür simdi kendime doktor ayarliycam artk insallah hersey yolunda gider...

Arkadaslar merhaba :) benide araniza alirmisiniz ?:) bugun gordum Allah izin verirse ikizlerim olacak 6 haftalik :) Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ..

Elabilgecim bugun son kez fakulteye gittim gordum kalp atislarinida sen demistin :) belki ikiz olur bizim topige gelirsin diye Allaha şükür simdi kendime doktor ayarliycam artk insallah hersey yolunda gider...
Hosgeldiniz:) Hayirli olsun bebekleriniz. saglikli gebelik sureci ve dogum dilerim:)

Canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişlerini. Tabi onun Öncesinde rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah...

Günaydın kızlar, ikiz bekliyorum işim gereğide yolculuk yapma durumum var,uzun yolculuklar değil genelde şehir içi inme binme olarak haftanın 3-4 günü yüksek ihtimal..doktorlarınızla hiç konuşmuşmuydunuz yolculuk meselesini tehlikeli olabilir mi?kendi drmla konuşucam bugün ama ne kadar çok bilsem o kadar rahat edicem..

Hosgelfin canim..inan çok sevindim.Rabbin saglik versin bizlere ve evlatlarimiza.bundan sonrada çok dikkat et. İsi biraktin değil mi.evde yat bol bol.

Kimi düşünüyorsun Dr.olarak.ben Serbulent hocadan çok memnunum.iyiki rahim agzi ölçümü yapıyordu her seferinde. Erken doğum riskin var.tümüyle yatiyorum.

Herşey gönlünce olsun9 ay su gibi geçsin inş.saglikla yavrularini kucaklasin tun anneler

Hosgelfin canim..inan çok sevindim.Rabbin saglik versin bizlere ve evlatlarimiza.bundan sonrada çok dikkat et. İsi biraktin değil mi.evde yat bol bol.

Kimi düşünüyorsun Dr.olarak.ben Serbulent hocadan çok memnunum.iyiki rahim agzi ölçümü yapıyordu her seferinde. Erken doğum riskin var.tümüyle yatiyorum.

Herşey gönlünce olsun9 ay su gibi geçsin inş.saglikla yavrularini kucaklasin tun anneler
Çok sağol canım :) Amin inşallah Hepimiz saglikla hayirli bir sekilde kucaklarimiza alalim insallah..
Doktor konusunda canm ben yeni ev aldim oyuzden maddi acidan rahat degiliz pek :( bende isi biraktim mecburen oyuzden özel hastaneyle basa cikamam gönul tabiki ister ama birde ikiz olunca durumlar malum ben şevket yılmaz kadın doğum hastanesine gitmeyi dusunuyorum orda 2 doktor var tavsiye edilen bakalim insallah hersey guzel gider duam saglikli sihhatli bir hamilelikten sonra evlatlarimi kucagima alip buyutmek insallah hepimize nasip olsun.
Ben 10 yil sonunda bugunleri gordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ikiz bebeklerr :)
Amin inşallah...

Back