- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Bugun soru gunum heralde ama baskasina soramadigini kadin kadina daha rahat sorabiliyor.bikini bolgesine makineyle epilasyon yapmanin bebeklere zarari olurmu acaba
Benimki tup bebele oldu ilaclardan dolayi 7 -8 kilo aldim zaten topluydum tam kilolu oldum.hazimsizlik ve kabizlikta var iyice sisiyorum
canım ikiz gebeliklerde 30+0 da doğum iznine çıkabiliyorsun hamilelik süresi 40 hafta hesaplanıyorsa 10 hafta önce başlamış oluyorCanim merhaba ufacik bisru sorcam30 +0 da izin basliyo demissin ya yani 8 hafta oncemi ayiriyolar iznee..merak ettim de..
Evet benim bebişler de aynı pozisyonda. Ama dönmezler herhalde artık canım...Benim bir tanesi sabit basi alt tarafta. Digeri yukarida. Basini bir sag tarafa bir sol tarafa getiriyor. Ama asagi donebilir mi bilmiyorum. Donerse normal olacak sanirim.
25 Şubat'ta söylersen belki bakar ultrasonla yaa... Neyse Hayırlısı.yok canim ogrenemedik gecen sefer gormemisti birdahaki randevum 25 subat ama o gun ultrason gunu degil bakmazsa 3 marttaki detayli ultrasonda ogrenicez :)
canim senin bebekler tup bebeklemi olmustu kendiligindenmi?
Hayirlisi olsun diyorum ben. Acikcasi normalden de bu sefer korkuyorum. Ilkinde cok sanci cektim, kucuk hanim inmedigi icin asagiya, 15 saat sanci cekmek zorunda kaldim. Sonra da hemoroidim cogaldi. Hayirlisi olsun. Doktorum ne derse onu yapacagim yine de. Senin icin de hangisi saglikli ve hayirli olacaksa o olsun canim yaEvet benim bebişler de aynı pozisyonda. Ama dönmezler herhalde artık canım...
:) oyle bir imkan olsaydi yinede karnimizda tasimak isterdik bence ...25 Şubat'ta söylersen belki bakar ultrasonla yaa... Neyse Hayırlısı.
Benimkiler de tüp canım. Hatta bazen diyorum tüpte büyütseydik biz bunları ne kadar zormuş diye :)))
30+0 da basliyormusCanim merhaba ufacik bisru sorcam30 +0 da izin basliyo demissin ya yani 8 hafta oncemi ayiriyolar iznee..merak ettim de..
neyse sağlıklı olsunlar da canım. burada daha rahat o konuda. en kötü başka doktora gidebilirsin yani serbestlik var o anlamda...:) oyle bir imkan olsaydi yinede karnimizda tasimak isterdik bence ...
canim ben yurt disindayim burdaen azindan benim hastanemde ultrason ve muayene gunleri ayri..oglumda o kadar yalvarmama rqgmen 4.5 aylikken gittiimde bakmamisti...bu seferki erkek gecen sefer kendi bakalim demisti gorememisti ama bakmak istemezse israr edemiyoruz malesef cunku randevu kagidinda muayene gunu diye yaziyor..olsun ha o gun ha 5 gun sonra ogrenicez sonucta :)
burda yasiyorum bazen yazlari geliyorum canim...hamilelik ve onu takip eden ilk 3 sene gelemiycem tabineyse sağlıklı olsunlar da canım. burada daha rahat o konuda. en kötü başka doktora gidebilirsin yani serbestlik var o anlamda...
sen türkiyeye hiç mi gelmiyorsun hep mi oradasın?
Yok yalnız gelemezsin çok zor. Hayırlısı dediğin gibi sağlıkla doğsunlar da...burda yasiyorum bazen yazlari geliyorum canim...hamilelik ve onu takip eden ilk 3 sene gelemiycem tabiesim gelmiyor bende tek basima ikizlerle ucaga binemem 2 yadindan once ikizler icin iki yetiskin lazim cunku birde oglum var tabi...
neyse saglikla dogsunlarda gerisini sonra dusunuruz....
Lanılin içerikli göğüs ucu kremleri var.onlar rahatlatıyor nisbetenben tam bir çare bulamadım ama iki gün göğsüme hiçbir şey sürmedim o zaman geçti. anladığım kadarıyla bu yağlar falan kaşıntı yapıyor cildim hassas olduğu için. ama şimdi mecbur yine sürdüm muhtemelen yine kaşınacak. doktora gittiğimde bir soracağım kaşıntı için ne yapabilirim diye...
10 haftalikken 7 saatlik yola gittim mola verdik 2 saate birbir.yorulmadim sorun olmadı. Arka koltuk musaitse ayağınızı uzatıp gidersiniz bizim arka full du.udu.ucakta da havaalanina git bekle bin yine 5 saat sürmez mi.ben kendi aracı mi tercih ederdim.arkadaşlar merhaba 13. haftanın sonu 14. hafta başlangıcında uçak yolculuğu mu yapsam yoksa gideceğim yer 5 saatlik bir uzaklıkta kendi aracımızla mı gitsem ?? bana fikir verebilirmisiniz ? bebeişler için hangisi daha sağşıklı olur ? doktora sormadan sizden fikir almak istedim
cok asiri aclik hissetmiyorsan sorun olmaz..bende sabahlari deli gibi acikmis olarak uyaniyorum midem gurul gurul eziliyor resmen kalkar kalkmaz kendimi mutfaga atiyorum yoksa feci bulanti basliyor...Geceleri uyuyamadigim için sabahları geç kalkmaya başladım. Kahvaltı mi geç yapıyorum acaba sakıncası var mıdır. 11 gibi kahvaltı 3 gibi öğle yemeği 8 gibi akşam yemeği oluyor saatleri mız kaydı iyce.
10 haftalikken 7 saatlik yola gittim mola verdik 2 saate birbir.yorulmadim sorun olmadı. Arka koltuk musaitse ayağınızı uzatıp gidersiniz bizim arka full du.udu.ucakta da havaalanina git bekle bin yine 5 saat sürmez mi.ben kendi aracı mi tercih ederdim.
bazen aç uyanıyor um ama tiroit ilacı içtiğim için yarım saat de onu bekliyorum.sbekliyorum.sonra kahvaltı ins sorun olmuyordur.cok asiri aclik hissetmiyorsan sorun olmaz..bende sabahlari deli gibi acikmis olarak uyaniyorum midem gurul gurul eziliyor resmen kalkar kalkmaz kendimi mutfaga atiyorum yoksa feci bulanti basliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?