Ilk 3 ay düşük tehlike n yoksa ucak otobüs serbest. Kanaman yoksa.doktoruma sordum gidebilirsin demişti. Sorun yaşamadım denize girdim yollar da bozuk tu hatta hiç bişe olmadi cok sukur. Doktorundan onay alıp öyle git tabii. 5 saat çok uzak değil araba tutmuyor sa fln rahatça gidersin istediğin yerde duruR sun 10 dk yürür sun. ama uçağa ulaşım kolaysa da 1 saat daha ii. Ama ucaga önce git bekle fln 5 saati bulur yine die düşünüyor um.bizde çok kararsız kaldık nasıl sağlıklı olur bebişler için.. uçak binmede tehlike yok olmuyor dimi ? hangi haftalarda tehlikeliydi ?*
olmuyordur bence canim saatlerce ac kalmiyorsun sonucta uyaninca..dert etme bencebazen aç uyanıyor um ama tiroit ilacı içtiğim için yarım saat de onu bekliyorum.sbekliyorum.sonra kahvaltı ins sorun olmuyordur.
P l t seviyesi nednedir.benim doktor da sürekli ameliyatta oluyor.ins bana öyle denk gelmez. Asistanı sekreteri fln varsa arasan not bıraK san.hsan.hem öğrenmiş olursun.acil bişe olursa hastaneye gel demişti benim doktor ulaşamas bile.kızlar devlet hastanesinde hemogram ve idrar testi verdim.plt seviyem 83 e düşmüş. ben iki dr a birden gidiyorum biri devlet hastanesi biri özel.özeldeki dr umu ikidir bu durumu bldirmek sonuçlarımı açıklmak ve şeker yüklemesi ile ilgili fikrini sormak için arıyorum için arıyorum açmadı telefonu.panikledim ben şuan acil bir durum yaşıyor olsam ne olacak.sizce belki ameliyattadır diyip sakin mi karşılamalıyım.çok kızgınım şuan
canım ben aydındayım hastanem izmirde boyle olunca hemen gidilmiyor.plt kandaki trambosit miktarı yani bu kanamalarda kanın pıhtılaşmasını ve durmasını sağlayan şeyler.benimde bu seviyem düşük yani olası bir kesikte kanamamın durmama ihtimali yüksek.normali 150-400 arası benim 83. eger 50 nin altına düşerse doğumda risk oluşturuyor gözetim altında bir doğum olması lazım kanama ihtimalinden dolayı. hala dönmedi iki defa aradım durumu bldiren mesaj attım birde sonucu watsuptan attım.bekliyorum sabırla.sınama olmuş oluyor hem onun hem benm için ben çok ciddi bir durumda yaşamış olabilirdim şuanP l t seviyesi nednedir.benim doktor da sürekli ameliyatta oluyor.ins bana öyle denk gelmez. Asistanı sekreteri fln varsa arasan not bıraK san.hsan.hem öğrenmiş olursun.acil bişe olursa hastaneye gel demişti benim doktor ulaşamas bile.
Allah korusun. ins. Herşey ii ve yolunda gider.su an acil bişe yok nasılsa şükür ki.sana döndüğünde sorarsan acil durumda ne yapman gerekir ulaşamayInca.özel e bunun için gidiyoruz ama ulaşamayacağı da insanın morali bozuluyor. Bana da kasılma fln olursa haberim olsun dedi.kkasılma nası oluo bilmiorum ins olmaz.canım ben aydındayım hastanem izmirde boyle olunca hemen gidilmiyor.plt kandaki trambosit miktarı yani bu kanamalarda kanın pıhtılaşmasını ve durmasını sağlayan şeyler.benimde bu seviyem düşük yani olası bir kesikte kanamamın durmama ihtimali yüksek.normali 150-400 arası benim 83. eger 50 nin altına düşerse doğumda risk oluşturuyor gözetim altında bir doğum olması lazım kanama ihtimalinden dolayı. hala dönmedi iki defa aradım durumu bldiren mesaj attım birde sonucu watsuptan attım.bekliyorum sabırla.sınama olmuş oluyor hem onun hem benm için ben çok ciddi bir durumda yaşamış olabilirdim şuan
şuan dr ameliyatta değilmiş hastaneyi arayıp bunu öğrendim muayenesnde hastası varmış saat 4 te mesai bittikten sonra ne yapacak bakalım canm.kasılma heralde normalde yaşamadığın birşey olsa gerek düzenli aralıklarla vücudunda oluşan bir farklılık olursa kasılma olarak yorumla cnm ve ara doktoru.yaşamadan anlamıyor ya insan.Allah korusun. ins. Herşey ii ve yolunda gider.su an acil bişe yok nasılsa şükür ki.sana döndüğünde sorarsan acil durumda ne yapman gerekir ulaşamayInca.özel e bunun için gidiyoruz ama ulaşamayacağı da insanın morali bozuluyor. Bana da kasılma fln olursa haberim olsun dedi.kkasılma nası oluo bilmiorum ins olmaz.
