hayırlı olsun inşallah kucağına da almak nasip olsun hepimizin inşallah.Merhaba arkadaslar bende ikizlerime hamileyim sizlerin tup bebeklemi ikiz oldu.benim tup bebek 6 senelik hasretimiz bitiyor cok sukur
Bu asamayi ben yeni atlattım her seferinde dr sormayı unutuyordum 20.hafra kontrolünde söyledim bakiyormusunuz diye ben söyledikten sonra baktiki 1.5 kalmis acil serklaj yapildi simdi yatiyorum demem oki dr lara guvenmeyin tedbiri elden bırakmayın en iyi zamanlama 14 18 hafta arasiymis gec atilan dikistede tehlikeler oluyorvalla korktum birden öyle rahim boyu kısalması diye birkaç şey okudum.Insan endişeleniyor.4 hafta sonra ayrıntılı
ultrason var orda sorarım olmazsa bende
neden bakmaz bu doktorlar anlamıyorum ikiz gebelik riskli gebelik daha iyi kontrol gerektiriyor.Bu asamayi ben yeni atlattım her seferinde dr sormayı unutuyordum 20.hafra kontrolünde söyledim bakiyormusunuz diye ben söyledikten sonra baktiki 1.5 kalmis acil serklaj yapildi simdi yatiyorum demem oki dr lara guvenmeyin tedbiri elden bırakmayın en iyi zamanlama 14 18 hafta arasiymis gec atilan dikistede tehlikeler oluyor
Canım benim doktorum 28. Hafta gibi yapacağız dedi.kızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı? ya da yaptırmayı düşünen.. en uygun hafta hangisi acaba. sona yaklaştıkça panik oluyorum. ilk 5 ayı çok rahat geçirdim ama şimdi her şeyi araştırmaya başladım iyi mi kötü mü bilmiyorum
ben çok doktor değiştirdiğim için kimse öyle bişey demedi bana.. onu da ben sorucam heralde.Canım benim doktorum 28. Hafta gibi yapacağız dedi.
Kizlar haftanizi neye gore hesapliyorsuuz son adet tarihine gore mi ultrasondaki haftaya gore mi bende 3 farkli hafta varda :)
Doktorum iki kez yaptırdı. 28. haftam da ve 30. haftam da olmak üzere. Maksimum önlem alacağız dedi. Gerekirse 32 ve 34 te de yapabiliriz dedi.kızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı? ya da yaptırmayı düşünen.. en uygun hafta hangisi acaba. sona yaklaştıkça panik oluyorum. ilk 5 ayı çok rahat geçirdim ama şimdi her şeyi araştırmaya başladım iyi mi kötü mü bilmiyorum
Çok tatlılar:))
günaydınnnn
bu arada canım belki yazmışsındır bir yerde ben kaçırmış olabilirim şimdi sen doğum yapacaksınya ondan soruyorum. kaç kilo ile başladın toplam kaç aldın? karnında çatlak oldu mu? ne sürdün? bir de ne durumdasın şu anda kalkman oturman uyuman falan nasıl? günlük işleri de yapamıyorsundur muhtemelen ama doğum öncesi bir son durumunu öğrenmek istedim :)))
kızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı? ya da yaptırmayı düşünen.. en uygun hafta hangisi acaba. sona yaklaştıkça panik oluyorum. ilk 5 ayı çok rahat geçirdim ama şimdi her şeyi araştırmaya başladım iyi mi kötü mü bilmiyorum
Anladım canım çatlak olayı genetik herhalde ya bazen ne yapsan oluyor. İnşallah kilolar hep gider bebeklerle birlikte ve sonrasında. Yemek yapabilmen bile çok iyi bence ben yapamıyorum mesela çok yoruluyorum. Ufak tefek şeyler yapabiliyorum. Allah yardımcın olsun Aklım sende valla :))Tsk ederim
19 kilo aldım canım çatlak oldu malesef 32.haftaya kadar bişe yoktu sonra çatladiben zeytinyagi kullandim arada bebe yagi surdum surekli yaglamaya calistim ama yinede oldu uyumak donmek oturmak kalkmak hepsi o kadar zor ki hele o yatakta donmeye calismak cok zor oluyor sadece yemek yapiyorum onda bile yoruluyorum sagolsunlar annem ve ablam herseyi onlar yapiyorlar ayyyyy bu gunde gecti cok heycanliyim
Ben de 3 tane değiştirdim ama bu sonuncuya gidiyorum bir süredir bakalım devam gibi...ben çok doktor değiştirdiğim için kimse öyle bişey demedi bana.. onu da ben sorucam heralde.
canım eğer riskli ve erken doğum katogorisinde değilsen akciğer geliştiriciyi yapmıyorlarkızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı? ya da yaptırmayı düşünen.. en uygun hafta hangisi acaba. sona yaklaştıkça panik oluyorum. ilk 5 ayı çok rahat geçirdim ama şimdi her şeyi araştırmaya başladım iyi mi kötü mü bilmiyorum
Dikisin bi agrisi sancısı yok ama yasadigi stres yetiyor insana surekli yatiyorum dua edin bana olurmuneden bakmaz bu doktorlar anlamıyorum ikiz gebelik riskli gebelik daha iyi kontrol gerektiriyor.
şimdi nasılsın iyimisin dikişten sonra?
ben daha pazartesi gitmiştim doktora birdaha ki kontrol 20.haftada mutlaka soracağım bende
Arkadaslar dualarinizi bekliyorum bu sabah yuksek tansiyondan dolayi sezeryana alinacam 18 subatti tarihim ama doktor artik vucudun kaldirmiyor tansiyonun cok yuksek dedi ve bugun verecekler bebislerimi kucagima insaAllah lutfen benden ve miniklerimden dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi daha makbuldur Rabbimin katinda
InsaAllah guzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim
Anladım canım çatlak olayı genetik herhalde ya bazen ne yapsan oluyor. İnşallah kilolar hep gider bebeklerle birlikte ve sonrasında. Yemek yapabilmen bile çok iyi bence ben yapamıyorum mesela çok yoruluyorum. Ufak tefek şeyler yapabiliyorum. Allah yardımcın olsun Aklım sende valla :))
canım merhabaDikisin bi agrisi sancısı yok ama yasadigi stres yetiyor insana surekli yatiyorum dua edin bana olurmu
bu kaşıntılar dönem dönem bendede oluyorKızlar göğüslerim çok kaşınıyor, aşırı bir gerginlik de yok ama sizce neden olabilir? Kaşıntı azaltıcı bildiğiniz şeyler var mı? Ya da sürülen o yağlardan falan kaşıntıyı geçiren var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?