- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
tamam canım ben bir internetten araştırayım onu. her yanım yağ zaten onu da alırım olur biter%100 badem yağı ONEVA diye bir marka linki paylaşamadım sen bakarsın canımevet biz tedbiri alalımda çatlamaya önlemesede gerilmeyi önler haftalar ilerleyince karnın büyürken bazen acıyor nemlendirince acıda çok azalıyor
30 bitince alınıyor.yani 30+0 olacaksın.kızlar izne 30 hafta bitince mi ayrılıyoruz yoksa 29 hafta bitince mi?
canım benım 10. gun 100 du ıkızım olcak allah ızın verırse umarım senınde hayırlısı neyse o olsunKızlar yardımcı olursanız sevinirim bana 2 embriyo transfer edildi,10.gün 73 çıktı,13.gün 236 tek mi çift mi tututmuştur merak ettik eşimle de ? Sağlıklı olsunda kısmet
inşallah canım ya stres yapma dinlenmene bak hayırlısı ile hiçbir şey olmazDikisin bi agrisi sancısı yok ama yasadigi stres yetiyor insana surekli yatiyorum dua edin bana olurmu
teşekkürler açıklayıcı bilgilerin için bilmiyordum bende ikiz hamileliklerde direkt yapılır diye düşünüyordumcanım eğer riskli ve erken doğum katogorisinde değilsen akciğer geliştiriciyi yapmıyorlariğnenin yan etkilerinde doğumu tetikler yazıyor birde gebelik şekerin varsa şeker tavan yapıyor bana erken doğum riskinden dolayı bana 28.haftada yapıldı ama o gün nst e sancı çıktığı için yapıldı 26.haftada şeker yüklemesinde şeker çıktı insilüne başladım ciğer geliştirici iğneyi yaptırırken doktorum uyarmadı şekerin yükselir diye benim açlık ayrı telden çaldı tokluk ayrı kendi imkanlarımla öğrendim ki kortizon etkisiyle yükselmiş endokrin dr.u 2.insilün iğnesine başladı ancak 1 hafta sonra normale döndü o yüzden gerek yoksa yaptırma derim ben her hafta dr.a gidiyorum duruma göre tekrar yapılma ihtimali var ama bu sefer insilün dozunu ayarladık iğne vurulursam dozu yükselteceğim
birde 26.haftaya kadar 4 kg almıştım şimdi diyetten dolayı 3 kg verdim benim hedefim 34.haftaya gelebilmek inşaALLAH 38.haftayıda görmek hepimize nasip olur
inşallah bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına alman nasip olmuştur canım.rabbim yardımcın olsunArkadaslar dualarinizi bekliyorum bu sabah yuksek tansiyondan dolayi sezeryana alinacam 18 subatti tarihim ama doktor artik vucudun kaldirmiyor tansiyonun cok yuksek dedi ve bugun verecekler bebislerimi kucagima insaAllah lutfen benden ve miniklerimden dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi daha makbuldur Rabbimin katinda
InsaAllah guzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim
ne güzel yazmışsın gerçekten rızıkları varsa her şeye rağmen savaşıyor bebişler :)canım merhababende 14.haftada serklaj oldum o günden beri heyet raporluyum yatıyorum doktorum kesinlikle hastane dışında bir yere gitmeyeceksin dedi evin içinde küçük gezintiler yapıyorum bana serklaj yapılmasının nedeni 13+1 de başlayıp 21+2 ye kadar devam eden aşırı kanama ben o kanamayla bu günlere geldim kan dolaşımını sağlayıp bol bol dinlenirsen ALLAHın izniyle sorun yaşamazsın inşaALLAH bende ilk başlarda yanma çok oldu sonra geçti herşey olacağına varıyor dua edip beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek 2.heyet raporumu almaya gittiğimde 30.haftayı hesaplayıp rapor vermişlerdi 12 haftalık rapordu sanırım kız raporu yazdığında içimden dedim ki ben 30,haftayı göremem bugün 30+0 olduk ve yasal doğum iznine ayrıldım bebeklerin rızkı varsa dünyaya gelecek korkma canım
Bende ilk gebelikte göğüslerime sürmemiştim alttan çatlamışlar hep sonradan farkettim. Sizin karnınız kac cm oldu ben şimdiden 100 cm olmuşum sonumdan korkuyorumKizlar, ben ilk gebeligimde sadece gobegimi yagladim ve gobegin catlamadi. Ama yan taraflarimi, gogsumu iste diger yerleri yaglamadigim icin catladi. Aklinizda bulunsun. Heryerinizi yaglayin. Kasinma da o bolgenin genislediginden olur. Ben bu hafta catladim yaa. Gobegim 3 cm birden buyuyunce, gobek dayanamadi ve catladi.(
Daha 18. Haftada gobiş kasındı gogusler imde.göbeğini yagladim ama kimse göğüslerini de yağla demedi.ve inanamayacaksiniz 1 günde bi göğsünün altı tummuyyle catladi.çok kotu görünüyor.Kizlar, ben ilk gebeligimde sadece gobegimi yagladim ve gobegin catlamadi. Ama yan taraflarimi, gogsumu iste diger yerleri yaglamadigim icin catladi. Aklinizda bulunsun. Heryerinizi yaglayin. Kasinma da o bolgenin genislediginden olur. Ben bu hafta catladim yaa. Gobegim 3 cm birden buyuyunce, gobek dayanamadi ve catladi.(
Benim de tüp bebek canım hayırlı olsun inş. 12. Gün degerim 795 ti.inş gönlüne gore sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimKızlar yardımcı olursanız sevinirim bana 2 embriyo transfer edildi,10.gün 73 çıktı,13.gün 236 tek mi çift mi tututmuştur merak ettik eşimle de ? Sağlıklı olsunda kısmet
canım ben bugün doğum iznine ayrıldımkızlar izne 30 hafta bitince mi ayrılıyoruz yoksa 29 hafta bitince mi?
inşaALLAH gerek kalmadan vakitli doğum yaparsınteşekkürler açıklayıcı bilgilerin için bilmiyordum bende ikiz hamileliklerde direkt yapılır diye düşünüyordum
ozaman dua edelim ki gerek kalmasın hiç inşallah.
Sende bizde görürüz inşallah 38.haftaları
Yapma yaaKizlar, ben ilk gebeligimde sadece gobegimi yagladim ve gobegin catlamadi. Ama yan taraflarimi, gogsumu iste diger yerleri yaglamadigim icin catladi. Aklinizda bulunsun. Heryerinizi yaglayin. Kasinma da o bolgenin genislediginden olur. Ben bu hafta catladim yaa. Gobegim 3 cm birden buyuyunce, gobek dayanamadi ve catladi.(
Ben ölçmüyorum hiç ama 34 haftalık tek bebeğe hamile bir arkadaşımla aynı durumdayım. Özellikle iki üç gündür ciddi fiziksel rahatsızlıklar ve ağrılar baş gösterdi. Hafta başı Ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım bebişleri görünce biraz moralim yerine gelebilir...Bende ilk gebelikte göğüslerime sürmemiştim alttan çatlamışlar hep sonradan farkettim. Sizin karnınız kac cm oldu ben şimdiden 100 cm olmuşum sonumdan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?