Insallah bu sefer bebeginin belirtisidir canimYa kizlarrrrr benim her ayda oldugu gibi adetden 3-4gun once cikan burnumun uzerindeki bir tane sivilcem belirdi( o ciktigi an biliyorumki adet olucam bugun oda cikti test gunum 30 ama yarin sabah test edicem emin olmak icin
Olsa dunyalar benim olur canim yaaaaa ama hic umudum yok gercekten kolum kanadim kirik gibi dusundukce cok uzuluyorumInsallah bu sefer bebeginin belirtisidir canim
Yok canim unutmadim sizleri aksam uzeri ancak aldim sonucu 62 cikti doktorum gebelik var ama haftaya sali bi tekrarlayalim tutunuyordur dedi
Allah Yardimcin olsun canim benim InsAllah bize guzel haberler verirsin.Kizlar bana dua edin . Yarin test yaptiracammm...
Ben korkAllah Yardimcin olsun canim benim InsAllah bize guzel haberler verirsin.
Benim test gunum yarin ama dun evde test yaptim tabikide tek cizgi cikti.napalim Allah boyuk bu ayda kendi kendimi tedavi edicem
Ben cesaret edip yapamadim..sıkma canini hic belli olmaz. .yarinin sonucu onemli..benim de 7 de çıkacak sonuc icim bi tuaf saf saf geziniyorum evin icinde ...rabbim buyuk ..Allah Yardimcin olsun canim benim InsAllah bize guzel haberler verirsin.
Benim test gunum yarin ama dun evde test yaptim tabikide tek cizgi cikti.napalim Allah boyuk bu ayda kendi kendimi tedavi edicem
Allah yardimcin olsun canim.Allahdan umit kesilmez sizde sorun nedir canim?merhaba kizlar bende 1 kez asilama 1 de tup bebek denemesi yaptim hatta dondurulmus bile yaptim ama hepsi negatifti malesef. gecen doktorum asilama yapabiliriz hemen umudunu yitirme dedi. oyle diyince gene umutlandm. tekrar tedaviye basladim. yarin kontrole gitcem bakalim bu kez ne olacak
Ayyyy canim benimmm noldu test sonucu?InsAllah pozitiv cikmistirBen kork
Ben cesaret edip yapamadim..sıkma canini hic belli olmaz. .yarinin sonucu onemli..benim de 7 de çıkacak sonuc icim bi tuaf saf saf geziniyorum evin icinde ...rabbim buyuk ..
Malesef negatif .. 1 çıktı sonuc..bugun de leke geldi..sen ne yaptin.Ayyyy canim benimmm noldu test sonucu?InsAllah pozitiv cikmistirsabirsizlikla bekliyoruz canim benim.
Canim yaaa uzuldum bende daha bisey yok bence kendi zamaninda adet olucam.ben normalde 31 gunde adet olurum simdi 25gun onun icin adet olmadim daha.ama ikinci kez yaptirmayi dusunmuyorum artik cok umitliydim hayal kirikligi oldu benim icin.artik kendi kendimi tedavibetmeye calisicam Hayit Tohumu cayi icmeye basliycam adet olmayi bekliyorum.canim sende netde bir arastirma yap hayit tohumu hakkinda cok harika seymis.Malesef negatif .. 1 çıktı sonuc..bugun de leke geldi..sen ne yaptin.
Amaaann ne yapalım hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden yaptim ben tohumdan...saracoglu ike görüştüm onun gonderdigi otlardan sogandan incirden yaptim..degisik bitkisel ilaçlardan kullandim ben tam 8 senedir ugrasiyorum cnm..elimden bişey gelmiyo..rabbim gonumuzdekini hayirlisi ile tez zamanda nasip etsin. .duadan baska bisey yapamıyorum. .Canim yaaa uzuldum bende daha bisey yok bence kendi zamaninda adet olucam.ben normalde 31 gunde adet olurum simdi 25gun onun icin adet olmadim daha.ama ikinci kez yaptirmayi dusunmuyorum artik cok umitliydim hayal kirikligi oldu benim icin.artik kendi kendimi tedavibetmeye calisicam Hayit Tohumu cayi icmeye basliycam adet olmayi bekliyorum.canim sende netde bir arastirma yap hayit tohumu hakkinda cok harika seymis.