selam tüple veya normal yolla nasıl hamile kaldıysan netice önemli yani şuan ikiz anne adayı olman benimde normal ama formumuzda tüp bebekle annelik keyfini yaşayan bir sürü aday var ve yaşadıklarımız hissettiklerimiz hep aynı.benim kusmalarım 7.hafta sonunda bşladı.13te bitti.aceleci davranma kussanda kusmasanda umarım sağlıklı olur herşey hayırlı olsun.Merhabalar,
Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor.. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)
canım öncelikle tebrik ederim ne kadar güzel ve umut verici bir haber :) umarım her şey yolunda gider sıkıntılar ortak olsa da herkesin başlama zamanı farklı oluyor erken olarak yorumlanmayabilir yani.evde istirahat etmen gerçekten çok güzel bu mucizeyi doyasıya yaşarsın hem.bendede sırt ağrıları oldu geçti şimdi iki gündür tekrar başladı.kuyruk sokumu ağrısınıda bu formda paylaşan olmuştu normal yani sıkıntı yapma.bu kaybetme korkusu hep oluyor merak etme yalnız değilsin.Merhaba Arkadaşlar,
Bugün bebeklerim tam 11 haftalık oldu cok heyecanlı ve endişeliyim. bir kez başarısız tüp bebek tedavisinden 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bu benim için büyük bir mucize çünkü doktorlar doğal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını söylemişlerdi.hamileliliğimi yeniden denemek için tüp bebek merkezine gitmeden bir gün önce öğrendim nasıl heyecanlandığımı ve ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Allah ıma çok şükür bu güzel duyguyu ben de yaşıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin diye hep dua ediyorum.hamileliğimi öğrendiğimde adet kanaması gibi kanamam vardı doktorum hemen iğne yaptırıp evde yatmamı tavsiye etti ayrıca progestan kapsül de verdi.genetik pıhtılaşma problemim olduğu için her gün oksapar kan sulandırıcı iğne oluyorum.çok şukur dıştakı kanama gecti ama doktorum ultrasonda keselerın etrafında kanlanma gördüğünü söylediği için evde istirahat halindeyim işe gidemiyorum.sırt ve kalça ağrısı çok çekiyorum kuyryk sokumumda da ağrı var bu ağrılar için bıraz erken değil mi?siz de ne gibi sıkıntılar var? ilk hamileliğim ve bebeklerimi kaybetmekten çok ama çok korkuyorum...
Hangi markalar mesela canım ?Lanılin içerikli göğüs ucu kremleri var.onlar rahatlatıyor nisbeten
Umarım rahat geçirirsin canım. Bulantısız ağrısız sızısız keyifli :) Gözünü korkutmak gibi olmasın ama zor ikiz hamileliği...Merhabalar,
Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor.. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
29 bitirip yaticaz evde kizcem..kicisler bakiversinler bize:)Canim merhaba ufacik bisru sorcam30 +0 da izin basliyo demissin ya yani 8 hafta oncemi ayiriyolar iznee..merak ettim de..
