Elhamdulillah 2,5 yildan sonra hamileyim canim ben de. Aman masallah de, Rabb'im hasretiyle yanip tutusan herkese busevinci yasamayi nasip etsin tez zamanda. Asilama incesi rahim filmi bence gerekli, bana da gittigim bi dr 3kere asilama yapariz tutmazsa tup bebek yapariz demisti, ben de bu sitedeki bi cok tecrubeli arkadastan edindigim bilgiyle gittim hsg cektirdim ve hemen dr umu degistirdim, cunku tek tupum tikaliymis ve genelde de o tarfta yumurta gelisiyormus, asilamam bosa gidecekti eger yapirsaydim, 3 ay yum takibi ve catlatma ignesi destegiyle tutmadi cunku hep tikali taraftan yunurtluyormusum. Senjn surecini tam bilemiyorum ama belli ki asilama surecine girmissin, dilerim Rabb'imden en guzel sekilde sonuclanir hayirli haberler alirsin. Ama olurya olmaz ise o zaman hsg cektirmeden yeniden deneme canim, hsg de bi cok seyi goruyorlar, rahimin durumunu, seklini, tuplerin durumunu, yumurtaliklarin durumunu, oyle ki cooook canim bir arkadadim hsg ektirdi tupleri acikti fakat rahim seklinden tup bebek bile onermedi dr u, once rahimi halledelim dedi, onunu net gorebilmek icin bana kalirsa cektirmelisin canim. Tabi insallah bunlarin hic birine gerek kalmaz, olumsuzlari konusmak istemiyorum bana da kimse konusmasin isterdim hep ama aydinlatmak bildigimi paylasmak boynumun borcu benim. Insallah bebegin sana bu asilamanda gelsin, senin icin dua edecegim, Rabb'im gonlune gore versin, cumamiz mubarek olsun.