ben 28.,30,32. haftalar olmak uzere 3 kez vuruldum. kalcadan vuruluyorsun. sonra vitamin iceren serum verildi. ben de baska herhangi bir rahatsizlik olmadi.ciğer geliştirici yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak;
sonuçta kortizonlu bir ilaçya vücutta şişkinlik ve ödemi arttırıyor mu? ya da başka sıkıntılar oluyor mu? nereden vuruluyor? kaç kere vuruluyor?
Canim ne guzel almis bebislerin, darisi benim ve diger arkadaslarimin basina. bakalim bizimkiler pazartesi nasil.cikacaklar? bu arada dogumun icin gun verdi mi doktorun cok merak ediyorum...32 hafta sonunda benimkiler 1890~1825 civarindaydi. Takma bunu kafana. Biraz once geldim ben de randevudan. 2290~2360 olmuslar. Seninkiler kac kglar. Bir de bazen az alip, diger hafta cok alabiliyorlar. Merak etme, sonraki hafta daha iyi almis olacaklar
Ne güzel maşallah sana.darısı başıma. Yok zaten aldırır miyim anne karnında 1 gun bile önemli ins dururlar ve saglikli ca gelişir ler sagliklica doga rlar cumlemizin bebekleri.doktora inat dursunlar da görsün o da moralimi bozup duruo. Bu saatten sona da degistirilmez bi de buranin Yenidoğan kuvez olayı ii.mii.mecburum buraya.saolasin moral verdiğin için.Tamam iste, bak normal. Ama 34de aldirma. 34 erken. Benim ki 36da olacak sanirim.
Dogum icin net konusmadi aslinda. Normal de olabilir dedi. Birinin basi asagida, digerinin yanda. Normal sanciyla hastaneye gelip, normal dogumun baslayabilir dedi, digeri yatay olmazsa ikinci de gelir dedi. Ya dedim donmezse o zaman biri normal digeri sezery. Mi olacak. Sonradan sezeryan olmadan sancilanabilirsin dedi. Yani ben de anlamadim.Canim ne guzel almis bebislerin, darisi benim ve diger arkadaslarimin basina. bakalim bizimkiler pazartesi nasil.cikacaklar? bu arada dogumun icin gun verdi mi doktorun cok merak ediyorum...
İnsallah canim, istedigin haftada, saglikli gelirler. Hepimizin bebekleri saglikli gelsinlerNe güzel maşallah sana.darısı başıma. Yok zaten aldırır miyim anne karnında 1 gun bile önemli ins dururlar ve saglikli ca gelişir ler sagliklica doga rlar cumlemizin bebekleri.doktora inat dursunlar da görsün o da moralimi bozup duruo. Bu saatten sona da degistirilmez bi de buranin Yenidoğan kuvez olayı ii.mii.mecburum buraya.saolasin moral verdiğin için.
anladım canım teşekkür ederim. sanırım bana da 28. haftada vurulacak en son doktor öyle söylemişti.ben 28.,30,32. haftalar olmak uzere 3 kez vuruldum. kalcadan vuruluyorsun. sonra vitamin iceren serum verildi. ben de baska herhangi bir rahatsizlik olmadi.
Benim şimdiye kadar bulantım biraz oldu,kusma hiç yaşamadım.bel ağrım hep var özellikle çok eğilir ve biyerlere çıkarsam.kanama ise çok az miktarlarda birkaç defa yasadım.o yüzden bunları takma kafana hepsi ALLAH a emanetler.bebeklerin gelişimi sürdüğü sürece bunlar prproblem değilKızlar bi de benim bulantı pazartesi başladı salı da yoğun oldu sonra doktora gittim şimdi pek bulantı olmuyo bende acaba bi sorun mu oldu diye onu da kafama takiyorummm doktora gittiğim için mi etkilendim acab.
