yok geç kalmadın canım hala doğurmadımCanım çok teşekkür ederim umarım geç kalmamisimdir yazmak için malum artık rahat giremiyorum. Adet ağrısı gibi acı vermeden bütün gün hissettim gece ise daha sık girmeye başlayınca dk tuttum .hatta hala google dan doğum sancısı nasıl anlaşılır diye aratiyodum.sabaha doğru 10 dk ya düştü ve dediğim gibi açıklık 4 cmdi.inan çok rahat. Epidurali ebeye sordum gerek görmedi sancıları çok rahat atlatiyomusum. Çok şükür suni sancı verilmedi bana belki o yüzden rahattim.Birde şunu yaptık biz ben işe yaradığını düşünüyorum. Fatma ana eli otu var doğumu kolaylaştırmak için. Onu hastanedeyken annem suyun içine koydu hatta o sudan kimisi içiyor ama ben icmedim.açılmayı kolaylaştırıyor ben bunun da faydasını gördüm. Uzun yazmış olabilirim yardımcı olmak istiyorum çünkü. Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin canım. Rabbim kolayliklar versin
Ben kontrolumden bir gün önce dogurdum ve bebek daha inmemisti o gece indi .Doktorun peki niye sezeryan diyordu ki ??yok geç kalmadın canım hala doğurmadım
gayet açıklayıcı anlatmışsın sağol bende hala sancı var hatta dün gece karnım taş gibi oldu tamam geliyor dedim ama yine yok yarın kontrolum var bakalım ne olacak
bana doktorum hep sezeryan diyordu geçen hafta sancılarım çıkınca açılman olursa suni sancı ile normalı deneriz dedi onun içinde tedirginim kendimi normale hazırlamamıştım çünkü
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşKızlar çok geçmeden bende doğum hikayemi yazmak istedim. Özellikle normal doğum yapacak arkadaşlar için tecrübe olur umarım.
Geçtiğimiz haftasonu cumartesi akşamında itibaren hafif ağrılarım vardı ben usuttugumu sanmıştım hatta çok onemsemiyordum.Sonrasında pazar günü bu ağrılarım devam etti gece ise farkettim ki belli aralıklarla geliyor dakika tutmaya başladım. Ben sancıyı daha keskin nefes alınmayacak bisey gibi tahmin ederdim fakat hiç öyle bişey değildi bildiğimiz adet sancısı. Bunları burnumdan derin nefes alıp ağzımdan yavaşça vererek geçirdim. Neyse sabah saat 8 de sancı arası 10 dk ya düşünce hastaneye gittik kendi doktorum yoktu başka bir doktor ilgilendi.4 cm açıklık olmuştu yatırdılar bugün doğum olur dediler. Oysa ne çikolata sipariş vermiştim ne eşim yanımdaydı ne de kendi doktorumdu.Neyse çikolatayı sancı çekerken sipariş ettim eşim de yola çıktı doktor kısmı ise tam isabet olmuş çünkü meğer benim doktorum çok normal doğum için ugrasmazmis.Sonrasında sancılar devam ederken açılmalarim arttı 7-9 cm derken tam açıklık sağlamak için ve olayı hızlandırmak için su kesesini patlattı .Artık ikinma hissi de geliyordu dogumhane ye alındık. En önemli kısım güzel ve tam bir ikinma çünkü bebegin başı zaten görülüyor. Doktor kenarda oturdu son ikinmadan sonra hemen aldılar çok şükür ki yavrumu gördüm o an gerçekten müthiş. Yavrumu yikadilar hemen kucağıma verdiler beraber odaya gittik. Çok dualar ettim herkese bütün doğum yapacaklara.inşallah sizlerinde herşey güzel olur.
Aminn canım sagolasinHayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inş
Canim rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin bebisini, ne guzel anlatmissin rabbim bize de boyle kolay dogumlar nasip etsin insallah :)Kızlar çok geçmeden bende doğum hikayemi yazmak istedim. Özellikle normal doğum yapacak arkadaşlar için tecrübe olur umarım.
Geçtiğimiz haftasonu cumartesi akşamında itibaren hafif ağrılarım vardı ben usuttugumu sanmıştım hatta çok onemsemiyordum.Sonrasında pazar günü bu ağrılarım devam etti gece ise farkettim ki belli aralıklarla geliyor dakika tutmaya başladım. Ben sancıyı daha keskin nefes alınmayacak bisey gibi tahmin ederdim fakat hiç öyle bişey değildi bildiğimiz adet sancısı. Bunları burnumdan derin nefes alıp ağzımdan yavaşça vererek geçirdim. Neyse sabah saat 8 de sancı arası 10 dk ya düşünce hastaneye gittik kendi doktorum yoktu başka bir doktor ilgilendi.4 cm açıklık olmuştu yatırdılar bugün doğum olur dediler. Oysa ne çikolata sipariş vermiştim ne eşim yanımdaydı ne de kendi doktorumdu.Neyse çikolatayı sancı çekerken sipariş ettim eşim de yola çıktı doktor kısmı ise tam isabet olmuş çünkü meğer benim doktorum çok normal doğum için ugrasmazmis.Sonrasında sancılar devam ederken açılmalarim arttı 7-9 cm derken tam açıklık sağlamak için ve olayı hızlandırmak için su kesesini patlattı .Artık ikinma hissi de geliyordu dogumhane ye alındık. En önemli kısım güzel ve tam bir ikinma çünkü bebegin başı zaten görülüyor. Doktor kenarda oturdu son ikinmadan sonra hemen aldılar çok şükür ki yavrumu gördüm o an gerçekten müthiş. Yavrumu yikadilar hemen kucağıma verdiler beraber odaya gittik. Çok dualar ettim herkese bütün doğum yapacaklara.inşallah sizlerinde herşey güzel olur.
