bana iki ayrı doktor iki farklı şey soylemişti. 14. haftadaydım. biri hiç problem yok istediğin gibi seyahat edebilir, merdiven çıkabilirsin demişti. diğeri de ikiz gebelerin çok ayakta gezmesinden yana değilim. rapor verelim sen dinlen demişti. beniöm de kafam allak bullak olmuştu. dahası ben dinlen diyen doktra daha çok güvenirken eşim diğerini daha güvenilir bulmuştu. ben de dinlenirken hep abartıyo muyum acaba diye geçiriyodum içimden. sonuç olarak allaha emanetler canım. seninki ne dicek çok merak ediyorum.
Doktora gittim çok şükür bi sıkıntı olmaz dedi..sadece kasiste yada bozuk yollarda sarsılmamaya dikkat et dedi..Allaha emanetler, Rabbim korusun..canım ben ilk üç ay sonrası seyahat ettim. doktorumla konuştum bir sıkıntı olmadığını söyledi. uçak seyahatiydi benimkisi ama sık sık da otobüsle seyahat ettim. tabi çok yorucu oluyor o ayrı ama çok büyük bir sıkıntı yaşamamıştım. sen yine de her ihtimale karşı doktora gittiğinde seyahat etmesinde bir sıkıntı yoktur yazısı iste doktorundan karnın büyükse uçak seyahatlerinde isteyebilirler.