- 22 Aralık 2014
- 263
- 155
- 53
Benim gobegim 110 cm oldu. Kac cmde bitirecegim bilmiyorum. Sivri bir gobegim varBende ilk gebelikte göğüslerime sürmemiştim alttan çatlamışlar hep sonradan farkettim. Sizin karnınız kac cm oldu ben şimdiden 100 cm olmuşum sonumdan korkuyorum
Baden yagi kullaniyorum, en son da fastan bir yag geldi. Cok iyiymis. Bir kre kullanabildim. Ismini hatirlamiyorum ya. Argan yagimiydi ne. Catlamasina ben de uzuldum, ama yapacak birsey yokYapma yaainsan sona kadar gelip de sonda çatlıyorya o çok sinir. Yağ olarak ne kullanıyorsun?
Argan Yağı saç için çok iyidir aslında kıllanma yapmasın sonraBaden yagi kullaniyorum, en son da fastan bir yag geldi. Cok iyiymis. Bir kre kullanabildim. Ismini hatirlamiyorum ya. Argan yagimiydi ne. Catlamasina ben de uzuldum, ama yapacak birsey yok
Vallaha mi. Bilmiyorum ya. Kuzenim catlaklar icin cok iyiymis dedi. Hatta catlaklari ve sarkmalata da iyi geliyormus dedi. Duzeltiyormus ayni zamanda. Bilemedim bak simdiArgan Yağı saç için çok iyidir aslında kıllanma yapmasın sonra
2 gindur bende bunu yasiyorum.gogus uclarim cok kasiniyor benimdeKızlar göğüslerim çok kaşınıyor, aşırı bir gerginlik de yok ama sizce neden olabilir? Kaşıntı azaltıcı bildiğiniz şeyler var mı? Ya da sürülen o yağlardan falan kaşıntıyı geçiren var mı
Peki hesabi neye gore yaptilar son adete giremi bebislere goremi.canım ben bugün doğum iznine ayrıldımbugün 30+0 olduk 29 bitince alıyorsun
Ben de bugun ayrıldım 30+0 oldum. Şu an 31.haftanin icindeyim.30 mu bitti 29 mu kafam karıştı. Ama 30+0 olacaksın. Son adete gore hesaplandı bbenim.Peki hesabi neye gore yaptilar son adete giremi bebislere goremi.
canım son adete göre yaptılarPeki hesabi neye gore yaptilar son adete giremi bebislere goremi.
canım ALLAH sanada bebeklerine de kolaylılar nasip etsinKızlar iyi dilekleriniz tsk ederim çok heyecanlıyım sizinle paylaşırim inş. dogum sonrasi Dualarınizi eksik etmeyin lütfen
canım benimde çok kafam karışmılştı ilk başta kendimce çözdüğümü düşünüyorumBen de bugun
Ben de bugun ayrıldım 30+0 oldum. Şu an 31.haftanin icindeyim.30 mu bitti 29 mu kafam karıştı. Ama 30+0 olacaksın. Son adete gore hesaplandı bbenim.
ben ilk kez duyuyorum çatlak için kullanımını sen bilirsin bir araştır istersenVallaha mi. Bilmiyorum ya. Kuzenim catlaklar icin cok iyiymis dedi. Hatta catlaklari ve sarkmalata da iyi geliyormus dedi. Duzeltiyormus ayni zamanda. Bilemedim bak simdi
ben tam bir çare bulamadım ama iki gün göğsüme hiçbir şey sürmedim o zaman geçti. anladığım kadarıyla bu yağlar falan kaşıntı yapıyor cildim hassas olduğu için. ama şimdi mecbur yine sürdüm muhtemelen yine kaşınacak. doktora gittiğimde bir soracağım kaşıntı için ne yapabilirim diye...2 gindur bende bunu yasiyorum.gogus uclarim cok kasiniyor benimde
canım inan aynı durumdayım. göğüslerimin altı yani kaburgalarım ağrıdan mahvediyor bazen. bir de 3 gündür sırt ve bel ağrılarım başladı gece uykularım da gitti. sağa sola dönerken zorlanıyorum. sanarsın son haftalarımdayım daha nasıl böyle sonuna kadar gideceğim bilmiyorum. uyuyan güzel gibi uyusam da beni bebekler doğunca uyandırsalr ne güzel olur aslında :))Günaydın güzel çifte anneler bizde 22 haftaya girdik oğluşlarımızla çok şükür ama artık anneleri zorlanıyor göğüs altım çok ağrıyor çok gergin 30.haftaya girip çalışanlar nasıldı ben korkuyorum artık göbeğimizde çok büyüdü herkes doğum yaklaşmış diyor acaba 8 haftayı atlatabilecekmiyim...
benim 12. gun 151 di ve ikiz ama benimkiler 2. gun embryosuydu...seninde ikiz olma ihtimali var ama olmayadabilir tabi..oglumdada 13. gun 211 di mesela ve tekti 3. gun embryosuydu o da...Kızlar yardımcı olursanız sevinirim bana 2 embriyo transfer edildi,10.gün 73 çıktı,13.gün 236 tek mi çift mi tututmuştur merak ettik eşimle de ? Sağlıklı olsunda kısmet
doğum iznine ayrildim ise gidecek halde değilim zaten görenler 40 hafta dolmuş galiba diyor uyku fln zaten yok sürekli dönüp duruyorum yatakta rahat edemiyorum bi türlü sonra da çocuklar rahat mı üstüne mi yatıyorum bi vesvese. Ins 37 leri görüruz sagliklicaGünaydın güzel çifte anneler bizde 22 haftaya girdik oğluşlarımızla çok şükür ama artık anneleri zorlanıyor göğüs altım çok ağrıyor çok gergin 30.haftaya girip çalışanlar nasıldı ben korkuyorum artık göbeğimizde çok büyüdü herkes doğum yaklaşmış diyor acaba 8 haftayı atlatabilecekmiyim...
Teşekkür ederim Cnm hayırlısı inşallahbenim 12. gun 151 di ve ikiz ama benimkiler 2. gun embryosuydu...seninde ikiz olma ihtimali var ama olmayadabilir tabi..oglumdada 13. gun 211 di mesela ve tekti 3. gun embryosuydu o da...
İnşallah görürüz ,doğum iznine ayrildim ise gidecek halde değilim zaten görenler 40 hafta dolmuş galiba diyor uyku fln zaten yok sürekli dönüp duruyorum yatakta rahat edemiyorum bi türlü sonra da çocuklar rahat mı üstüne mi yatıyorum bi vesvese. Ins 37 leri görüruz sagliklica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?