Sağol canım. Belki yardımcı olur diye anlatmaya çalıştım kendi yaşadığımı. Allah sizleri de bir avazda kurtarsın inşallahCanim rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin bebisini, ne guzel anlatmissin rabbim bize de boyle kolay dogumlar nasip etsin insallah :)
bu haftadan sezeryana yönlendirip sorumluluk almak istemez.suyunu gerçekten az bulmuş olabilir. içiniz rahat edicekse başka bi dr a daaha danışın derim.Kızlar 35 haftalık hamileyim bugün Dr kontrolüm vardı, doktor Bebeğin suyunun çok az olduğunu söyledi, bundan önceki son iki kontrolümde gayet güzel suyu demişti ama bugün çok az su, bebek son haftaları beklemez gelir dedi alttan muayene etti su sızması yok, nst ye bağladı Sancı yok, ben normal doğum istiyorum ama sezeryanla alabiliriz dedi, ben bebek henüz çok küçük kilosuda az diye çok üzüldüm ama yoo bundan daha küçük doğanlarda var vs diyip beni rahatlatmaya çalıştı, acaba beni sezeryan için yönlendirmeye mi Çalışıyor diye düşünmeye başladın açıkcası(
O kadar guzel anlaymissin ki insanin ici rahatliyor korkulari azaliyor sanki okurken :) amin insallah canim.Sağol canım. Belki yardımcı olur diye anlatmaya çalıştım kendi yaşadığımı. Allah sizleri de bir avazda kurtarsın inşallah
Bgn farklı bi doktora gittim ve aynen düşündüğüm gibi oldu, doktor suyun tehlike arz edicek kadar az değil hatta normal bence dedi, asla bi doktorla yetinmemek gerekiyor, pzt günü başka bi doktora daha gideceğimbu haftadan sezeryana yönlendirip sorumluluk almak istemez.suyunu gerçekten az bulmuş olabilir. içiniz rahat edicekse başka bi dr a daaha danışın derim.
Yok canım hiç korkma Allah yardım ediyorO kadar guzel anlaymissin ki insanin ici rahatliyor korkulari azaliyor sanki okurken :) amin insallah canim.
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Bu bahsettiğin fatma ana otunu nerden bulabiliriz? Birkaç kişiden daha duydum doğumu kolaylaştırdığını.Canım çok teşekkür ederim umarım geç kalmamisimdir yazmak için malum artık rahat giremiyorum. Adet ağrısı gibi acı vermeden bütün gün hissettim gece ise daha sık girmeye başlayınca dk tuttum .hatta hala google dan doğum sancısı nasıl anlaşılır diye aratiyodum.sabaha doğru 10 dk ya düştü ve dediğim gibi açıklık 4 cmdi.inan çok rahat. Epidurali ebeye sordum gerek görmedi sancıları çok rahat atlatiyomusum. Çok şükür suni sancı verilmedi bana belki o yüzden rahattim.Birde şunu yaptık biz ben işe yaradığını düşünüyorum. Fatma ana eli otu var doğumu kolaylaştırmak için. Onu hastanedeyken annem suyun içine koydu hatta o sudan kimisi içiyor ama ben icmedim.açılmayı kolaylaştırıyor ben bunun da faydasını gördüm. Uzun yazmış olabilirim yardımcı olmak istiyorum çünkü. Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin canım. Rabbim kolayliklar versin
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Bu bahsettiğin fatma ana otunu nerden bulabiliriz? Birkaç kişiden daha duydum doğumu kolaylaştırdığını.
Cuma günü bebeğimi kucağıma aldım çok güzel bi duyguBen kontrolumden bir gün önce dogurdum ve bebek daha inmemisti o gece indi .Doktorun peki niye sezeryan diyordu ki ??
Canım çok sevindim senin için hayırlısı buymuş demek ki bebeğini sağlıkla buyutursun inşallahCuma günü bebeğimi kucağıma aldım çok güzel bi duygu
Kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan diyordu ama perşembe günü gittiğimde 2 cm açıklık vardı cuma günü epidural ile normal doğum yaptım çok şükür allah herkese nasip etsin
Çok sevindim Allah anali babalı buyutsun inşAllah darisi basıma insAllah normal yaparımCuma günü bebeğimi kucağıma aldım çok güzel bi duygu
Kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan diyordu ama perşembe günü gittiğimde 2 cm açıklık vardı cuma günü epidural ile normal doğum yaptım çok şükür allah herkese nasip etsin