2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ben 28.,30,32. haftalar olmak uzere 3 kez vuruldum. kalcadan vuruluyorsun. sonra vitamin iceren serum verildi. ben de baska herhangi bir rahatsizlik olmadi.

Canim ne guzel almis bebislerin, darisi benim ve diger arkadaslarimin basina. bakalim bizimkiler pazartesi nasil.cikacaklar? bu arada dogumun icin gun verdi mi doktorun cok merak ediyorum...

Tamam iste, bak normal. Ama 34de aldirma. 34 erken. Benim ki 36da olacak sanirim.
Ne güzel maşallah sana.darısı başıma. Yok zaten aldırır miyim anne karnında 1 gun bile önemli ins dururlar ve saglikli ca gelişir ler sagliklica doga rlar cumlemizin bebekleri.doktora inat dursunlar da görsün o da moralimi bozup duruo. Bu saatten sona da degistirilmez bi de buranin Yenidoğan kuvez olayı ii.mii.mecburum buraya.saolasin moral verdiğin için.

Do
Canim ne guzel almis bebislerin, darisi benim ve diger arkadaslarimin basina. bakalim bizimkiler pazartesi nasil.cikacaklar? bu arada dogumun icin gun verdi mi doktorun cok merak ediyorum...
Dogum icin net konusmadi aslinda. Normal de olabilir dedi. Birinin basi asagida, digerinin yanda. Normal sanciyla hastaneye gelip, normal dogumun baslayabilir dedi, digeri yatay olmazsa ikinci de gelir dedi. Ya dedim donmezse o zaman biri normal digeri sezery. Mi olacak. Sonradan sezeryan olmadan sancilanabilirsin dedi. Yani ben de anlamadim.
Ayin 9una randevu verdi, o gun gel bakalim, karar verelim dedi. Ama sekreterine 11i olarak sezeryan notunu aldirdi. Bebis kafasini asagiya cevirmezse o tarihte sezeryan yapacak. Zaten bi sonraki hafta da yurt disinda olacakmis. Bu arada benim kasilmalarim da cogaldi. Simdi de normal dogumu baslatmaz umarim diyorum, asagidaki bebis.
Senin icin de hayirlisi olsun canim. İnsallah seninkilerin kilosu daha iyidir

İnsallah canim, istedigin haftada, saglikli gelirler. Hepimizin bebekleri saglikli gelsinler

Kızlar bi de benim bulantı pazartesi başladı salı da yoğun oldu sonra doktora gittim şimdi pek bulantı olmuyo bende acaba bi sorun mu oldu diye onu da kafama takiyorummm doktora gittiğim için mi etkilendim acab.
Benim şimdiye kadar bulantım biraz oldu,kusma hiç yaşamadım.bel ağrım hep var özellikle çok eğilir ve biyerlere çıkarsam.kanama ise çok az miktarlarda birkaç defa yasadım.o yüzden bunları takma kafana hepsi ALLAH a emanetler.bebeklerin gelişimi sürdüğü sürece bunlar prproblem değil

Gün aydınlar kizlar, dun Dr gittim vajinal baktı rahim ağzına baktı uzunluğunu ölçtü ve dikise gerek yok simdilik dedi çok sevindim bebeklerde iyiymis.tahminin bir kız bir erkek dedi net olmamakla beraber.ense kalınlıkları na baktı ultrasona gore iyiymis ama ben kan testi yaptırmak istemedim.âkintim çok olduğu için fitil ve antibiyotik verdi.ben sizden bunlar hakkında yorumunuzu,kullandiysaniz sonucunu öğrenmek istiyorum.sizlerin tecrübesi çok önemli benim için.mixovul (7tane fitil).ve azosilin tablet

merhaba canım cok sevindim senin adına :)) şu rahme dikiş yani serklaj olayı benim de canımı sıkıyor.4 yıl önce leep olmuştum o zamanki doktorum hamilelikte rahim ağzı yetmezliği olabilir ve serklaj gerekebilir demişti haftaya salı gunu doktorum rahim ağzını ölçecek ben çok korkuyorum bu dikiş olayından çünkü doktor onun da riskleri var suyun gelebilir bebeklerini kaybedebilirsin dedi çok endişeliyim ( senin rahim ağzının uzunluğu kaç çıktı canım?

Kızlar özellikle hamileliğinin ileri haftalarında olanlara bir sorum olacak,
Ne zamana kadar araba kullanabildiniz ya da aranızda hala araba kullananınız var mı? Ne zamana kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan?

Ne zamana kadar araba kullanabildiniz ya da aranızda hala araba kullananınız var mı? Ne zamana kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan?
Ben uzun zamandir kullanmiyorum. Aslinda kullanabilirdim ama trafikte geriliyorum, gobegim de bacagima degiyordu oturdugumda. Zorlamanin, gerilmenin anlami yok diye kullanmadim, ihtiyacim da olmadi.

Ben uzun zamandir kullanmiyorum. Aslinda kullanabilirdim ama trafikte geriliyorum, gobegim de bacagima degiyordu oturdugumda. Zorlamanin, gerilmenin anlami yok diye kullanmadim, ihtiyacim da olmadi.
ben şu anda kullanıyorum da ne zamana kadar kullanabilirim acaba. çok alışık değilim birilerine getir götür yaptırmaya. ama mecbur kalınca öyle olacak belki de istesem de çıkamayabileceğim...

Hamile ols.öğrendiği. günden beri:) Dr um ilk soylediklerindendi.panik yaparim diye sanirim kullandirtmadi

Arkadaşım ben 25 ya da 26.haftama kadar kullanabildim. Ondan sonra eşim izin vermedi, zaten ben de çok kasılıyordum rahat hareket edemiyordum...

kızlar doktorum bundan sonra her hafta proluton iğne verdi erken doğumu engellemek için. benim dışımda kullanan var mı? korkuyorum da biraz

Allah razı olsun canım sağol. Ben de bugün kendimi biraz yordum galiba, bel ağrısından duramadım. Uzanıyorsun ama o zaman bile canım yanıyor. Demek ki kendimizi çok yormamamız gerek. İnşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder, güzelce bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sana bebeklerin kaç kilo aldığını ya da durumumu yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…