• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kolay gelsin ve hayırlı olsun Güle güle oturun.yine de yorgunluk hissedince hemen uzan dinlen.
teşekkür ederim canım ya. şu anda komple yerleştim gibi. tabi eksikler var ama onlar adamların yapacağı şeyler. tamir tesisat şu bu işleri. bir nebze rahatladım. bugün 9 a kadar uyumuşum huzurdan ve yorgunluktan herhalde ben bile şaşırdım :))))

amin canım. yerleştim nihayet. rahat bir uyku uyuyabildim günlerdir ilk defa. çok teşekkürler :)
Bundan sonra rahatça dinlenirsin artık. Darısı başıma diyorum, taşınacağımız ev tadilatta olduğu için beklemek zorundayız :( Ay başı demişlerdi inşallah haftaya ben de hallederim. Annem yardıma gelecek , bir tek ona güveniyorum. Ben de senin gibi yerleştim diye paylaşırım inşallah en kısa zamanda...

Arkadaşlar lütfen yardım edin ben 6 gün öncekan testi yaptırdım değerim 2850 çıktı dün doktora gittim ultrasonda bakıldı kese göründe fakat şüpeli kesede var dedi 2 kese gördük ama bazen kayboluyomuş kese ben cok heycanlıyım böyle durum başına gelenvarmı 2 ayrı kese digeri diğerinden farklı gibi resim atayım bir bakın cok heycanlıyım sizce neolur değerlerim nasıl yardımcı olun lütfenn :KK43:( resimi paylaştım okun ucunda 2 kesedikkatli bakıldında görünüyo cvplarınızıbekliyorum

Eklentiler

• IMG_20150224_111440.jpg
    IMG_20150224_111440.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar lütfen yardım edin ben 6 gün önce kan testi yaptırdım değerim 2850 çıktı dün doktora gittim ultrasonda bakıldı kese göründe fakat şüpeli kesede var dedi 2 kese gördük ama bazen kayboluyomuş kese ben cok heycanlıyım böyle durum başına gelen varmı 2 ayrı kese digeri diğerinden farklı gibi resim atayım bir bakın cok heycanlıyım sizce neolur değerlerim nasıl yardımcı olun lütfenn :KK43:( resimi paylaştım okun ucunda 2 kese dikkatli bakıldında görünüyo cvplarınızı bekliyorum
canım ben ilk gittiğimde 2 kese görüldü ama bana da doktor dedi ki bekleyelim çoğu zaman 2.kese kayboluyor
şimdiden üzme kendini 2 hafta sonra git daha kesin sonuç alırsın canım rabbim nasip eder inşallah

Canım cok teşekkür ederim heycanlıyız 5 haftalık ultrasona girince direk 2 kese göründü ama doktorumda belli olmaz demişti heycanlanıyoz işte :) Rabbim herkeze bu mutluluğu taddırsın..

Arkadaslar merhaba,
Bu sabah cok açık kahverengi bir akıntım oldi. Esimin ayak bileğininde kontrolü vardı gittik geldik biraz daha pembelesmis. Yarin sabah doktor kontrolum var yattım dinleniyorum. Su anda birsey yok ama Simdi mı gitsem bilemedim. Basına gelen oldu mu acaba?

Arkadaslar merhaba,
Bu sabah cok açık kahverengi bir akıntım oldi. Esimin ayak bileğininde kontrolü vardı gittik geldik biraz daha pembelesmis. Yarin sabah doktor kontrolum var yattım dinleniyorum. Su anda birsey yok ama Simdi mı gitsem bilemedim. Basına gelen oldu mu acaba?
bence ihmal etme yatıp dinlenmen iyi ama bence kontrole bugün git

Kontrole gidecegim yer sabah esimle gittigim yere yakin ve eve 25 km civarinda o yolu tekrar trafikte arabayla gitmek mantikli gelmedi. sansima su ayak isi cikti esim basamiyor, kendim gitmem lazim. Onu da gozum kesmedi. Dinlenip sabah gitmeye karar verdim. Insallah gece filan birsey gelmez basima. korktum, kipirdaman yatiyorum:(, birsey yok simdilik. forumlara baktim 28 haftadan once dogumun kayipla sonuclanmasi cok muhtemel. Allah kimseye gostermesin.

