- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
canım ALLAH doğumunda da doğumdan sonrada kolaylık nasip etsinArkadaslar dualarinizi bekliyorum bu sabah yuksek tansiyondan dolayi sezeryana alinacam 18 subatti tarihim ama doktor artik vucudun kaldirmiyor tansiyonun cok yuksek dedi ve bugun verecekler bebislerimi kucagima insaAllah lutfen benden ve miniklerimden dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi daha makbuldur Rabbimin katinda
InsaAllah guzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim
canım çok geçmiş olsun benimde ilk zamanlarım senin gibiydiKızlarrr kendimi çok kötü hissediyorum bulantılar, göz kararmaları baş dönmeleri,sürekli bir halsizlik hep yatıyorum..hamileliğim hastalık gibi geçiyor ve ben çok korkuyorum bu durımun böyle devam etmesindenbir hafta sonra raporum bitiyor, çalışmam lazım nasıl olcak bilmiyorum ne zaman geçer sizce bu durum, dahası geçer mi
Allah yardımcın olsun canım meleklerini sağlıkla kucağına al inşallah.Arkadaslar dualarinizi bekliyorum bu sabah yuksek tansiyondan dolayi sezeryana alinacam 18 subatti tarihim ama doktor artik vucudun kaldirmiyor tansiyonun cok yuksek dedi ve bugun verecekler bebislerimi kucagima insaAllah lutfen benden ve miniklerimden dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi daha makbuldur Rabbimin katinda
İnşallah canım ya benim cildim çok hassas aslında onunla da alakalı herhalde habire yağ krem falan sürüyoruzya vücudumuza bazen tenime fazla geliyor kaşıntı basıyor sanırım. Ara ara göbeğimde de oluyor onu kaşımaktan kaçınıyorum...bu kaşıntılar dönem dönem bendede oluyorama çabuk geçiyor gögüs ucuna çok müdahale etmeyin diyorlar beyne doğum sinyali gönderiyormuş o yüzden ben birşey sürmedim eğer planlı doğum yapmak nasip olursa doğuma bir hafta kala göğüs ucu kremi sürmeyi planlıyorum inşaALLAH seninde çabuk geçer
Canım ben de Öyleyim ilk üç ay hep yattım. 12-13. Hafta arası baya azaldı.Kızlarrr kendimi çok kötü hissediyorum bulantılar, göz kararmaları baş dönmeleri,sürekli bir halsizlik hep yatıyorum..hamileliğim hastalık gibi geçiyor ve ben çok korkuyorum bu durımun böyle devam etmesindenbir hafta sonra raporum bitiyor, çalışmam lazım nasıl olcak bilmiyorum ne zaman geçer sizce bu durum, dahası geçer mi
Ayy canım maşallah sana nekadar istefigomi bilemezsin o haftalara gelebilmeyi boyle inssnin icini acan sozler oldumu karamsarliga dusmuyorsun ama drlar hep icimizi karatiyor.benimki 20.haftada yapildi zamaninda yapilsa ydi belki bu denli korkularim olmayacaktı.darisi basima 30lu haftalari gorurum ınsallaaaahhcanım merhababende 14.haftada serklaj oldum o günden beri heyet raporluyum yatıyorum doktorum kesinlikle hastane dışında bir yere gitmeyeceksin dedi evin içinde küçük gezintiler yapıyorum bana serklaj yapılmasının nedeni 13+1 de başlayıp 21+2 ye kadar devam eden aşırı kanama ben o kanamayla bu günlere geldim kan dolaşımını sağlayıp bol bol dinlenirsen ALLAHın izniyle sorun yaşamazsın inşaALLAH bende ilk başlarda yanma çok oldu sonra geçti herşey olacağına varıyor dua edip beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek 2.heyet raporumu almaya gittiğimde 30.haftayı hesaplayıp rapor vermişlerdi 12 haftalık rapordu sanırım kız raporu yazdığında içimden dedim ki ben 30,haftayı göremem bugün 30+0 olduk ve yasal doğum iznine ayrıldım bebeklerin rızkı varsa dünyaya gelecek korkma canım
canım çok geçmiş olsun benimde ilk zamanlarım senin gibiydigenelde 12.haftanın sonunda bitiyor. benim 16.haftada şiddeti azalarak 21.haftaya kadar sürdü ve ALLAH'a şükür bitti biraz daha sabır inşaALLAH 12.haftada biter
Teşekkür ederim kızlar..daha önce bunu yaşamış atlatmış insanlar görmek sevindirici :) inşallah bizde atlatırız şu üç ayımız bi bitseydi bende rahatlıcaktım düşük tehlikesi ürkütüyor üstüne sıkıntılarda yoğun olunca çöküyorum..Hayırlısıyla geçer inşallah..Canım ben de Öyleyim ilk üç ay hep yattım. 12-13. Hafta arası baya azaldı.
ah canım hiç sorma doğal süreci bile stresle geçiriyoruzİnşallah canım ya benim cildim çok hassas aslında onunla da alakalı herhalde habire yağ krem falan sürüyoruzya vücudumuza bazen tenime fazla geliyor kaşıntı basıyor sanırım. Ara ara göbeğimde de oluyor onu kaşımaktan kaçınıyorum...
