2015 aylül anneleri doğum hikayeleri :)

yok geç kalmadın canım hala doğurmadım
gayet açıklayıcı anlatmışsın sağol bende hala sancı var hatta dün gece karnım taş gibi oldu tamam geliyor dedim ama yine yok yarın kontrolum var bakalım ne olacak
bana doktorum hep sezeryan diyordu geçen hafta sancılarım çıkınca açılman olursa suni sancı ile normalı deneriz dedi onun içinde tedirginim kendimi normale hazırlamamıştım çünkü

Ben kontrolumden bir gün önce dogurdum ve bebek daha inmemisti o gece indi .Doktorun peki niye sezeryan diyordu ki ??

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inş

doğum yapalı 14 gün oldu ama fırsat bulamadım hikayemi anlatmaya ev bugün boşaldı fırsat bu fırsat diyip açtım pc yi
doğum tarihimi 27 ağustos tu yani bugün ama benim sabırsız kızım 13 ağustos günü sanırım keseyi deldi ve azar azar suyum gelmeye başladı az olduğu için ne dr aradım nede hastaneye gitme gereği duydum taki14 ağustos sabah 5 te rahatsız olup wc ye gittiğimde suyumun daha artmış olduğunu görene dek sabahın olmasını sabrsılıkla bekledim ama yinede ihtimal vermedim doğum olacağına eşimi işe gönderdim durumu anlattım dr görüşüp ben seni arıcam dedim ve saat 9 oldu dr aradım durumu anlattım ve hemen doğum yapıcağımı hastaneye gitmem gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı daha çok erkendi 37+1 daha. Eşim geldi tuttuk hastane yolunu ebe nst ye bağladı sancı yok altan baktı açılma yok az suyun geliyor dedi tekrar doktorun yolunu tuttuk usg le baktı ve bugün doğuruyorsun dedi beni tuttumu ağlamak hayır diyorum bugün olmaz bari pazartesiyi beklesek :) dr sence bu mümkünmü dedi hayır dedim o zaman dedi hemen doğuma tekrar doğum yapacağım hastaneye gittik boş ameliyathane yok neyseki hemen ayarladılar annemler bile gelmemişti daha eşim ve oğlumla vedalaştım göz yaşları içersinde onları odada bırakıp doğumhaneye çıktım doğumum o kadar kolay oldu ki hiç bir şey anlamadım desem yeridir epidural sezeryan oldum kızım ağlıyarak dünyaya merhaba dedi 2 ci kez bu güzel duyguyu tattım tarifi mümkün değil.
drum Şaban Adakan'a sonu teşşekürler.

Canim rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin bebisini, ne guzel anlatmissin rabbim bize de boyle kolay dogumlar nasip etsin insallah :)

Kızlar 35 haftalık hamileyim bugün Dr kontrolüm vardı, doktor Bebeğin suyunun çok az olduğunu söyledi, bundan önceki son iki kontrolümde gayet güzel suyu demişti ama bugün çok az su, bebek son haftaları beklemez gelir dedi alttan muayene etti su sızması yok, nst ye bağladı Sancı yok, ben normal doğum istiyorum ama sezeryanla alabiliriz dedi, ben bebek henüz çok küçük kilosuda az diye çok üzüldüm ama yoo bundan daha küçük doğanlarda var vs diyip beni rahatlatmaya çalıştı, acaba beni sezeryan için yönlendirmeye mi Çalışıyor diye düşünmeye başladın açıkcası (

bu haftadan sezeryana yönlendirip sorumluluk almak istemez.suyunu gerçekten az bulmuş olabilir. içiniz rahat edicekse başka bi dr a daaha danışın derim.

Sağol canım. Belki yardımcı olur diye anlatmaya çalıştım kendi yaşadığımı. Allah sizleri de bir avazda kurtarsın inşallah
O kadar guzel anlaymissin ki insanin ici rahatliyor korkulari azaliyor sanki okurken :) amin insallah canim.

bu haftadan sezeryana yönlendirip sorumluluk almak istemez.suyunu gerçekten az bulmuş olabilir. içiniz rahat edicekse başka bi dr a daaha danışın derim.
Bgn farklı bi doktora gittim ve aynen düşündüğüm gibi oldu, doktor suyun tehlike arz edicek kadar az değil hatta normal bence dedi, asla bi doktorla yetinmemek gerekiyor, pzt günü başka bi doktora daha gideceğim

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Bu bahsettiğin fatma ana otunu nerden bulabiliriz? Birkaç kişiden daha duydum doğumu kolaylaştırdığını.

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Bu bahsettiğin fatma ana otunu nerden bulabiliriz? Birkaç kişiden daha duydum doğumu kolaylaştırdığını.

merhaba eylül anneleri :) bir bakayım kimler bebişlerini almış derken senin mesajını gördüm. maalesef türkiede bulma şansın yok sadece mekke ve medinede satılıyormuş. umreye giden bir yakınımıza getirttim ben de.

