2015 de Asilama Yaptiranlar.

Allah'ın hakkı 3'tür demişler, kısmet bu olur mu olur bu kez. Düşükle sonuçlansa da ilki tutmuş yaa bunun da tutma ihtimali yüksek bence. İnş bu kez güzel haberlerini alırız ve sağ salim de kucağına almak nasip olur.

Herkese merhaba guncel bir topik bulunca yazmak istedim. Bende haziranin 12 sinde asilama yaptirdim yarin kanda baktiricam insallah tutmustur. Dilerim isteyen her kim varsa bebislerine kavusur bende. Bu arada belirtilerimde kasiklarda sislik,goguslerde acima yaklasik 1 haftadir yorgunluk .
aaa ne guzelll yarin ogrenip bunun stresinden kurtulucan :KK17:
Allahin izniyle yarin bize cokkkkk guzel haberler verirsin.
Benim belirtim sadece kasik agrisi bide agizda tat degisimi oda psikolojik degilse tabi.baska bisey yokkkk canim atesini olcuyomusun???benimki 37.3-37 oluyor.gadi hayirlisi 30nu hem heyecanla hem korkuyla bekliyorum:KK69:

Aminn canım inş. salim alırım bebeklerimi kucağıma. Allah cümlemizden razı olsun, kendim çok araştırıp okuduğum için sizi çok ii anlıyorum. o yüzden sıcağı sıcağına yaşayan biri olarak yazmak istedim. Akıldan çıkarmak mümkün değil ki. İnsan ister istemez herşeyi ona bağlıyo. İlk denemelerimde bacaklarımda kaşıntı vardı onu bile hamileliğe bağlamıştım ben:) Hiç bi yerde de hamilelik belirtisi olarak bacak kaşıntısı bulamamıştım:KK70:
HAH hahh hahhh aynen ben :) her ay bi yerimde bi sey oldu hemennnn netde arastiriyom taki kirmiziyi gorene kadar test yapiyorum kos koca tek cizgiyi goruyorumama yinede umudum oluyoki belkide gec dollenme olmusdu:KK51:falan diyorum ama sonuc heppp husran:63:

aaa ne guzelll yarin ogrenip bunun stresinden kurtulucan :KK17:
Allahin izniyle yarin bize cokkkkk guzel haberler verirsin.
Benim belirtim sadece kasik agrisi bide agizda tat degisimi oda psikolojik degilse tabi.baska bisey yokkkk canim atesini olcuyomusun???benimki 37.3-37 oluyor.gadi hayirlisi 30nu hem heyecanla hem korkuyla bekliyorum:KK69:
Yok canim ates olcmuyorum ama asilamanin oldugu gunden beri bi his var icimde oldu hemde ikiz diye :) insallah dogrudur yanilmiyorumdur insallah otuzunda senden yarinda benden guzel haberler gelir

Canim senin test gunune kac gun var???
Ben 5-6aydir koca kari yontemiyle adet olacagimi ogreniyorum yaaa malesefde he dogru cikiyo :KK43:
Bak canim yumurtlama gunu rahim agzi yumusacik oluyo onun disinda sertlesiyor.onu ogrenmek icin orta parmagi altdan daldiriyoruz parmagimiza rahim agzinin kvami yumusaciksa (dudak yumusakligi gibi)Hamilesin demektir.yok eger sertse (burun ucuna dokundugun zamanki sertlik gibi)ozaman adet olucaksin demektir.ben hep yaptim bu ay yapmayacaktim kendimi strese sokmamak icin ama doktorum Progestron hapi yazdi altdan kullaniyorum onun icin parmagim sertlige deyiyo :KK43:(((( isin garibi gecen aylarda yumurtalam gunu kontrol etdigimde yumusacikti sonradan sertlesmisdi ama bu ay iki yumurtanin catlamasina ragmen konrtol etdigimde sertdi hic yumsamamisdi.
Yarin yaptirmam gerekiyo ama ben pazartesi yaptircam ..digerlerinde yaptirdigim gun adet oldum hep..bu sefer gec yapacam..birazda korkuyorum negatifi gormekten

