2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim son adete gore 24+6 gunluk buyuk bebegime gore 25+3 buyuk bebegime gore 24+3 ben neye gore hesap tutacagim izinler dogumlar neye gore hesaplanacak
Son adet tarihine göre hesaplanacak zaten şu an farklı da olsa 30. Haftadan sonra ileri giden de normal le aynı gidio sanırım çok kilo alamadiklarindan.benim son adete göre hesaplandı Rapor alırken fln.

Son adet tarihine göre hesaplanacak zaten şu an farklı da olsa 30. Haftadan sonra ileri giden de normal le aynı gidio sanırım çok kilo alamadiklarindan.benim son adete göre hesaplandı Rapor alırken fln.
tamma canım.benim küçük olan geç döllenme sanırım biri adete göre 3 gün eksik biri 3 gün fazla bende doğumu sonuçta ultrason bilgilerine göre planlanıyor ya ona göre yapılır diye düşünüyordum nöbet yasal izinler flan.sonuçta adt tarıhini ben hatırlamasam ult.b,lgilerini baz alıyorlarmış ya.

Hımm onu bilmiyorum hatırlamıyorsan ultrason bilgileri esas alınıyor dur. Bi ark. Im da son adet tarihine gore 12 hafta ama geç dollenmış 10 hafta görünüyormus doktor bunu kabul edelim demiş şimdi hatırladım. Benim aynı gittiği için öyle demiştim. hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize.

kaçıncı haftadan itibaren baklıyor acaba?
ya en başında ben sormuştum merak edip rahim yetmezliği diye bir şey duymustum o zaman bi baktı.sanırım haftası yok ama bebek büyüdükçe yani 20- 25.haftalardan sonra ağırlık arttıkça dikkat edilmesi gerekiyor herlade.

amin canım inşallah bende bir sonraki gidişimde sorayım dr a neye göre hesaplayacaksınız diye.

Canim rahim agzi boyu olcumunu surekli hatirlatin doktora ve vajinal olcum yapmasini isteyin
Benim hamileligimin cogu hastanede gecti o sebebden dolayi kac kere dogum tehlikesi gecirdim dedigin gibi 20. Haftadan sonra cok onemli
Rabbim korktuklarimizdan uzak eylesin bizleri insaAllah

Kizlar haftanizi neye gore hesapliyorsuuz son adet tarihine gore mi ultrasondaki haftaya gore mi bende 3 farkli hafta varda :)
son adet tarihine göre hesaplanıyor esas olarak ultrasondaki görüntü ile karşılaştırma yapılıyor gelişme normal seyrinde mi olması gereken haftada mı diye.

Seninkilerin aralarında fazla yokmuş,benimkilerin aralarında 4gün varmıiş10 hafta biri 9+4 biri böcüklerimin birimin boylarıda farklıymış.12.haftamda vajinal muayene yapacak.rahim agzı yetmezliği varsa inşallah çıkmaz.dikişatılmadan filan bahsetti.bebeklerinde ense kalınlıklarına bakacakmış.ikizlerde doğru sonuç vermediği.halde neden bakacak anlamadım.hayırlısı artık 30 haftalara birannn evvel sorunsuz bir şekilde geiriz inşallah.

Kuzlar bende 14.haftadayim ikinci gebeligim ve ozellukle sol tarafimda sagda pek hissetmiyorum solda hergun ara ara ufak udak kipirtilar olup geciyo acaba bebekler mi hareket ediyo hissetmem sizce mumkunmu buhaftada

herkese merhaba arkadaşlar
gebeliğinizin en güzel ve en rahat dönemlerini yaşıyorsunuz kıymetini bilin :)
sizlere en büyük tavsiyem; 1 değil 2 kere hamilesiniz ufak problemleri dert haline getirirseniz hamileliğiniz çekilmez hal alır.
30. haftamdayım ve rahat bir nefes almayı bile özledim,
yatakta yön değiştirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor ki ben sadece 13 kilo aldım
esas sıkıntılı dönemler 28. haftadan sonra başlayacak unutmayın

Günaydın kızlar herkes iyidir inş.
günaydınnnn
bu arada canım belki yazmışsındır bir yerde ben kaçırmış olabilirim şimdi sen doğum yapacaksınya yakında ondan soruyorum. kaç kilo ile başladın toplam kaç kilo aldın? karnında çatlak oldu mu? ne sürdün? bir de ne durumdasın şu anda kalkman oturman uyuman falan nasıl? günlük işleri de yapamıyorsundur muhtemelen ama doğum öncesi bir son durumunu öğrenmek istedim :)))

Allah yardımcımız olsun benim de nefes alamamalarım kaburga ağrılarım ve diğer ağrılarım başladı bile. yatakta yön değiştirmek de dediğin gibi eziyet. Artık sayılı gün çabuk geçer deyip gün sayacağız yapacak çok da fazla bir şey yok...

Evet boyanın üzerinde France yazıyor bulursun sanırım
Bitkisel boya cok beğendim ben.
Kuaförde bitkisel olmadıgı icin rica ettim devamlı gittiğim kuaför benim götürdüğüm boya ile boyadı yıkadı fon o kadar.

Senin de mutlaka bakıyordu r da söylemiyor dur rahim ağzı kapalı fln die soluo bana.
valla korktum birden öyle rahim boyu kısalması diye birkaç şey okudum.Insan endişeleniyor.4 hafta sonra ayrıntılı
ultrason var orda sorarım olmazsa bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…