• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ilk gebelik öğrendıkten sonra yapmıştı,birşey söylemedi,illtihap var diye.en son 9 haftalıkken gittiğimde karından ultrasonla baktı,yada ben sarı akıntım var dediğim için iltihap var dedi.bakalım artık 2 martta ne tedavi uygularsa,inşallah kurtulurum
eğer kendin yaptırmak istersen sağlık ocağında gebelik kaydın varsa ücretsiz yapıyorlar. benim nerdeyse 15 güne bir yapılıyor.

dr ka

rından ultrason ile mi gördü yoksa onada sormuştum sarı akıntı var dıye ona nazaranmı söyledi bilmiyorum iltihap var dedi.mart 2 gibi vajinal muayene edecek o zaman tedavi ederiz dedi ama ben ilaçsız kurtulmak istiyorum.akıntısı olanlar nasıl kurtuluyor acaba
Canım idrar enfeksiyonu olabilir. Ben de çok su içiyorum, temizliğime dikkat ediyorum. Ama gebelikte sık karşılaşılan bir durummuş bu. Bana idrar tahlili yaptı hiçbir şikayetim yoktu. Orada ortaya çıktı. İlaç yazdı onları kullanıyorum. 2 martta randevum var bakacağız artık. 1 yıl önce de başka bir doktor vajinal muayene yapmıştı. Derinlerde görmüştü iltihap, onda da hiç bir belirti yaşamadım ben. Antibiyotik tedavisi uygulamıştı, ilaçlar bitinde kontrole gitmiştim. Yeniden muayene etti ve geçmemiş demişti, daha etkili bir ilaç tedavisi uyguladı öyle geçmişti. Yani kadınlık zor iş maalesef :)

meraba arkadaslar tek yumurta ikizi bekleyen anne adaylari 20. haftadan sonra ikizden ikize kan alisverisi riski azaliyor mu? bir de hem ikiz bekleyen hem de plasenta previa olan var mi:KK43:
Bende 26 biliyorum gecen kontrolde doktora sordum 24 dedi, ama pek bi iyimser doktorum var:) herseyde rahat beni rahatlatmak icin yumuşatmış olabilir:) ama şimdiye kadar olmaması olmayacagi ihtimalini kuvvetlendiyor dedi. Insallah Allah kimseye yaşatmasın

Bende 26 biliyorum gecen kontrolde doktora sordum 24 dedi, ama pek bi iyimser doktorum var:) herseyde rahat beni rahatlatmak icin yumuşatmış olabilir:) ama şimdiye kadar olmaması olmayacagi ihtimalini kuvvetlendiyor dedi. Insallah Allah kimseye yaşatmasın
amin canim insallah senindemi tek yumurta ikizi cinsiyetleri ne

eğer kendin yaptırmak istersen sağlık ocağında gebelik kaydın varsa ücretsiz yapıyorlar. benim nerdeyse 15 güne bir yapılıyor.
öylemi sağol canım da bu idrarda enfeksiyon var ise akıntıya sebep olurmuki,ben acaba mantarmı diye şüpheleniyorum

Canım idrar enfeksiyonu olabilir. Ben de çok su içiyorum, temizliğime dikkat ediyorum. Ama gebelikte sık karşılaşılan bir durummuş bu. Bana idrar tahlili yaptı hiçbir şikayetim yoktu. Orada ortaya çıktı. İlaç yazdı onları kullanıyorum. 2 martta randevum var bakacağız artık. 1 yıl önce de başka bir doktor vajinal muayene yapmıştı. Derinlerde görmüştü iltihap, onda da hiç bir belirti yaşamadım ben. Antibiyotik tedavisi uygulamıştı, ilaçlar bitinde kontrole gitmiştim. Yeniden muayene etti ve geçmemiş demişti, daha etkili bir ilaç tedavisi uyguladı öyle geçmişti. Yani kadınlık zor iş maalesef :)
seninde belin yumurtalıkların özellikle üşütünce ağrırmıydı canım.bende şimdi testlere baktım lökosit ve çok sayıda bakteri görüldü yazıyor.lökosit idrar yolları enfeksiyonuna işaretmiş.dr o zaman hiçbir şey söylememişti.iddrar yolları enfeksiyonu ile bu akıntının alakalı oldugunu bılmıyordum.tesekkür ettim canım

Benimde bugün BiÇak saplaniyor gibi oldu acile gittik sancı çıkmadi. Zaten ritmik ve düzenli deildi ama korktum yine de.

Benimde bugün BiÇak saplaniyor gibi oldu acile gittik sancı çıkmadi. Zaten ritmik ve düzenli deildi ama korktum yine de.

Allah korusun canim insallah 4-5 hafta daha var. Bol su icmeyi ihmal etme, yat dinlen. hicbir problem olmayacak:) pozitif dusunce en iyi ilac:) Sen su ciger gelistirici igneden olmus muydun? Bu doktorun seni strese soktu ama bari onlem aldi mi diye merak ettim.

kızlar merhaba benim bir sorunum var.sarımtırak akıntı her wc gittiğimde oluyor bu haftalarda normal mi acaba ,sizlerinde olmuşmuydu.günlük en az iki litre su içmeme rağmen ,sıvı yıyecekleri hiç saymıyorum bile.yardımcı olacak deneyimli anneler ve anne adayları cevaplarsanız sevinirim:)))
progesteron kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. doktoruna mutlaka sor kokulu falansa enfeksiyon olabilir.

progesteron kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. doktoruna mutlaka sor kokulu falansa enfeksiyon olabilir.
kokulu filan değil canım.ama devamlı oluyor.bende önce o yapıyor diye önemsemiyordum ama artık içmiyorum sadece kanama için pruloton iğne verdi gecen hafta ve bu hafta vurundum ,oda yaparmı acaba içerikleri aynıysa yapabilir ama sayfadaki arkadaşlar a göre sağolsunlar idrar yollarında enfeksiyon varsa olurmuş.bende idrar testine baktım var sanırım ama dr o zaman birşey söylemedi.bakalım artık 3-4 mart gibi kontrol var o zaman belki bir tedavi başlar.

Back