2015 de Asilama Yaptiranlar.

Belki yine baslarsin canim yaaaa cokkk iyi oldugunu soyluyorlar bidaha dene bence.
Canim senin adetin geldimi yoksa daha vaktine varmi?
Ben testi yaptirdigim gun adet oldum cnm ...ramazan bayrami gecsin..bakalim durmak yok yola devam....yapacak bisey yok sansinizi deneyecegiz...dun uzulmustum ama bugun iyiyim..alistim cunku..hatta misafirim gelecek yemek hazirliyorum..

ben de pazartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım.ilk gün ağrım oldu sadece.şu an hiç bi değişiklik yok bende. umutlu muyum? değilim...ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum,içim rahat. takdir Allah'ın. hepimizin yüzü güler inşallah

Bende asilama yapildigi gun birazcik kanama olmusdu oda islem sirasinda olmus her halde.sonrasinda ama kac gun kasik agrilarim oldu.hayirlisi canim yapicak bisey yok.Allah ol demeden olmuyor.

Ben testi yaptirdigim gun adet oldum cnm ...ramazan bayrami gecsin..bakalim durmak yok yola devam....yapacak bisey yok sansinizi deneyecegiz...dun uzulmustum ama bugun iyiyim..alistim cunku..hatta misafirim gelecek yemek hazirliyorum..

Yaaaaa ben hala adet olmadim arkadasim okudugum kadariyla asilamadan 14 gunu eger tutmamissa adet olmak lazim benim 16ci gunum testde negativ ama isiga tutunca boyle golge gibi bir sey olusdu bilmiyorum gozum gormek istedi diyemi oyle oldu.ama sancim var bel agrisi var hem olsa cokkkkk zayif golge yerine bas baya pembe cizgi belirirdi

Canim bende adet oldum bu ayda boyle getidi.ben hemen Hayit tohumu cayina basliyicam acaba adetliyken icmek olurmu????

Bende asilama yapildigi gun birazcik kanama olmusdu oda islem sirasinda olmus her halde.sonrasinda ama kac gun kasik agrilarim oldu.hayirlisi canim yapicak bisey yok.Allah ol demeden olmuyor.
ya aslında vücudumuzu bu kadar dinlemek bizi strese sokuyor. stres de hiç olmaması gerek bi faktör şu an. ama nasıl yapmayalım ki adet olmuşsun okuduğum kadarıyla.üzülme sakın. kaçıncı aşılaman?

Canm bende mahsus testi gununde yapmadim yaptirdigim gun adet oluyordum cunku hep..3 gun sonra yaptirdim..ama yine 18. Gun hasta oldum.

Mrb senin adet tarihine 6 si degilmiydi cok erken olmussun yerlesme kanamasi olmasin sakin bende 19 unda asilama oldum fakat adet olmadim daha
CAnim yok yaaaa yerlesme kanamasi beni bulmaz :) normal sancili adet oldum asilamanin 16ci gunu ama normal adetim 6 temmuzdu.
InsAllah hic adet olmazsinda canim benim hem ben iki kere asi olundum hem 17si hem 19 onun icin 17sinden saydigimda 16gun oluyor.

Canm bende mahsus testi gununde yapmadim yaptirdigim gun adet oluyordum cunku hep..3 gun sonra yaptirdim..ama yine 18. Gun hasta oldum.
Evettt yaaa cok sinir bozucu hamile oldugumdan tam emin oldugum halde yinede bi umut bekliyo insan.ama kismet...yapicak bisey yok.

Canim yaaaa sen bana bakmaaa her kesin bir kismeti var sen moralini yuksek tut sakin bana bakma benim ilk asilamamdi.ama bidaha yaptirmagi nedense istemiyorum.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Sen kendini koru hep dinlenmeye bak.

Canim yaaaa sen bana bakmaaa her kesin bir kismeti var sen moralini yuksek tut sakin bana bakma benim ilk asilamamdi.ama bidaha yaptirmagi nedense istemiyorum.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Sen kendini koru hep dinlenmeye bak.
amin canım ama sen de üzülme. bbenim doktorum beni zaten en başından ümitlendirmedi hiç.ben de umutlanmadım hiç. klomene cevap vermezsin dedi mesela vermedi gerçekten.iğneye cevap verdi sonunda. sen tüp bebek yaptır en iyisi dedi bana. bu aşılamaları formaliteden yapıp tüpe geçelim bir an önce dedi. yani tüp bebek için mecburen yapptırıcam ben bir kere daha. raporumu alayım bari. bence sen de pes etme. kimi insanların hedeferine ulaşmak için daha çok çabalaması gerekir. biz de onlardanız demek ki... elimizden geleni yapalım. takdir Allahın

Dogru soyluyosun canim been seye gore cok umitlenmisdim iki tane olgun yumurtam catladi doktorda cok begendi hem benim ilk asimdi onunun icin daha cok umitliydim saniyordumki artik bir problemimi kalmadi asi kesin tutar.yinede kismet Allah hepimize yardim etsin canim benim.

benim de iki yumurtam oluştu. polikistik over olduğum için yumurtlama olmuyodu bende. şimdi iki tane oluştuğunu duyunca havalara uçtum. dediğin gibi artık bir sorun kalmadı diye içim içime sığmadı o gün. ama gelip bu forumda yazılanları okuyunca ve doktorum da ümitlenme deyince boşu boşuna umutlanmamam gerektiğini anladım. biz bir imtihan içindeyiz. o yüzden üzme kendini. Allah çok büyük,umudu kesmeyelim tatlım

Merhaba kizlar araniza bende katildim.bugun asilamam oldu ama bir suru terslikle birlikte yumurta catlatma ignem iki dozken tek doz vurdular.yani.bunun gibi aksakliklar la dolu 11 gun gecirdim.ve bugunde baya agrim oldu.acikcasi hic umudum yok ama tek tesellim rabbimin emeklerimi bosa cikarmamasi yani oyle dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…