2015 Balayı !!!!

katze ben kafayı yemek üzereyimmm napcaz ya thor olmazsa varmı düşündüğün başka otel
evet var delphin diva otel. Arkadaşım çok övüyor burayı. Thor kadar odaları luks olmasa da, kaliteli bir otel
 
voyage bodrum u öneririm... aylardır hem lüks hem uygun hem sehır merkezıne yakın otel bakıyoruz. en uygunu bu oldugunu dusunduk. Dün aldık bizde... bı bakın derım :)
 
Kızlar napıyosnuz varmı balayında bi ilerlemesinolaan ben hala kararsızz hala bi otel bulamadm
 
üşenmeden tüm yorumlarınızı okudum :) otel arıyorum bende herkes ayarladı mı ? 31 temmuz düğün
 
kızlar merhaba ben 11 eylül'de evleniyorum. balayı otelimize uzun bir arayıştan sonra karar verebildim. ''alva donna exclusive belek'':KK60: çok araştırdım çok sordum nerdeyse bütün tur firmalarını arayıp görüştüm. :KK48::KK48: birkaç tanesinin tavsiyesi üzerine ve birden bire topladığımız cesaretle en sonunda bu otelde karar kıldık. size tek tavsiyem çok fazla kafa patlatmadan biraz cesaret topladıktan sonra otelinize karar verip almanız. yoksa insan bi türlü seçemiyooo:KK57: umarım bizde doğru karar vermişizdir. balayına gittikten sonra burdan sizle yorumlarımı paylaşırım en azından bir dahaki sene balayına gideceklere bir katkımız olur...:KK68:
 
Ama hiç bilgi vermemişsiniz ki. Hangi ay? Yurt içi/yurt dışı ne düşünüyorsunuz? Bütçe olarak ne kadar ayırabilirsiniz?

fıstık :) sana bir şey sorucam sen wts müşteri misin yoksa çalışanı falan mı? orda güzel bir tur buldum ama sana sormak istedim.
 
fıstık :) sana bir şey sorucam sen wts müşteri misin yoksa çalışanı falan mı? orda güzel bir tur buldum ama sana sormak istedim.

Yok canım ya sadece 1 kere balayında o turdan gittim. Bir arkadaşım da iki tur aldı o şirketten. Başka bir arkadaş da balayına gitti. Bu şekilde biliyorum. Hani en azından güvenilir olduğunu. Eşim de dalga geçiyor wts çalışanı gibi yazıyorsun diye :)
 
X