Sağol canım. En azından yalnız olmadigimi öğrendim senin bebeklerin cinsiyeti bellimi
merhaba canım cok sevindim senin adına :)) şu rahme dikiş yani serklaj olayı benim de canımı sıkıyor.4 yıl önce leep olmuştum o zamanki doktorum hamilelikte rahim ağzı yetmezliği olabilir ve serklaj gerekebilir demişti haftaya salı gunu doktorum rahim ağzını ölçecek ben çok korkuyorum bu dikiş olayından çünkü doktor onun da riskleri var suyun gelebilir bebeklerini kaybedebilirsin dedi çok endişeliyimGün aydınlar kizlar, dun Dr gittim vajinal baktı rahim ağzına baktı uzunluğunu ölçtü ve dikise gerek yok simdilik dedi çok sevindim bebeklerde iyiymis.tahminin bir kız bir erkek dedi net olmamakla beraber.ense kalınlıkları na baktı ultrasona gore iyiymis ama ben kan testi yaptırmak istemedim.âkintim çok olduğu için fitil ve antibiyotik verdi.ben sizden bunlar hakkında yorumunuzu,kullandiysaniz sonucunu öğrenmek istiyorum.sizlerin tecrübesi çok önemli benim için.mixovul (7tane fitil).ve azosilin tablet
Ben uzun zamandir kullanmiyorum. Aslinda kullanabilirdim ama trafikte geriliyorum, gobegim de bacagima degiyordu oturdugumda. Zorlamanin, gerilmenin anlami yok diye kullanmadim, ihtiyacim da olmadi.Kızlar özellikle hamileliğinin ileri haftalarında olanlara bir sorum olacak,
Ne zamana kadar araba kullanabildiniz ya da aranızda hala araba kullananınız var mı? Ne zamana kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan?
ben şu anda kullanıyorum da ne zamana kadar kullanabilirim acaba. çok alışık değilim birilerine getir götür yaptırmaya. ama mecbur kalınca öyle olacak belki de istesem de çıkamayabileceğim...Ben uzun zamandir kullanmiyorum. Aslinda kullanabilirdim ama trafikte geriliyorum, gobegim de bacagima degiyordu oturdugumda. Zorlamanin, gerilmenin anlami yok diye kullanmadim, ihtiyacim da olmadi.
Hamile ols.öğrendiği. günden beri:) Dr um ilk soylediklerindendi.panik yaparim diye sanirim kullandirtmadiKızlar özellikle hamileliğinin ileri haftalarında olanlara bir sorum olacak,
Ne zamana kadar araba kullanabildiniz ya da aranızda hala araba kullananınız var mı? Ne zamana kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan?
ben de bir süre sürekli yattığımdan kullanmadım ama sonra biraz toparlayınca kullanmaya geri başladım.Hamile ols.öğrendiği. günden beri:) Dr um ilk soylediklerindendi.panik yaparim diye sanirim kullandirtmadi
Arkadaşım ben 25 ya da 26.haftama kadar kullanabildim. Ondan sonra eşim izin vermedi, zaten ben de çok kasılıyordum rahat hareket edemiyordum...Kızlar özellikle hamileliğinin ileri haftalarında olanlara bir sorum olacak,
Allah razı olsun canım sağol. Ben de bugün kendimi biraz yordum galiba, bel ağrısından duramadım. Uzanıyorsun ama o zaman bile canım yanıyor. Demek ki kendimizi çok yormamamız gerek. İnşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder, güzelce bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sana bebeklerin kaç kilo aldığını ya da durumumu yazarım....Do
Dogum icin net konusmadi aslinda. Normal de olabilir dedi. Birinin basi asagida, digerinin yanda. Normal sanciyla hastaneye gelip, normal dogumun baslayabilir dedi, digeri yatay olmazsa ikinci de gelir dedi. Ya dedim donmezse o zaman biri normal digeri sezery. Mi olacak. Sonradan sezeryan olmadan sancilanabilirsin dedi. Yani ben de anlamadim.
Ayin 9una randevu verdi, o gun gel bakalim, karar verelim dedi. Ama sekreterine 11i olarak sezeryan notunu aldirdi. Bebis kafasini asagiya cevirmezse o tarihte sezeryan yapacak. Zaten bi sonraki hafta da yurt disinda olacakmis. Bu arada benim kasilmalarim da cogaldi. Simdi de normal dogumu baslatmaz umarim diyorum, asagidaki bebis.
Senin icin de hayirlisi olsun canim. İnsallah seninkilerin kilosu daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?