- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
NİCK | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | YAŞ | KİLO | ŞEHİR | KAÇINCI BEBEK | CİNSİYET | SONUÇ |
Blackberry34 | 03.02.2015 | 30 | 65 | İSTANBUL | 2.bebek | KESE GÖRÜNDÜ | |
Meyraaaaa | İSTANBUL | 1.bebek | Kontrol | ||||
Patriyn | 10.03.2015 | 26 | 60 | ANKARA | 1.bebek | Kontrol | |
yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun inşallahh...
black berry adetimi bir gun gecti bugun.biraz once sonucumu ogrendim.295 gecikmeme gore nasil.birde ikiz olunca bi gecikmeyle dahadami yuksek cikar
Cnm valla ben arastirmistim iki gündemi artisi çok fazla ise yani iki kati mesela ya uç kati ve üzeri olursa ikiz olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladim canim hangi hastaneyr gidiyosun
Topik hayırlı olsun canım . listede bende yeralmak isterim. Yaş 26 1.cocuk şehir ankara kilo 60 beklenen doğum tarihi kismetse 10 Mart. Daha henüz dr a gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.
Ben medicana avcilar da doc.Dr yavuz aydina gidiyorum tatlim. İlk doğumunu da o yapmisti. Genel anestezi ile sezeryan olmuştum yine aynisi olacak inşallah.
Ekledim cnm kaç haftaliksin simdi
peki canim dogum ve muayene ucretlerinden bahsedermisin biraz.birde haznedarda ki medicana da onerdgin bi doktor varmi
Hesaplamalarıma göre 4+1 canım. Gündüzleri çok şükür Iyiyim ama gece mide bulantısı ile uyaniyorum bidaha uyuyamiyorum çarpıntım da oluyor anlamadım
Baktirdim canım çok şükür tiroitlerimde sorun yok. Ben dün tekrar kan verdim ilk değer 174 tü 4.gun ku değer 1474 olmuş keskin bir artış olmuş umarım problem yoktur.Normal cnm bu arada troitlerini de kontrol ettir ihmal etme. Carpinti gazdan oluyo bende de bazen kulaklarim bi cinliyo beynim uyusuyo gibi oluyor. Çok yoruldugumda özellikle.