- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.721
Yok canim acimiyor azicik bisey kalbini ferah tut
kızlar selam dun asılamamı oldum.hala kasık we karın bölgemde agrı war.sıze sorum eger bebişim tuttuysa belırtıler asılamadan kac gun sonra baslıyor??1 haftamı mesela 10gun mu? bırde ılk belırtı ne oluyor???ne olur cewaplarınızı beklıyorum
Canim oncelikle asilaman hayirli ugurlu olsun, insallah bebisin sana siki siki tutunur. Belirtilere hic takilip kendini dinleme canim, burda pek cok arkadas psikolojik olusan yalanci belirtiler yasayip kendini yordu, kaldi ki hamilelik belirtileri inan bana coook sonra basliyor, sadece kalbina dogabilit, onun disinda en sagliklisi bu donemde bol bol ananas tuketmen, kabiz olmamaya calisman ve 14. Gun kan tahlili vermen. Bebisin seninle olsun, Rabb'im su mubarek gunlerde onu senin rahmine dusursun insallah.
SAOL ARKADASIM..İNŞ SIKI SIKI TUTUNUR BANA AĞZIN BAL YESIN NE GUSEL SEYLER YAZMISSIN...ALLAH RAZI OLSUN CNM BENIM.İNŞALLAH BU MUBAREK GUNLERDE RAHMİME DÜŞER.İNŞ RABBIM BANADA NASIB EDERRR AMINN.ANANAS NE İÇİN CNM SEN YEDINMI?SENIN WARMIYDI BEBEGIN?
Evet canim daha once de bahsettigim gibi elhamdulillah hamileyim, 2,5 senelik bekleyis ve ugraslardan sonra tup bebek yontemiyle. Ananas rahme tutunmayi kolaylastiiyor diye duymustum. Esim saolsun 3 gunde bir aldi bir ananasi 3 bazen 4 gun yedim. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin.
Evet canim cok sukur ilk denemeydi, ben de senin gibiydim, ilk gunler oldu bu is derken test gunu yaklastikca olmayacak yine diye kendimi yiyordum, bol bol dua et canim su mubarek gunlerin hurmetine Rabb'im gonlune gore versin insallah. Ramazanimiz mubarek olsun.ilk tup bebekle mı hamıle kaldın cnm=?dur sen bnde sölıyım eşime alsın banada ananas:) içim bır garip cnm ya tutcak gıbı tutmucak gıbı.bi umutsuz oluyorum bi belkı nasıb olur dıorum.karmakarısıgım ya
Evet canim cok sukur ilk denemeydi, ben de senin gibiydim, ilk gunler oldu bu is derken test gunu yaklastikca olmayacak yine diye kendimi yiyordum, bol bol dua et canim su mubarek gunlerin hurmetine Rabb'im gonlune gore versin insallah. Ramazanimiz mubarek olsun.
selam cnm merhaba gebelıgın hayırlı olsun bıusey merak ettım asılama ıle olmamıs mıydı senın yanlış mı hatırlıyorum ben tup yazmıssınCanim oncelikle asilaman hayirli ugurlu olsun, insallah bebisin sana siki siki tutunur. Belirtilere hic takilip kendini dinleme canim, burda pek cok arkadas psikolojik olusan yalanci belirtiler yasayip kendini yordu, kaldi ki hamilelik belirtileri inan bana coook sonra basliyor, sadece kalbina dogabilit, onun disinda en sagliklisi bu donemde bol bol ananas tuketmen, kabiz olmamaya calisman ve 14. Gun kan tahlili vermen. Bebisin seninle olsun, Rabb'im su mubarek gunlerde onu senin rahmine dusursun insallah.
selam cnm merhaba gebelıgın hayırlı olsun bıusey merak ettım asılama ıle olmamıs mıydı senın yanlış mı hatırlıyorum ben tup yazmıssın
amın cnm ben adrenalın85 70 bın lemyelıd okumustuk sen ka haftalıksın sımdıHayir canim bir kez asilama yaptirdim o tutmamisti. Tup oldu. Senin de benegin hayirli olsun, saglikla kucakladigin gunleri girmek nasip olsun insallah.
amın cnm ben adrenalın85 70 bın lemyelıd okumustuk sen ka haftalıksın sımdı
Aaa eet tatlim hatitladim cok sevindim senin adjna, ben 28. Haftanin icindeyim masallah suphanallah Rabb'ime emanet.amın cnm ben adrenalın85 70 bın lemyelıd okumustuk sen ka haftalıksın sımdı
ohh masallah senın baya yaklasmıs ıns ben de gorurum o gunlerı cnmAaa eet tatlim hatitladim cok sevindim senin adjna, ben 28. Haftanin icindeyim masallah suphanallah Rabb'ime emanet.
Rabb'imin izniyle gorursun canim, hele kipirtilarino hissetmeye bi basla bak nasil da baglaniyorsun, kendine bu dobem cok dikkat et ozellikle beslenmene 12. Haftaya kadar ozellikle. Senin de tup mu oldu?ohh masallah senın baya yaklasmıs ıns ben de gorurum o gunlerı cnm
Yok cnm klomen ve catlatma ignesiyle oldu oylesine denemistik hic umudumuz yoktu oldu iste temmuzda tup yaptırmayı dusunuyordumRabb'imin izniyle gorursun canim, hele kipirtilarino hissetmeye bi basla bak nasil da baglaniyorsun, kendine bu dobem cok dikkat et ozellikle beslenmene 12. Haftaya kadar ozellikle. Senin de tup mu oldu?
Rabb'im yormadan vermis elhamdulillah.Yok cnm klomen ve catlatma ignesiyle oldu oylesine denemistik hic umudumuz yoktu oldu iste temmuzda tup yaptırmayı dusunuyordum
Aynen sukurler olsun ama korku hic bitmiyor bugun kontrolum var simdi korku icindeyim dr bi sikinti soyliycek diyeRabb'im yormadan vermis elhamdulillah.
Canim Rabb'imize emanet bol bol dua et. Saglikla kavus insallah.Aynen sukurler olsun ama korku hic bitmiyor bugun kontrolum var simdi korku icindeyim dr bi sikinti soyliycek diye