• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ellerim deki uyusma ve sis më ye normal dedi tansiyon normal olduğu sürece sorun değilmiş. Magnezyum calsiyum la ilgili bişe demedi. Icm yorum dedim tamam dedi.

Bugün gittim kontrole.nst bağlandı m hafif sancı çıktı ama doktor sorun yok hersey ii dedi. 2 kiloya gelmemişler.34. Haftada alalım dedi.bbiraz moral im bozuldu. Dururlar da ins 36 larda alırsınız dedim. Yani 2 hafta sonra alalım diyor. Ama görünürde sorun yok ani bişe olursa o ayrı tabii.
Ciğer geliştirici konusunda birsey demedi sanırım. Dinlenebiliyorsan dururlar insallah 36. Haftaya kadar. Allah yardımcımız olsun

ciğer geliştirici yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak;
sonuçta kortizonlu bir ilaçya vücutta şişkinlik ve ödemi arttırıyor mu? ya da başka sıkıntılar oluyor mu? nereden vuruluyor? kaç kere vuruluyor?

Ellerim deki uyusma ve sis më ye normal dedi tansiyon normal olduğu sürece sorun değilmiş. Magnezyum calsiyum la ilgili bişe demedi. Icm yorum dedim tamam dedi.

Benim ilk gebelikteki doktorum kilo alsın istiyorsan son zamanlarda bal pekmez gibi hemen kana karışan seker tüketim demişti. Deneyebilirsin belki ise yarar, tabi diyabetim bir durumun yoksa

Erken doğum riskine karsi tedbir cani. Eğer ki kasılmalar siddetli olursa tabiki engelleyemez dedi.rahim agzi ölçümü hep yapiliyordu canim.tüp benek tedavilerinde daha sik takip ediliyor.inş yatmaya araziyim.yavrularim vakitlerinde saglikka dogsunlar.tüm annelerin kucaklari saglikla dolsun inş

Canim dikkat et kendine.kirginlik varsa ihlamur iç dinlen.çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canım..

Bugün gittim kontrole.nst bağlandı m hafif sancı çıktı ama doktor sorun yok hersey ii dedi. 2 kiloya gelmemişler.34. Haftada alalım dedi.bbiraz moral im bozuldu. Dururlar da ins 36 larda alırsınız dedim. Yani 2 hafta sonra alalım diyor. Ama görünürde sorun yok ani bişe olursa o ayrı tabii.
kaçar gramlar canım?

kızlar bir şey soracağım biraz bulaşık yıkadım mutfağı topladım derken karnım sertleşti böyle iyice
gerildi neden olabilir ki acaba? böyle olan varmı resmen taş gibi oldu
canım benim çok oluyor öyle.. bazı günler hiç olmuyor. bazı günler 10 kere oluyor..

Canim yapildi dun.şükür iyiyim.sakinlesip rahat olup hic kalkmadan yatıyorum.Rabbim kimseye yasatmasin:( zormus çok. Hafif şekilde lekelenmem var

ciğer geliştirici yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak;
sonuçta kortizonlu bir ilaçya vücutta şişkinlik ve ödemi arttırıyor mu? ya da başka sıkıntılar oluyor mu? nereden vuruluyor? kaç kere vuruluyor?

kalçadan vuruluyor canım toplam dört tane ikisini bir tarafa aynı enjeksiyon içinde diğer ikisini de 24 saat sonra vuruluyorsun ben pek ödem farkedemedim ama belim boşluğa düşmüş gibi oluyordu iki gün ve ayağa kalkarken bacağıma iğne saplanıyordu sonra geçti ben de iğneye buldum bu durumu

canım geçmiş olsun benim doğum tarihi senle aynı da benim kontrol ctesi inşallah ben içimden 38 diyorum hep inşallah seninkiler de durur hayırlı zamanda gelirler iki hafta sonra iki kiloyu bulacak mı acaba ya34 çok erken değil mi ben de korktum şimdi Rabbim yardımcın olsun

Kontrole gidecegim yer sabah esimle gittigim yere yakin ve eve 25 km civarinda o yolu tekrar trafikte arabayla gitmek mantikli gelmedi. sansima su ayak isi cikti esim basamiyor, kendim gitmem lazim. Onu da gozum kesmedi. Dinlenip sabah gitmeye karar verdim. Insallah gece filan birsey gelmez basima. korktum, kipirdaman yatiyorum:KK43:, birsey yok simdilik. forumlara baktim 28 haftadan once dogumun kayipla sonuclanmasi cok muhtemel. Allah kimseye gostermesin.
Çok yoğun kırmızı kanama olmadığı sürece endişelenmeyin. Sabah doktorunuza muayene olursunuz. Yarın güzel haberlerinizi paylaşırsınız. Bu kadarı önemli bir sorun yaratmaz diye biliyorum

34de neden almaya kalkiyor ki. Cok erken. Durursa, tansiyon felan bi sıkıntı olmazsa almanin ne anlami var. Erken daha yaa

kalçadan vuruluyor canım toplam dört tane ikisini bir tarafa aynı enjeksiyon içinde diğer ikisini de 24 saat sonra vuruluyorsun ben pek ödem farkedemedim ama belim boşluğa düşmüş gibi oluyordu iki gün ve ayağa kalkarken bacağıma iğne saplanıyordu sonra geçti ben de iğneye buldum bu durumu
anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için...

34de neden almaya kalkiyor ki. Cok erken. Durursa, tansiyon felan bi sıkıntı olmazsa almanin ne anlami var. Erken daha yaa
Ben de anlamadım moral bozmaktan başka birşey yapmadı. ALLAH in izniyle 36 ya kadar dururlar şu an bi sorun yokmuş sonuçta. Doktorum bi garip.ssu an moral e ihtiyacimiz var bizim.

canım geçmiş olsun benim doğum tarihi senle aynı da benim kontrol ctesi inşallah ben içimden 38 diyorum hep inşallah seninkiler de durur hayırlı zamanda gelirler iki hafta sonra iki kiloyu bulacak mı acaba ya34 çok erken değil mi ben de korktum şimdi Rabbim yardımcın olsun
15 martta alalım dedi yok almayın dedim nolcak ki 34 çok ii bi hafta diyor.olsun dedim ins. Dururlar ne kadar dursa kaR. Bakalım hayat ne gostercek herseyin hayırlısı olsunolsun.hepimiz 37 leri sagliklica görelim.

Ben de anlamadım moral bozmaktan başka birşey yapmadı. ALLAH in izniyle 36 ya kadar dururlar şu an bi sorun yokmuş sonuçta. Doktorum bi garip.ssu an moral e ihtiyacimiz var bizim.
Sen moralini bozma arkadasim, o alalim dedi diye aldirmak zorunda degilsiniz. Sen sıkıntı olmadigi muddetce durmasini istiyorum dersin. Ciger gelistiricide vurulmadin daha sanirim. Son Karar sizin canim. Uzmeyin kendinizi.

kızlar bir şey soracağım;
benim bebeklerimden biri aşağıda biri yukarıda. aşağıda olanın tekmeleri ya da hareketleri diyeyim aşağıya doğru yani kasıklara doğru çok rahatsız edici olabiliyor bazen. bunu yaşayıp da bir çözüm geliştiren var mı? ya da bebeklerin o anki pozisyonunu değiştirmenin bir yolunu bilen var mı?

Arkadaş lar park yatak içine yarı ortopedik yatak aldım. Baya kalın. Onu tavsiye edio lar die biliorum. Alt kısma koycam çok kalın. 2 dr browns biberon bez süt saklama poşeti fln aldım.

Back