Canim senin test gunune kac gun var???
Ben 5-6aydir koca kari yontemiyle adet olacagimi ogreniyorum yaaa malesefde he dogru cikiyo :KK43:
Bak canim yumurtlama gunu rahim agzi yumusacik oluyo onun disinda sertlesiyor.onu ogrenmek icin orta parmagi altdan daldiriyoruz parmagimiza rahim agzinin kvami yumusaciksa (dudak yumusakligi gibi)Hamilesin demektir.yok eger sertse (burun ucuna dokundugun zamanki sertlik gibi)ozaman adet olucaksin demektir.ben hep yaptim bu ay yapmayacaktim kendimi strese sokmamak icin ama doktorum Progestron hapi yazdi altdan kullaniyorum onun icin parmagim sertlige deyiyo :KK43:(((( isin garibi gecen aylarda yumurtalam gunu kontrol etdigimde yumusacikti sonradan sertlesmisdi ama bu ay iki yumurtanin catlamasina ragmen konrtol etdigimde sertdi hic yumsamamisdi.
Rahim agzi olayini ilk defa duydum..dr felan mi soyledi cnm..nerden duydun

Herkese merhaba guncel bir topik bulunca yazmak istedim. Bende haziranin 12 sinde asilama yaptirdim yarin kanda baktiricam insallah tutmustur. Dilerim isteyen her kim varsa bebislerine kavusur bende. Bu arada belirtilerimde kasiklarda sislik,goguslerde acima yaklasik 1 haftadir yorgunluk .
Bende 13 unde yaptirdim..korkuyorum bakmaya pazartesi diye sartlandirdim kendimi..bi aklimda yap diyo cok kararsiz kaldim...cnm insallah yarin bize iyi haberler verirsin..

Bu arada asilama yapan arkadaslar oruc tutuyomusunuz ben dr.a danistim tut dedi ..ilaclarimi sahurda aliyorum

Aminn canım inş. salim alırım bebeklerimi kucağıma. Allah cümlemizden razı olsun, kendim çok araştırıp okuduğum için sizi çok ii anlıyorum. o yüzden sıcağı sıcağına yaşayan biri olarak yazmak istedim. Akıldan çıkarmak mümkün değil ki. İnsan ister istemez herşeyi ona bağlıyo. İlk denemelerimde bacaklarımda kaşıntı vardı onu bile hamileliğe bağlamıştım ben:) Hiç bi yerde de hamilelik belirtisi olarak bacak kaşıntısı bulamamıştım:KK70:
Sagol arkadasim bize moral verdigin icin ..bencede herkez belirti yasayacak diye bisey yokki..ama insan arastirmadan okumadan edemiyo..icinden bi his seni tetikliyo..hakkimizda hayirlisi..nasipte yoksa eger rabbim sabrini versin insallah..kismet digerlerine deriz ne yapalim

Canim ben 17-19 asi oldum onun icin 4-5 gun tutmadim hem 2-3 gun dus alma demisdi bende iki gun sabr ede bildim hemde ilacim oylede vardi onun icin daha iki gundur tutuyorum.Rabbim bu Mubarek ay hurmetine bizleri sevindirsin.Amimnn

Yok canim ates olcmuyorum ama asilamanin oldugu gunden beri bi his var icimde oldu hemde ikiz diye :) insallah dogrudur yanilmiyorumdur insallah otuzunda senden yarinda benden guzel haberler gelir

InsAllahhhh ikiz bebeklerin yoldadir InsAllahhh Rabim nasib etsin tatlim.canim benimde iki olgun catlamis yumurtam vardi yaaaa InsAllah biride olsa tutmusdur yaaa.InsAllah ucumuzde sevinzimizi bolusuruz bu ay :anneadayı::KK50:

