• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Sen moralini bozma arkadasim, o alalim dedi diye aldirmak zorunda degilsiniz. Sen sıkıntı olmadigi muddetce durmasini istiyorum dersin. Ciger gelistiricide vurulmadin daha sanirim. Son Karar sizin canim. Uzmeyin kendinizi.
Ciğer geliştirici olmana gerek yok dedi ama kızım da prematüre onda yapmışlardı. Bu işten bişe anlamadım. Allaha emaneti z hepimiz hayırlısı herseyin. Saol teşekkür ederim ins da dururlar. Kilo alımları 2 yi bulamamış acaba az mı almışlar son ay.

kızlar bir şey soracağım;
benim bebeklerimden biri aşağıda biri yukarıda. aşağıda olanın tekmeleri ya da hareketleri diyeyim aşağıya doğru yani kasıklara doğru çok rahatsız edici olabiliyor bazen. bunu yaşayıp da bir çözüm geliştiren var mı? ya da bebeklerin o anki pozisyonunu değiştirmenin bir yolunu bilen var mı?
Benim de biri baya bi asagida sürekli mesaneye baskı yapıyor sanırım sürekli tuvaletteYim.sanki nerdeyse çıkacak.

Benim de biri baya bi asagida sürekli mesaneye baskı yapıyor sanırım sürekli tuvaletteYim.sanki nerdeyse çıkacak.
sanırım zamanla benimkisi de oralara kadar inecek canım ya. bir de o kasıklara tekme atması çok rahatsız ediyor yani karnın çeşitli yerlerine atılan tekme gibi değil.

o arada bana da oluyor. hele bu taşınma olayında tüm gün ayakta kalmak zorunda kaldığımdan kendimi kaybettim resmen. bugün de karnımın alt kısmına doğru kasıklara inmeden bir sancı gibi girdi. birkaç dakika sürdü. hemen alttaki bebeğimi düşündüm ona bir şey mi oldu diye :KK43:
ne yapacağız biz böyle bilmiyorum artık tek isteğim haftalar çabuk geçsin ilk hamileliğimde hiç bunları
yaşamadım bu cok farklı hakkımızda hayırlısı olsun

Bugün gittim kontrole.nst bağlandı m hafif sancı çıktı ama doktor sorun yok hersey ii dedi. 2 kiloya gelmemişler.34. Haftada alalım dedi.bbiraz moral im bozuldu. Dururlar da ins 36 larda alırsınız dedim. Yani 2 hafta sonra alalım diyor. Ama görünürde sorun yok ani bişe olursa o ayrı tabii.
neden 34.haftada alalım diyor ki acaba kilo alımlarımı durdu?

ne yapacağız biz böyle bilmiyorum artık tek isteğim haftalar çabuk geçsin ilk hamileliğimde hiç bunları
yaşamadım bu cok farklı hakkımızda hayırlısı olsun
amin canım ben de aynı şekilde dua ediyorum. zaman bir an önce aksın da bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...

Kızlar bilirsiniz, eskilerden gelen bir inanç vardır hamileyken saç kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diye, kestiren var mı saçını? Benim baya uzadı kestiremiyorum bu yüzden...

Kızlar bilirsiniz, eskilerden gelen bir inanç vardır hamileyken saç kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diye, kestiren var mı saçını? Benim baya uzadı kestiremiyorum bu yüzden...
bende kestirmiyorum canım ne kadar batıl inançta olsa biraz etkileniyorum bosver benimki belimde nerdeyse ama bekliyeceğim ben

Merhaba kızlar daha 5 haftalik hamileyim ikiz bilenler yardimci olurmusunuz bugün işyerinde biraz yoruldum hafif bel ağrım varr acaba bişe olsa kanama olurdu değil mi yada 2 bebekten birine bişe olsa daha kalp atışlarını da duymadım...öğretmen olduğum için ayakta kalmak zorundayım çoğu zaman ve şimdi kiziyirum kendime biraz pimpirikliyim yaaa hiç sevmiyorum bu huyumu

Kızlar bi de benim bulantı pazartesi başladı salı da yoğun oldu sonra doktora gittim şimdi pek bulantı olmuyo bende acaba bi sorun mu oldu diye onu da kafama takiyorummm doktora gittiğim için mi etkilendim acab.