Kontrole gidecegim yer sabah esimle gittigim yere yakin ve eve 25 km civarinda o yolu tekrar trafikte arabayla gitmek mantikli gelmedi. sansima su ayak isi cikti esim basamiyor, kendim gitmem lazim. Onu da gozum kesmedi. Dinlenip sabah gitmeye karar verdim. Insallah gece filan birsey gelmez basima. korktum, kipirdaman yatiyorum:KK43:, birsey yok simdilik. forumlara baktim 28 haftadan once dogumun kayipla sonuclanmasi cok muhtemel. Allah kimseye gostermesin.
hemen aklına kötü düşünce getirme ozaman en mantıklısı dediğin gibi uzan bir şey yapma yarın da hemen git
allah yardımcın olsun hepimizin inşallah

Gelmiş gecmis olsun. Insallah devam etmez Kasilmalarin serumun etkisi olur insallah. Rahim ağzını neden diktiklerini anlamadım yani ALlah korusun erken dogum başlasa dikiş kurtaracak mı?
Ben daha cok rahim ağzı yetmezliği rahatsızlığı olanlara dikiş yapılıyor zannediyordum. 30 degil insallah 36 yi görürsün kuzum. Suyu elinden düşürme derim, bol dinlen. Allah'a emanet
Erken doğum riskine karsi tedbir cani. Eğer ki kasılmalar siddetli olursa tabiki engelleyemez dedi.rahim agzi ölçümü hep yapiliyordu canim.tüp benek tedavilerinde daha sik takip ediliyor.inş yatmaya araziyim.yavrularim vakitlerinde saglikka dogsunlar.tüm annelerin kucaklari saglikla dolsun inş

grip oldum canım. idrar tahlilimi yeni yaptırmıştım bişey yoktu. boğazım ağrımaya başladı dün biraz. sonra gece sıcak bastı. çölçmedim ateşimi.. bugün daha iyiyim ama hala kırgınlık var
Canim dikkat et kendine.kirginlik varsa ihlamur iç dinlen.çok geçmiş olsun

kızlar bir şey soracağım biraz bulaşık yıkadım mutfağı topladım derken karnım sertleşti böyle iyice
gerildi neden olabilir ki acaba? böyle olan varmı resmen taş gibi oldu

kızlar bir şey soracağım biraz bulaşık yıkadım mutfağı topladım derken karnım sertleşti böyle iyice
Sanirim Kasilma olmus canim . yorulunca, ayakta cok durunca olur. Ama sık sık olursa sıkıntı. Bundan sonra ara ara hissedersin. Dinlenme ve bol su icme rahatlatiyor. Cok yormayin kendinizi, yorgunluga gelmiyor.

teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olacağım bazen kaptırıyorum kendimi unutuyorum

Erken doğum riskine karsi tedbir cani. Eğer ki kasılmalar siddetli olursa tabiki engelleyemez dedi.rahim agzi ölçümü hep yapiliyordu canim.tüp benek tedavilerinde daha sik takip ediliyor.inş yatmaya araziyim.yavrularim vakitlerinde saglikka dogsunlar.tüm annelerin kucaklari saglikla dolsun inş

ElaBilge16 yapildimi sana serklaj islemi. zor bir islem mi sonrasinda kanama filan oluyor mu merak ettim. sonrasinda hep yatis herhalde. Allah yardimcin olsun.

Magnezyum u kramp olunca 3-4 güne bir kullanıyorum hatta 10 gun icmedi gim oluyor. Sabah kalktığım da ellerim sis ve uyus mus oluyor. Tansiyon 10.5-7.5 Genelde. Yüksek mi acaba küçük tansiyon.
Sine_sin doktor kontrolun vardi bir suredir sesin cikmiyor, iyisinizdir umarim. Kontrolde bir sorun cikmadi insallah.

Bundan sonra rahatça dinlenirsin artık. Darısı başıma diyorum, taşınacağımız ev tadilatta olduğu için beklemek zorundayız :KK43: Ay başı demişlerdi inşallah haftaya ben de hallederim. Annem yardıma gelecek , bir tek ona güveniyorum. Ben de senin gibi yerleştim diye paylaşırım inşallah en kısa zamanda...
inşallah canım öyle sıkıntı bir şey ki. benim de yakın bir arkadaşım yardımcı oldu. o olmasa ben napardım bilmiyorum. tabii ki yüzde yüz yerleşmedi ama büyük bir ölçüde yerleşti. hamilelikte taşınmak yerleşmek vs çok zor. en çok ihtiyaç olan dönem. Allah senin de yardımcın olsun. inşallah kolaycacık yerleşirsin...

o arada bana da oluyor. hele bu taşınma olayında tüm gün ayakta kalmak zorunda kaldığımdan kendimi kaybettim resmen. bugün de karnımın alt kısmına doğru kasıklara inmeden bir sancı gibi girdi. birkaç dakika sürdü. hemen alttaki bebeğimi düşündüm ona bir şey mi oldu diye :(

Sine_sin doktor kontrolun vardi bir suredir sesin cikmiyor, iyisinizdir umarim. Kontrolde bir sorun cikmadi insallah.
Bugün gittim kontrole.nst bağlandı m hafif sancı çıktı ama doktor sorun yok hersey ii dedi. 2 kiloya gelmemişler.34. Haftada alalım dedi.bbiraz moral im bozuldu. Dururlar da ins 36 larda alırsınız dedim. Yani 2 hafta sonra alalım diyor. Ama görünürde sorun yok ani bişe olursa o ayrı tabii.

Back