2015 de ikiz annesi olacaklar!!

tamam canım ben bir internetten araştırayım onu. her yanım yağ zaten onu da alırım olur biter

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim bana 2 embriyo transfer edildi,10.gün 73 çıktı,13.gün 236 tek mi çift mi tututmuştur merak ettik eşimle de ? Sağlıklı olsunda kısmet

teşekkürler açıklayıcı bilgilerin için bilmiyordum bende ikiz hamileliklerde direkt yapılır diye düşünüyordum
ozaman dua edelim ki gerek kalmasın hiç inşallah.
Sende bizde görürüz inşallah 38.haftaları

inşallah bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına alman nasip olmuştur canım.rabbim yardımcın olsun

ne güzel yazmışsın gerçekten rızıkları varsa her şeye rağmen savaşıyor bebişler :)

Haticc arkadasim, senin dogumun yarin degil mi ? Yanlis hatirlamiyorsam. Allah yardimcin olsun. Cok guzel ve kolay bir dogum nasip etsin. Saglikli bur sekilde bebislerini kucagina alirsin insallah.
Basak2569 arkasim, umarim hersey yolundadir. Bebislerini almissindir kucagina. Darisi bize. Hayirli olsun

Kizlar, ben ilk gebeligimde sadece gobegimi yagladim ve gobegin catlamadi. Ama yan taraflarimi, gogsumu iste diger yerleri yaglamadigim icin catladi. Aklinizda bulunsun. Heryerinizi yaglayin. Kasinma da o bolgenin genislediginden olur. Ben bu hafta catladim yaa. Gobegim 3 cm birden buyuyunce, gobek dayanamadi ve catladi. (

Bende ilk gebelikte göğüslerime sürmemiştim alttan çatlamışlar hep sonradan farkettim. Sizin karnınız kac cm oldu ben şimdiden 100 cm olmuşum sonumdan korkuyorum

Haticc, sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın insallah. Allah yardımcin olsun her an. Kısa zamanda iyileşir keyifle bebeklerine bakarsın umarım:) ben heyecanlaniyorum senin adına:)

Daha 18. Haftada gobiş kasındı gogusler imde.göbeğini yagladim ama kimse göğüslerini de yağla demedi.ve inanamayacaksiniz 1 günde bi göğsünün altı tummuyyle catladi.çok kotu görünüyor.

Lierac,sebamed, badem yağlarından birini sürü yorum bi aksam diğer aksam heryerimu zeytinyağlı yorum artik.ablam istediğin kadar sur büyük ihtimal catlarsin demişti. Annemde öyle.canımı sıkıyor ama Rabbim evlatlarimizi sağlıkla nasip etsin inş. Bebisler olunca unutucaz yeterli onlar iyi olsunlar

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim bana 2 embriyo transfer edildi,10.gün 73 çıktı,13.gün 236 tek mi çift mi tututmuştur merak ettik eşimle de ? Sağlıklı olsunda kısmet
Benim de tüp bebek canım hayırlı olsun inş. 12. Gün degerim 795 ti.inş gönlüne gore sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

inşaALLAH gerek kalmadan vakitli doğum yaparsın amin canım amin

Yapma yaa insan sona kadar gelip de sonda çatlıyorya o çok sinir. Yağ olarak ne kullanıyorsun?

Bende ilk gebelikte göğüslerime sürmemiştim alttan çatlamışlar hep sonradan farkettim. Sizin karnınız kac cm oldu ben şimdiden 100 cm olmuşum sonumdan korkuyorum
Ben ölçmüyorum hiç ama 34 haftalık tek bebeğe hamile bir arkadaşımla aynı durumdayım. Özellikle iki üç gündür ciddi fiziksel rahatsızlıklar ve ağrılar baş gösterdi. Hafta başı Ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım bebişleri görünce biraz moralim yerine gelebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…