Bozmamaya çalış moralini etrafta o kadar çok olumsuzluk var ki... Her şey iyi olur bebekler gelince dünya onların etrafında döner zaten...Teşekkür ederim kızlar..daha önce bunu yaşamış atlatmış insanlar görmek sevindirici :) inşallah bizde atlatırız şu üç ayımız bi bitseydi bende rahatlıcaktım düşük tehlikesi ürkütüyor üstüne sıkıntılarda yoğun olunca çöküyorum..Hayırlısıyla geçer inşallah..
Soğuk Pers badem yağını ilk kez duyuyorum ben normal badem Yağlı bir karışım yaptım bir ondan bir bundan bir çatlak kremi falan dönüşümlü olarak sürüyorum. Ya işte bazen ne yaparsan yap çatlıyor yine de daha kötü olmasından koruyordur diye düşünüyorum.ah canım hiç sorma doğal süreci bile stresle geçiriyoruzgöbek kaşıntısı karnın büyüdüğü içinde olabilir ben sadece soğuk pers badem yağı sürüyorum yinede çatlaklar olmaya başladı
canım 20. haftada geç değil, stres yapmaAyy canım maşallah sana nekadar istefigomi bilemezsin o haftalara gelebilmeyi boyle inssnin icini acan sozler oldumu karamsarliga dusmuyorsun ama drlar hep icimizi karatiyor.benimki 20.haftada yapildi zamaninda yapilsa ydi belki bu denli korkularim olmayacaktı.darisi basima 30lu haftalari gorurum ınsallaaaahh
%100 badem yağı ONEVA diye bir marka linki paylaşamadım sen bakarsın canımSoğuk Pers badem yağını ilk kez duyuyorum ben normal badem Yağlı bir karışım yaptım bir ondan bir bundan bir çatlak kremi falan dönüşümlü olarak sürüyorum. Ya işte bazen ne yaparsan yap çatlıyor yine de daha kötü olmasından koruyordur diye düşünüyorum.
geçecek canım beklemek zor biliyorum ilk 12 hafta yı bekledim düşük riski ortadan kalkacak diye asır gibi geçtiTeşekkür ederim kızlar..daha önce bunu yaşamış atlatmış insanlar görmek sevindirici :) inşallah bizde atlatırız şu üç ayımız bi bitseydi bende rahatlıcaktım düşük tehlikesi ürkütüyor üstüne sıkıntılarda yoğun olunca çöküyorum..Hayırlısıyla geçer inşallah..
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bir avazda kurtarsin.Arkadaslar dualarinizi bekliyorum bu sabah yuksek tansiyondan dolayi sezeryana alinacam 18 subatti tarihim ama doktor artik vucudun kaldirmiyor tansiyonun cok yuksek dedi ve bugun verecekler bebislerimi kucagima insaAllah lutfen benden ve miniklerimden dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi daha makbuldur Rabbimin katinda
Bende de tek pleasantadan beslenmeden dolayı risk vardi şimdi de 30 oldum erken doğum riski başladı. Bitmiyor bu riskler.briskler.bugunumuze şükür. Ins sagliklica 36 37 görürüzgeçecek canım beklemek zor biliyorum ilk 12 hafta yı bekledim düşük riski ortadan kalkacak diye asır gibi geçtisonra çeşitli sıkıntılar yaşadım biri bitti diğeri başladı ve şimdi 30+0 oldum drum dün diyor ki bana hadi bakalım riskli dönemi atlattın bide bana sor ALLAH dan kış aylarındayız günler çabuk geçiyor
canım hiç sorma kalbimi ferah tutmaya çalışıyorumBende de tek pleasantadan beslenmeden dolayı risk vardi şimdi de 30 oldum erken doğum riski başladı. Bitmiyor bu riskler.briskler.bugunumuze şükür. Ins sagliklica 36 37 görürüz
geçecek canım beklemek zor biliyorum ilk 12 hafta yı bekledim düşük riski ortadan kalkacak diye asır gibi geçtisonra çeşitli sıkıntılar yaşadım biri bitti diğeri başladı ve şimdi 30+0 oldum drum dün diyor ki bana hadi bakalım riskli dönemi atlattın bide bana sor ALLAH dan kış aylarındayız günler çabuk geçiyor
amin canımBeklemek hamilelikte en zoru galiba canım ya, hele birde riskli gebelikse..napalım beklicez sağlıklı bir biçimde kucağımıza alalım bebeklerimizi de, inanıyorum ilerde hiç yaşanmamış gibi olurbu sıkıntılar güler geçeriz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?