2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yapma yaa insan sona kadar gelip de sonda çatlıyorya o çok sinir. Yağ olarak ne kullanıyorsun?
Baden yagi kullaniyorum, en son da fastan bir yag geldi. Cok iyiymis. Bir kre kullanabildim. Ismini hatirlamiyorum ya. Argan yagimiydi ne. Catlamasina ben de uzuldum, ama yapacak birsey yok

2 gindur bende bunu yasiyorum.gogus uclarim cok kasiniyor benimde

Kızlar iyi dilekleriniz tsk ederim çok heyecanlıyım sizinle paylaşırim inş. dogum sonrasi Dualarınizi eksik etmeyin lütfen
canım ALLAH sanada bebeklerine de kolaylılar nasip etsin sağlıklı sorunsuz evinize gidersiniz inşaALLAH

Ben de bugun

Ben de bugun ayrıldım 30+0 oldum. Şu an 31.haftanin icindeyim.30 mu bitti 29 mu kafam karıştı. Ama 30+0 olacaksın. Son adete gore hesaplandı bbenim.
canım benimde çok kafam karışmılştı ilk başta kendimce çözdüğümü düşünüyorum hamilelikte 6 günde bir yeni haftamız başlıyor 29.hafta bitip 30+0 olduğumuzda .ikizler için doğum izni başlıyor 30+1 olduğunda 31.haftayı tüketmeye başlıyoruz 1 hafta önden gidiyor gibi oluyor ama biz hala 30,haftadayız

2 gindur bende bunu yasiyorum.gogus uclarim cok kasiniyor benimde
ben tam bir çare bulamadım ama iki gün göğsüme hiçbir şey sürmedim o zaman geçti. anladığım kadarıyla bu yağlar falan kaşıntı yapıyor cildim hassas olduğu için. ama şimdi mecbur yine sürdüm muhtemelen yine kaşınacak. doktora gittiğimde bir soracağım kaşıntı için ne yapabilirim diye...

Günaydın güzel çifte anneler bizde 22 haftaya girdik oğluşlarımızla çok şükür ama artık anneleri zorlanıyor göğüs altım çok ağrıyor çok gergin 30.haftaya girip çalışanlar nasıldı ben korkuyorum artık göbeğimizde çok büyüdü herkes doğum yaklaşmış diyor acaba 8 haftayı atlatabilecekmiyim...

Eklentiler

• 20150213_090926.jpg
    231,2 KB · Görüntüleme: 106
canım inan aynı durumdayım. göğüslerimin altı yani kaburgalarım ağrıdan mahvediyor bazen. bir de 3 gündür sırt ve bel ağrılarım başladı gece uykularım da gitti. sağa sola dönerken zorlanıyorum. sanarsın son haftalarımdayım daha nasıl böyle sonuna kadar gideceğim bilmiyorum. uyuyan güzel gibi uyusam da beni bebekler doğunca uyandırsalr ne güzel olur aslında :))

Ben de ilk hamileliğimde göbeğimi sürekli nemli ve yağlı tuttum ustelikte 36 kilo aldım ama karnımda hiç çatlak yok
Fakat bacaklarımın üst kısmına yanlara popoya göğüse sürmedim.
Oraların catladigini ancak kilolar gidince farkettim gerginlikten anlamamıştım.
Sonrasında kullanmadigim çatlak kremi kalmadı ama oluşmuş çatlağı geçirecek hiç bir krem yok ancak estetikle o deri kesilip çekilip toplanabiliyormus.

Birde dikkat edilmesi gereken birsey var vücudunuzun derinizin yağa mı neme mı ihtiyacı var.bu cok önemli ...
Cilt tipinize göre surun cildinizin neme ihtiyacı varsa istediginiz kadar yağ surun cilt kusar ve kaşıntı gibi reaksiyonlar gösterir. Pul pul oluyorsa muhtemelen neme ihtiyacı vardır nemlendirici body lotion kullanmak lazım.

Birde yağların kıl köklerini beslemesi kaçınılmaz bisey yağ kullanınca mutlaka olacaktır ..Ama yağa ihtiyac varsa kullanıcaz yapacak bisey yok. Ama argan hindistan cevizi gibi yogun yağlar olmamalı ..

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim bana 2 embriyo transfer edildi,10.gün 73 çıktı,13.gün 236 tek mi çift mi tututmuştur merak ettik eşimle de ? Sağlıklı olsunda kısmet
benim 12. gun 151 di ve ikiz ama benimkiler 2. gun embryosuydu...seninde ikiz olma ihtimali var ama olmayadabilir tabi..oglumdada 13. gun 211 di mesela ve tekti 3. gun embryosuydu o da...

doğum iznine ayrildim ise gidecek halde değilim zaten görenler 40 hafta dolmuş galiba diyor uyku fln zaten yok sürekli dönüp duruyorum yatakta rahat edemiyorum bi türlü sonra da çocuklar rahat mı üstüne mi yatıyorum bi vesvese. Ins 37 leri görüruz sagliklica

İnşallah görürüz ,
ama ben çok korkuyorum henüz birşey de yapamadım hazırlık falan çalışınca ev iş yoruucu oluyo sizin alışveriş hazırlık vs bittimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…