2015 de Doğum yapacak Blackberry dostları...

hosgeldinn canim aramiza.keseyi gorduk bizde ama bebegi henuz goremedik.siz ne zamn gorcekmissiniz.birde vajinal ultrasonlami gordunuz keseyi

Hoşbulduk:) bende keseyi gördüm bebişi göremedim daha haftaya görebiliriz dedi ama bilmiyorum inşallat görürüzewet wajinal ultrasonda gördük siz nezaman göreceksiniz

Hoşbulduk:) bende keseyi gördüm bebişi göremedim daha haftaya görebiliriz dedi ama bilmiyorum inşallat görürüzewet wajinal ultrasonda gördük siz nezaman göreceksiniz

bize onumuzdeki persembe gelin dedi bebegi ve kalp atsini gormek icin.ama gecen carsamba hastaneye gitmstim ve persembe kanamam basladi acile gittim kese yerindeydi bat 6000 ve birde dusuk onleyici igne yapti dinlendedi.pazartesi cagirdi.ama bu sefer alttan muayeneye izin vermicem kanama baslatiyo niye riske atim dimi

Yani zararı oluyorsa yaptırmamak lazım bende araştırdım biraz çelişkili buldum benimde lekelenmem war tetikler diye korkuyorum progestan tablet kullanıyorum şimdi o yüzden bende wajinal baktırmıycam gerekirse biraz geç görür napalım bebeğimizin sağlı herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…