Canım hayırlı olsun bebeklrin.aynı sırt kalça ve bel ağrısı bendede var.8.haftamda ilk kanamayı yaşadım.öyle çok değil ve uzun sürmedi.daha sonra 9.ve10.haftalarda da yasadım.banada şimdi dr iğne başladı.oturmak bana hiç yaramıyor.devamlı yatış pozizyonundayım.ne olacak bu halimiz.inşallah 3.aydan sonra atlatırızMerhaba Arkadaşlar,
Bugün bebeklerim tam 11 haftalık oldu cok heyecanlı ve endişeliyim. bir kez başarısız tüp bebek tedavisinden 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bu benim için büyük bir mucize çünkü doktorlar doğal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını söylemişlerdi.hamileliliğimi yeniden denemek için tüp bebek merkezine gitmeden bir gün önce öğrendim nasıl heyecanlandığımı ve ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Allah ıma çok şükür bu güzel duyguyu ben de yaşıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin diye hep dua ediyorum.hamileliğimi öğrendiğimde adet kanaması gibi kanamam vardı doktorum hemen iğne yaptırıp evde yatmamı tavsiye etti ayrıca progestan kapsül de verdi.genetik pıhtılaşma problemim olduğu için her gün oksapar kan sulandırıcı iğne oluyorum.çok şukur dıştakı kanama gecti ama doktorum ultrasonda keselerın etrafında kanlanma gördüğünü söylediği için evde istirahat halindeyim işe gidemiyorum.sırt ve kalça ağrısı çok çekiyorum kuyryk sokumumda
da ağrı var bu ağrılar için bıraz erken değil mi?siz de ne gibi sıkıntılar var? ilk hamileliğim ve bebeklerimi
çok ama çok korkuyorum...
Umarım rahat geçirirsin canım. Bulantısız ağrısız sızısız keyifli :) Gözünü korkutmak gibi olmasın ama zor ikiz hamileliği...
hayırlı olsun canım bende koceli gölcükte yaşıyorum.sen kocelide hangi dr gidiyorsun.yada dr bulabildinmiMerhabalar,
seninkilerin ikiside aynı haftalıkmı canım.benimkinin biri 11 haftalık diğeri 10+3 haftalıkmış.bunada çok şükür.seninkiler tekmi yoksa çift yumurta ikizlerimiMerhaba Arkadaşlar,
Bugün bebeklerim tam 11 haftalık oldu cok heyecanlı ve endişeliyim. bir kez başarısız tüp bebek tedavisinden 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bu benim için büyük bir mucize çünkü doktorlar doğal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını söylemişlerdi.hamileliliğimi yeniden denemek için tüp bebek merkezine gitmeden bir gün önce öğrendim nasıl heyecanlandığımı ve ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Allah ıma çok şükür bu güzel duyguyu ben de yaşıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin diye hep dua ediyorum.hamileliğimi öğrendiğimde adet kanaması gibi kanamam vardı doktorum hemen iğne yaptırıp evde yatmamı tavsiye etti ayrıca progestan kapsül de verdi.genetik pıhtılaşma problemim olduğu için her gün oksapar kan sulandırıcı iğne oluyorum.çok şukur dıştakı kanama gecti ama doktorum ultrasonda keselerın etrafında kanlanma gördüğünü söylediği için evde istirahat halindeyim işe gidemiyorum.sırt ve kalça ağrısı çok çekiyorum kuyryk sokumumda da ağrı var bu ağrılar için bıraz erken değil mi?siz de ne gibi sıkıntılar var? ilk hamileliğim ve bebeklerimi kaybetmekten çok ama çok korkuyorum...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim edissssss :) dediğin gibi umarım her şey yolunda gider...canım öncelikle tebrik ederim ne kadar güzel ve umut verici bir haber :) umarım her şey yolunda gider sıkıntılar ortak olsa da herkesin başlama zamanı farklı oluyor erken olarak yorumlanmayabilir yani.evde istirahat etmen gerçekten çok güzel bu mucizeyi doyasıya yaşarsın hem.bendede sırt ağrıları oldu geçti şimdi iki gündür tekrar başladı.kuyruk sokumu ağrısınıda bu formda paylaşan olmuştu normal yani sıkıntı yapma.bu kaybetme korkusu hep oluyor merak etme yalnız değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?