Ben kontrolumden bir gün önce dogurdum ve bebek daha inmemisti o gece indi .Doktorun peki niye sezeryan diyordu ki ??
Cuma günü bebeğimi kucağıma aldım çok güzel bi duygu
Kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan diyordu ama perşembe günü gittiğimde 2 cm açıklık vardı cuma günü epidural ile normal doğum yaptım çok şükür allah herkese nasip etsin

Canım çok sevindim senin için hayırlısı buymuş demek ki bebeğini sağlıkla buyutursun inşallah

Çok sevindim Allah anali babalı buyutsun inşAllah darisi basıma insAllah normal yaparım

Merhaba anneler 31agustos sabahi saat 5te sancilarim gelmeye baslafi ama ben yalanci sanci diye pek umursamadim sanci araliklarida ayni degildi bi 10dk bi bi 3dk bi geliyordu sonra bi dus aldim sanci tekrar basladi saat 12gibi doktorumu aradim hemen gel dedi hazirlandim sacimi duzlestirdim:))) bo tuvalete gireyim dedim kan gelmis bi telas bi heycan sardi 1de hastanedeydik doktor bakti 3cm aciklik var dedi yatisinizi yapin dedi .doktora bugun dogururmuyum acaba ona gore esimi cagircam dedim bu arada ben mersinde kayinvalidemde kaliyorum dogum icin esim ızmirde calisiyir.neyse dr ara gelsin aksama dogurursun dedi.yatisim yapildi dogum hanede acilmalarim takip edildi 4cm olunca suyumu patlattilar sonra sancilarim hizlandi agrilara dayanamadim epidurel yaptirdimm 10dk sonra sancilarimi hissetmedim saat 5.30gibi acilmam 8-9 cm oldu hemen doguma aldilar 5.50de bebisim cinar dunyaya geldi .2550gr 49cm dogdu yavrum birgun hastanede kaldik ve ciktik.Allah herkese kolay dogum yaparak bebislerini saglicakla kycaklarina almayi nasip ettsin

Sevgili bebeğim,
İlerde bir anı olsun diye buraya yapıyorum paylaşımımı... Bir aydır ha geldin ha geleceksin diye istirahat ediyorum,yediğim ignelerin, içtiğim haplarin sayisini hatirlamiyorum, duydumki sikilmissin orda ve erken gelmek istiyorsun, cok sukur 37.haftamizi doldurduk ve 28.09.2015 günü gelmeye karar verdin, belki de buna ben sebep oldum bilemiyorum.
Soyleki cuma sabahi rutun kahvaltimi yaptim, banyoya girdim, orda uzun kaldim biraz,sicak suyu belime dogru tuttum ,egzersizler yaptim,doktor amcan dogsa da sikinti olmaz demisti,ben de psikolojik olarak cok yipranmistim. Artik gelmeni istiyordum (Oglum annen panik atak hastasi bu arada)
Vee 1 saat sonra wc de sumuksu kan akti,doktor hemen gelmemi söyledi, bu arada baban dun gece benle dalga gecmisti,sakin yarin dogurayim deme ev tasiyacagim vee basimiza geldi, nakliyeciler onde biz arkalarinda ilceden Antalya merkeze ilerliyorduk. Hastaneye geldik kontroller sonucunda dogum kanalina girdiğini gorunce Spinal anestezi ile dogum baslayacakti. Sedye ile soğuk ameliyat odasina ilerledim,kalabalik bir ekip karsiladi, anestezi uzmanı belimden igneyi vurdu, kalcamdan asagisi tas kesildi, oralarim uyustumu diye buz koydular hissettigim sicaklikti,demekki her sey yolundaydi,göğüs hizama perde çekildi, operasyon başlıyordu, ordan bir kiz geldi ellerimi tuttu,bana meslegimi,hayallerimi vs sormaya basladi, panik atak geçmişimi biliyordu aklimi baska seylerde mesgul etmeye calisiyordu, hatta bi ara ogretmenlerin atanamama sorununu konusurken buldum kendimi bildigin sohbet ediyorduk meger hastanenin melegiymis o kiz allah ondan razi olsun, veee 7 dakikada ciyak ciyak sesini duydum, aklim fikrim kuvoze gidecekmisin ne olacaksindaydi,bi ara monitöre gozum kaydi,nabzim artitordu 145 i gorunce doktor soyle bi basini kaldirip perdenin ardindan bana bakti, lutfen sakin olun diye beni telkin etmeye calisti derkennn yanagima senin pamuk tenin dokundu, 2600 dogdun ve direncli bir bebektin. 15 dk dikisler atildi ve basarili gecti. Dogum sonrasi ağız sutum hemen geldi ve bebegimle hicc ayrilmadik,bugun tam bir haftalik olduk,2400e kadar dustuk ama sislikler gittiginden normal denildi,su aralar sarilik sorunumuz var onunda ustesinden allahin izniyle geleceksin, ee annende yorgun,ama bu masumiyete uykusuz geceler deger,sen benim degerlimsin,sabrimsim....kizlarr benim gibi uyku seven biri bile her seyi unutuyor bir de meleklere gulmeleri yokmu,capkin guluslu oglum benimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…