- 15 Mayıs 2012
- 806
- 1.149
yok geç kalmadın canım hala doğurmadımCanım çok teşekkür ederim umarım geç kalmamisimdir yazmak için malum artık rahat giremiyorum. Adet ağrısı gibi acı vermeden bütün gün hissettim gece ise daha sık girmeye başlayınca dk tuttum .hatta hala google dan doğum sancısı nasıl anlaşılır diye aratiyodum.sabaha doğru 10 dk ya düştü ve dediğim gibi açıklık 4 cmdi.inan çok rahat. Epidurali ebeye sordum gerek görmedi sancıları çok rahat atlatiyomusum. Çok şükür suni sancı verilmedi bana belki o yüzden rahattim.Birde şunu yaptık biz ben işe yaradığını düşünüyorum. Fatma ana eli otu var doğumu kolaylaştırmak için. Onu hastanedeyken annem suyun içine koydu hatta o sudan kimisi içiyor ama ben icmedim.açılmayı kolaylaştırıyor ben bunun da faydasını gördüm. Uzun yazmış olabilirim yardımcı olmak istiyorum çünkü. Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin canım. Rabbim kolayliklar versin
gayet açıklayıcı anlatmışsın sağol bende hala sancı var hatta dün gece karnım taş gibi oldu tamam geliyor dedim ama yine yok yarın kontrolum var bakalım ne olacak
bana doktorum hep sezeryan diyordu geçen hafta sancılarım çıkınca açılman olursa suni sancı ile normalı deneriz dedi onun içinde tedirginim kendimi normale hazırlamamıştım çünkü