Merhaba kızlar daha 5 haftalik hamileyim ikiz bilenler yardimci olurmusunuz bugün işyerinde biraz yoruldum hafif bel ağrım varr acaba bişe olsa kanama olurdu değil mi yada 2 bebekten birine bişe olsa daha kalp atışlarını da duymadım...öğretmen olduğum için ayakta kalmak zorundayım çoğu zaman ve şimdi kiziyirum kendime biraz pimpirikliyim yaaa hiç sevmiyorum bu huyumu

mrb. ben de senin gibiydim. ben de öğretmenim ve azıcık bişey olsa ne bilim kavga ayırsam veya koridorda hafif biri dokunsa uykylarım kaçardı. etrafımdakiler hep bişey olsa kanaman olurdu derlerdi ama ben doktora gitmeden rahatlamazdım. çok şükğr bişey olmadı. allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin imnşallah evlatlarımızı. sen de çok pimpiriklenme bence ama hareketlerine de dikkat et tabi ki. allahım yardımcımız olsun...

cok sacma bisey bence batil inanctan baska bisey degil..yuce rabbim bebege veriegi omru sacimizlami baglantili kilicak sanki? yada sacimizi kestirmeyince bebeklere bisey olmayacaginin garantisimi var sanki..rabbim kaderlerine ne yazdiysa o degismeyeek o yuzden bence ne istiyorsan onu yap...
ben kuafore gitmedim kestirmek icin zaten cok uzun degil ama bob modelinde kestirmistim en son onlerde cok uzun kisimlar vardi oralari dun kendim makasla duzledim uzun kut gibi oldu..kisaltmayi dusunmedigim icin kuafore gitmedim yani sirf o kisimlari kestirmek icin yoksa hic takmaz giderdim...sende gonlun neyi istiyorsa nasil rahat edecekse oyle davran ...

Ciğer geliştirici olmana gerek yok dedi ama kızım da prematüre onda yapmışlardı. Bu işten bişe anlamadım. Allaha emaneti z hepimiz hayırlısı herseyin. Saol teşekkür ederim ins da dururlar. Kilo alımları 2 yi bulamamış acaba az mı almışlar son ay.
32 hafta sonunda benimkiler 1890~1825 civarindaydi. Takma bunu kafana. Biraz once geldim ben de randevudan. 2290~2360 olmuslar. Seninkiler kac kglar. Bir de bazen az alip, diger hafta cok alabiliyorlar. Merak etme, sonraki hafta daha iyi almis olacaklar

mrb. ben de senin gibiydim. ben de öğretmenim ve azıcık bişey olsa ne bilim kavga ayırsam veya koridorda hafif biri dokunsa uykylarım kaçardı. etrafımdakiler hep bişey olsa kanaman olurdu derlerdi ama ben doktora gitmeden rahatlamazdım. çok şükğr bişey olmadı. allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin imnşallah evlatlarımızı. sen de çok pimpiriklenme bence ama hareketlerine de dikkat et tabi ki. allahım yardımcımız olsun...
Sağol canım. En azından yalnız olmadigimi öğrendim senin bebeklerin cinsiyeti bellimi

neden 34.haftada alalım diyor ki acaba kilo alımlarımı durdu?
Hersey yolunda dedi.
32 hafta sonunda benimkiler 1890~1825 civarindaydi. Takma bunu kafana. Biraz once geldim ben de randevudan. 2290~2360 olmuslar. Seninkiler kac kglar. Bir de bazen az alip, diger hafta cok alabiliyorlar. Merak etme, sonraki hafta daha iyi almis olacaklar
Benimde 1930-1800 ama +-300 die düşün dedi ultrason dakı kiloda n düşük çıkıyoR mus hayırlısı herseyin.

Ay maşallah inşallah benimkiler de o kilolara ulaşırlar

Back