Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bize onumuzdeki persembe gelin dedi bebegi ve kalp atsini gormek icin.ama gecen carsamba hastaneye gitmstim ve persembe kanamam basladi acile gittim kese yerindeydi bat 6000 ve birde dusuk onleyici igne yapti dinlendedi.pazartesi cagirdi.ama bu sefer alttan muayeneye izin vermicem kanama baslatiyo niye riske atim dimi
bize onumuzdeki persembe gelin dedi bebegi ve kalp atsini gormek icin.ama gecen carsamba hastaneye gitmstim ve persembe kanamam basladi acile gittim kese yerindeydi bat 6000 ve birde dusuk onleyici igne yapti dinlendedi.pazartesi cagirdi.ama bu sefer alttan muayeneye izin vermicem kanama baslatiyo niye riske atim dimi
Yani zararı oluyorsa yaptırmamak lazım bende araştırdım biraz çelişkili buldum benimde lekelenmem war tetikler diye korkuyorum progestan tablet kullanıyorum şimdi o yüzden bende wajinal baktırmıycam gerekirse biraz geç görür napalım bebeğimizin sağlı herşeyden önemli