Aaa ne tesaduf bende 19 haziranda olundum doktorum receteme 15 gun sonra test yazmisdi bende yaptim ama negativ cikti arayip soyledim bana dediki hala adetine var zaten belke ben 31 gunde bir adet oluyorum ayin 5-6temmuz normal adetimin zamani tutmadigi belli zatrn yoksa testde slikte olsa golgede olsa cikardi ama hicccc bisey cikmadi.ama iki gundur acayip beyaz akibtim basladi bilmiyorum mikrop falanmi kaptim pedim kremsi akintiyla doluyor.senin adetin ne zaman peki?Slm kizlar oncelikle rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin ben 5 yildir evliyim 6 ay klomen tedavisi gordum olmadi sonra 1 sene ara verdim daha sonra doktorumun tavsiyesiyle baska bir doktora gidip tedaviye basladim 20 mayis ta tek yumurtayla ilk asilamami yaptirdim ne yazikki tutumadi rabbim nasip etmedi bu ayda 19 haziranda 3 yumurtayla 2. Asilamam yapildi ve sabirsizlikla gunlerin gecmesini bekliyorum ilk asilamanda 1 hafta kasik bel ve gogus agrisi cektim 1hafta sonra gecti 2. Asilamamda ilk gun kasik agrisi oldu ve daha sonra hic agrim olmadi ve halada yok bu seferde tutmazsa tekrar ara vermeyi dusunuyorum
Evet canim yaaa haklisin bende asilama yapildiginda cok umitliydim kesin tutacagini saniyordum ama gun gectikce heyecanim stresim korkum artmaya basladi cok ama cokkk uzulup agliyodum bik kac gun oncesine kadar sonra dedim aglamakla nolucakki????kendine gel hayirlisi de gec.Hakkimizdaki en hayirlisini Rabnim kendi biliyor.er yada gec vericek bizim meleklerimizide.ne demisler Sabr eden dervis muradina ermis.Amaaann ne yapalım hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden yaptim ben tohumdan...saracoglu ike görüştüm onun gonderdigi otlardan sogandan incirden yaptim..degisik bitkisel ilaçlardan kullandim ben tam 8 senedir ugrasiyorum cnm..elimden bişey gelmiyo..rabbim gonumuzdekini hayirlisi ile tez zamanda nasip etsin. .duadan baska bisey yapamıyorum. .
Amaaann ne yapalım hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden yaptim ben tohumdan...saracoglu ike görüştüm onun gonderdigi otlardan sogandan incirden yaptim..degisik bitkisel ilaçlardan kullandim ben tam 8 senedir ugrasiyorum cnm..elimden bişey gelmiyo..rabbim gonumuzdekini hayirlisi ile tez zamanda nasip etsin. .duadan baska bisey yapamıyorum. .
Benimde adet tarihim 6 temmuz ayni gunde gebelik testi icin cagirdi doktorum ben 28 gunde bir adet olurum birtek gecen ay 30 gun derken oldum oda kullandigim ilaclardan ve asilamadan geciktigini soyledi doktorum ben daha test yapmadim cunki gecwn ay cok idrar testi yaptim ve cikmayinca cok uzuldum bu ay test tarihine kadar yapmayida dusunmuyorum sen evde idrar testimi yaptinAaa ne tesaduf bende 19 haziranda olundum doktorum receteme 15 gun sonra test yazmisdi bende yaptim ama negativ cikti arayip soyledim bana dediki hala adetine var zaten belke ben 31 gunde bir adet oluyorum ayin 5-6temmuz normal adetimin zamani tutmadigi belli zatrn yoksa testde slikte olsa golgede olsa cikardi ama hicccc bisey cikmadi.ama iki gundur acayip beyaz akibtim basladi bilmiyorum mikrop falanmi kaptim pedim kremsi akintiyla doluyor.senin adetin ne zaman peki?
Daha 15 gun olmadiki sen test yaptinAaa ne tesaduf bende 19 haziranda olundum doktorum receteme 15 gun sonra test yazmisdi bende yaptim ama negativ cikti arayip soyledim bana dediki hala adetine var zaten belke ben 31 gunde bir adet oluyorum ayin 5-6temmuz normal adetimin zamani tutmadigi belli zatrn yoksa testde slikte olsa golgede olsa cikardi ama hicccc bisey cikmadi.ama iki gundur acayip beyaz akibtim basladi bilmiyorum mikrop falanmi kaptim pedim kremsi akintiyla doluyor.senin adetin ne zaman peki?