- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.741
Tup bebek nasil oluyor bi yerde okudum cok acili agrili cok zor falan yazmislar korktum bendeCanım korkutmak gibi olmasın ama bence direk tüp denemem kışın.aynı skinti bizde de var.4.tüp tedavisindeyim su an.demem o ki ha deyince tüp le de olmuyo.bi dene derim.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
merhaba. sizde sorun neydi pekiBen sakaryadayim.Acıbadem Maslak ta yaptirdik.. Rica ederim canım.inşallah..
Hiç hiç alakası yok.bedenen hiç yipranmiyosun bi kere.ama beynin sürekli meşgul oldu mu olacak mi..
Çok üzgünüm canım.sabah beri yerde miyim gökte mi bilmiyorum.aradılar gelişme göstermemiş embriyolar.yarın da bakıp kesin ha er verecekler( bugün 5.gün canım ya (( öncekine az diyodu m.bu sefer hiç yok (
yok canımHappy Meal ne yaptı acaba doğum oldu mu? en son 28 haftalıkmış haziranda.
yok canımHappy Meal salı günü bir paylaşımda bulunmuş, son 3 gün içinde doğmamışsa hala beklemede, Allah sağlıkla kurtarsın.
Sen çantanı hazır et ne olur ne olmaz, bakarsın bebiş ''annemi çok beklettim,hemen geleyim '' der.Sağlıklı doğsun da eksikler giderilir.Aminnn kizlar ben henuz beklemedeyim. 36. Haftaya girdik. Evi hazirlamaya ugrasiyoruz. Temizliktir eksiklerdir derken biraz daha beklese iyi olur bebis yoksa hazirliksiz yakalanmak korkum.
Cantamizi cok sukur ki hazirladik canim bi kac eksik kaldi onlar da yikandi bugun yarin utulenip girer cantaya insallah. Aman teyzesi yeterki zamaninda gelsin hanimefendi biz onu bekleyelim o apartopar bizi kaliptan kaliba sokmasin.Sen çantanı hazır et ne olur ne olmaz, bakarsın bebiş ''annemi çok beklettim,hemen geleyim '' der.Sağlıklı doğsun da eksikler giderilir.
Bizde iyiyiz çok şükür böyle devam etsin kucağımıxa sağlıkla alalım inşKizlar merhaba nasilsiniz. Biz cok iyiyiz