Bu arada asilama yapan arkadaslar oruc tutuyomusunuz ben dr.a danistim tut dedi ..ilaclarimi sahurda aliyorum
Canim ben 17-19 asi oldum onun icin 4-5 gun tutmadim hem 2-3 gun dus alma demisdi bende iki gun sabr ede bildim hemde ilacim oylede vardi onun icin daha iki gundurtutuyorum.Rabbim bu Mubarek ay hurmetine bizleri sevindirsin.Amimnn

Rahim agzi olayini ilk defa duydum..dr felan mi soyledi cnm..nerden duydun
Yok canim onuda bu topiklerden okumustum onunla kac arkadas hamie olup olmadigini ogrenmisdi VAllahi bende dogru cikiyo InsALlah bu kec yaniltirrrrr cunki hic yumusacik digil :KK43:

Canim ben 17-19 asi oldum onun icin 4-5 gun tutmadim hem 2-3 gun dus alma demisdi bende iki gun sabr ede bildim hemde ilacim oylede vardi onun icin daha iki gundurtutuyorum.Rabbim bu Mubarek ay hurmetine bizleri sevindirsin.Amimnn
Âmin cnm inşallah

Yok canim onuda bu topiklerden okumustum onunla kac arkadas hamie olup olmadigini ogrenmisdi VAllahi bende dogru cikiyo InsALlah bu kec yaniltirrrrr cunki hic yumusacik digil :KK43:
Anladım bende bi bakıyım nasılmış anlayabilirsem tabi

InsAllahhhh ikiz bebeklerin yoldadir InsAllahhh Rabim nasib etsin tatlim.canim benimde iki olgun catlamis yumurtam vardi yaaaa InsAllah biride olsa tutmusdur yaaa.InsAllah ucumuzde sevinzimizi bolusuruz bu ay :anneadayı::KK50:
Insallah canim amin insallah turmustur seninde hayirlisi

Canim adete yakinmi goguslerin boyuyo??onceler bendede oyleydi adete yakin sertlesirdi adet olunca yine yumsarlardi ama son 4-5aydir adete yakinda hic degismiyor.canim sende problem ne ???

Sadece adetm yaklasnca goguslerm agriyo sonra geciyo. Ama eskiden boyle dolgun degillerdi . Bi de kasiklarmda batma oluyo anlamiyorum neden

Sagol arkadasim bize moral verdigin icin ..bencede herkez belirti yasayacak diye bisey yokki..ama insan arastirmadan okumadan edemiyo..icinden bi his seni tetikliyo..hakkimizda hayirlisi..nasipte yoksa eger rabbim sabrini versin insallah..kismet digerlerine deriz ne yapalim

Rica ederim canım benim, şu zamanda en çok ihtiyacınız olan şey moral, zor ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Doğru okumadan araştırmadan duramıyoruz. Öyle etkiliyo ki netten öğrendiklerimiz doktora bile 'öyle değil de şöyle olması gerekmiyor mu' dediğim zamanlar oldu:) Burdan öğrendiklerimle bi an kendimi profesör falan hissettim doktora karıştım yaaa şaka gibi:KK48:
Hakkımda hayırlısı diye dua edin, olmuyorsa da vardır sebebi zamanı deyin. Ben ilk 2 denemede çok isyan ettim neden ben diye sonra eşim Sakıp Sabancı'yı örnek verdi. Sakıp Sabancı'nın engelli oğlu varmış, adam bir röportajında "
Koskoca Toyota fabrikam var, ama araba kullanacak bir oğlum yok!" demiş. Düşündüm çok haklı, her işte vardır bir hayır olmuyorsa da bunda da bir hayır vardır elbet dedim ve artık hep Allahım hakkımda hayırlısını nasip et, hayırlıysa evladım olsun dedim çok şükür bana nasip oldu, inş sağ salim kucağıma almak da nasip olur. Hayırlısıysa Allahım size de nasip eder inş.

X