2015 de Asilama Yaptiranlar.

Rabbim gönlümuzdekini bize hayirli kilsin insallah..

Kizlar dunden sol kasik agrilarim birazda artdi bugun dahada artdi adet yeni baslarken azar azar sanci oluyor ya ayni ona benziyo belimde sanki kirilicak cok agriyo acayip derecede halsizim (onu bilmiyorum havadanmi ne )
Goguslerde tik yok
Sabah olcutugumde atesim baya iyi 37.4
surekli agzimda garip tat var hic sevmedigim
Her ay ne belirtiler yasadigimi telefonuma kayd ediyorum malesefki bu belirtilerle cogu zaman karsilasiyorum.
Test gunume son 4 gun kaldi

Benimde bi kac gundur belim agriyodu..bugun olmadi agrim..offf aslinda yarin baktirmam gerekiyo benim ama..pazartesi yi bekleyecem..rahmimede baktim ama anlamadim bisey...birde sen crinojel mi kullaniyorsun..baska seymi.. of o jelde bi tuaf topaklaniyo icinde insanin..kaşıntı felan yapiyo..idrar testi yapsam cikarmi ki yarin

Bence slikte olsa cikar canim Allahin izniyle yap.yo ben progestron hapini kullaniyorum altdan.oda eriyip akiyo bitseydi rahatlardim.
Ama benim kendimden yana umudum kalmadi biliyorum adet olucam taki gunum gecmeyene kadar test yapmiyicam.

Yok canim unutmadim sizleri aksam uzeri ancak aldim sonucu 62 cikti doktorum gebelik var ama haftaya sali bi tekrarlayalim tutunuyordur dedi
Ayyyy Cokkk Sukur Rabbime Gozumuz aydin olsun canim tebrik ederim.haftaya istenilen degerde olucak InsAllah.
Canim idrar testi yaptinmi peki o nasil cikti?

Bence slikte olsa cikar canim Allahin izniyle yap.yo ben progestron hapini kullaniyorum altdan.oda eriyip akiyo bitseydi rahatlardim.
Ama benim kendimden yana umudum kalmadi biliyorum adet olucam taki gunum gecmeyene kadar test yapmiyicam.
Sen normaldade salimi yaptiracaktin ..bence olumlu dusun cnm..yarin iftara davetliyiz..esim pazartesi yap cikmazsa misafirlikte uzgun durursun diyo...bu arada benim ismim hacer cnm..ankaradayim sen nerdensin..nerede yaptirdin asilamayi..

Yok canim unutmadim sizleri aksam uzeri ancak aldim sonucu 62 cikti doktorum gebelik var ama haftaya sali bi tekrarlayalim tutunuyordur dedi
Hayirli olsun cnm darisi bize..sen kacinci gununde yaptirdin testi....ohhh sitresi attin masallah..rabbim tamamina erdirsin..bizi bilgilendir bak..hemen ayrilma ... :)

Ayyyy Cokkk Sukur Rabbime Gozumuz aydin olsun canim tebrik ederim.haftaya istenilen degerde olucak InsAllah.
Canim idrar testi yaptinmi peki o nasil cikti?
Yaptim canim ilk 1 dk cook silikti hatta ben cok istiyorum diye oyle goruyorum sandim sonra giderek koyulasti

Sen normaldade salimi yaptiracaktin ..bence olumlu dusun cnm..yarin iftara davetliyiz..esim pazartesi yap cikmazsa misafirlikte uzgun durursun diyo...bu arada benim ismim hacer cnm..ankaradayim sen nerdensin..nerede yaptirdin asilamayi..
Yok cnm benim normalde cumartesi 14 . Gun olacakti asilamada bende hafta sonu dusunmeyeyim diye yaptirdim rabbim insallah sanada tum isteyenlerede nasip eder. Ben izmirdeyim ege kadin dogumda tedavi girdum

Hayirli olsun cnm darisi bize..sen kacinci gununde yaptirdin testi....ohhh sitresi attin masallah..rabbim tamamina erdirsin..bizi bilgilendir bak..hemen ayrilma ... :)
Asilamadan sonraki 13. Gunde cnm. Insallah salida guzel haberler veririm sizlere

Ben son 1 haftadir bel agrisi ve ara ara kasik agrisi ve kabarmasi hissediyorum.bide goguslerim aciyo
Bende de surekli degil ama ara ara bel agrisi var..bakalim hayirlisi. .insallah seninde yukselir degerin...kac yillik evlisin cnm..ben 10 . Yila girecem bi kac gun sonra..bu 4. Asilama 2 tane de tup bebek denedik..

Ben son 1 haftadir bel agrisi ve ara ara kasik agrisi ve kabarmasi hissediyorum.bide goguslerim aciyo

Ya kizlarrrrr benim her ayda oldugu gibi adetden 3-4gun once cikan burnumun uzerindeki bir tane sivilcem belirdi ( o ciktigi an biliyorumki adet olucam bugun oda cikti test gunum 30 ama yarin sabah test edicem emin olmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…