2015 de ikiz annesi olacaklar!!

canım ALLAH doğumunda da doğumdan sonrada kolaylık nasip etsin bebişlerin küveze girmeden evinize gidersiniz inşaALLAH

Kızlarrr kendimi çok kötü hissediyorum bulantılar, göz kararmaları baş dönmeleri,sürekli bir halsizlik hep yatıyorum..hamileliğim hastalık gibi geçiyor ve ben çok korkuyorum bu durımun böyle devam etmesinden bir hafta sonra raporum bitiyor, çalışmam lazım nasıl olcak bilmiyorum ne zaman geçer sizce bu durum, dahası geçer mi

canım çok geçmiş olsun benimde ilk zamanlarım senin gibiydi genelde 12.haftanın sonunda bitiyor. benim 16.haftada şiddeti azalarak 21.haftaya kadar sürdü ve ALLAH'a şükür bitti biraz daha sabır inşaALLAH 12.haftada biter

Allah yardımcın olsun canım meleklerini sağlıkla kucağına al inşallah.

İnşallah canım ya benim cildim çok hassas aslında onunla da alakalı herhalde habire yağ krem falan sürüyoruzya vücudumuza bazen tenime fazla geliyor kaşıntı basıyor sanırım. Ara ara göbeğimde de oluyor onu kaşımaktan kaçınıyorum...

Canım ben de Öyleyim ilk üç ay hep yattım. 12-13. Hafta arası baya azaldı.

Ayy canım maşallah sana nekadar istefigomi bilemezsin o haftalara gelebilmeyi boyle inssnin icini acan sozler oldumu karamsarliga dusmuyorsun ama drlar hep icimizi karatiyor.benimki 20.haftada yapildi zamaninda yapilsa ydi belki bu denli korkularim olmayacaktı.darisi basima 30lu haftalari gorurum ınsallaaaahh

Canım ben de Öyleyim ilk üç ay hep yattım. 12-13. Hafta arası baya azaldı.
Teşekkür ederim kızlar..daha önce bunu yaşamış atlatmış insanlar görmek sevindirici :) inşallah bizde atlatırız şu üç ayımız bi bitseydi bende rahatlıcaktım düşük tehlikesi ürkütüyor üstüne sıkıntılarda yoğun olunca çöküyorum..Hayırlısıyla geçer inşallah..

ah canım hiç sorma doğal süreci bile stresle geçiriyoruz göbek kaşıntısı karnın büyüdüğü içinde olabilir ben sadece soğuk pers badem yağı sürüyorum yinede çatlaklar olmaya başladı

Bozmamaya çalış moralini etrafta o kadar çok olumsuzluk var ki... Her şey iyi olur bebekler gelince dünya onların etrafında döner zaten...

Soğuk Pers badem yağını ilk kez duyuyorum ben normal badem Yağlı bir karışım yaptım bir ondan bir bundan bir çatlak kremi falan dönüşümlü olarak sürüyorum. Ya işte bazen ne yaparsan yap çatlıyor yine de daha kötü olmasından koruyordur diye düşünüyorum.

canım 20. haftada geç değil, stres yapma sadece kendini iyi hissetsende iş yapma dışarıya çıkma uzanarak dinlen eğilme ve uzanma bunlara dikkat edersen sende 36 ları görürsün inşaALLAH bebeklerin ağırlığı arttıkça yerçekiminden dolayı aşağı iniyorlar kendine dikkat edersen sorun yaşamazsın inşaALLAH

%100 badem yağı ONEVA diye bir marka linki paylaşamadım sen bakarsın canım evet biz tedbiri alalımda çatlamaya önlemesede gerilmeyi önler haftalar ilerleyince karnın büyürken bazen acıyor nemlendirince acıda çok azalıyor

geçecek canım beklemek zor biliyorum ilk 12 hafta yı bekledim düşük riski ortadan kalkacak diye asır gibi geçti sonra çeşitli sıkıntılar yaşadım biri bitti diğeri başladı ve şimdi 30+0 oldum drum dün diyor ki bana hadi bakalım riskli dönemi atlattın bide bana sor ALLAH dan kış aylarındayız günler çabuk geçiyor

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bir avazda kurtarsin.

Bende de tek pleasantadan beslenmeden dolayı risk vardi şimdi de 30 oldum erken doğum riski başladı. Bitmiyor bu riskler.briskler.bugunumuze şükür. Ins sagliklica 36 37 görürüz

Bende de tek pleasantadan beslenmeden dolayı risk vardi şimdi de 30 oldum erken doğum riski başladı. Bitmiyor bu riskler.briskler.bugunumuze şükür. Ins sagliklica 36 37 görürüz
canım hiç sorma kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum teselli veriyorum halime şükretmeye çalışıyorum eminim çoğu topikteki arkadaşımız bende hamile kalıp bu günlere gelseydim herşeye razıyım diyordur ama sıkıntıyı yaşayan bilir 20,haftadan beri her hafta rahim içi yıkanıyor enfeksiyona karşı dr.a gitmek için önceden sabırsızlanırdım uzun zamandır kabusum oldu doktorum dünkü kontrolde artık yıkamayacağım riskli dönemi atlattın dedi ama en az 34 de doğum olursa bence risk bitmiş oluyor
amin canım inşaALLAH en az 36.haftayı hepimiz görürüz

Beklemek hamilelikte en zoru galiba canım ya, hele birde riskli gebelikse..napalım beklicez sağlıklı bir biçimde kucağımıza alalım bebeklerimizi de, inanıyorum ilerde hiç yaşanmamış gibi olurbu sıkıntılar güler geçeriz inşallah :)

amin canıminşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…