Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Tup
Tup bebek nasil oluyor bi yerde okudum cok acili agrili cok zor falan yazmislar korktum bende

Yarin uroloji doktoruna randevu aldik insallah bi tedavi baslatir ve sonuc aliriz tup bebek yapmak istemiyorum hemen siz nerdesiniz tup bebek nerde yaptirdiniz .. ? Tesekkur ederim ilgilndiniz rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah ..

Çok üzgünüm canım.sabah beri yerde miyim gökte mi bilmiyorum.aradılar gelişme göstermemiş embriyolar.yarın da bakıp kesin ha er verecekler( bugün 5.gün canım ya(( öncekine az diyodu m.bu sefer hiç yok(

Ah be canim cok uzuldum cgh den olumsuz gellecegine boyle olsun napalim sinavimiz bu bizim sabredicez zamani degilmis hirpalama kendini bak benimde 5deneme belkide saglikli gelmiycek embriyolar bilmiyorumki rabbim yardimcimiz olsun
Senin yasinda genc olucak sen hic uzme tatli canini zamani degilmis be canim

Aminnn kizlar ben henuz beklemedeyim. 36. Haftaya girdik. Evi hazirlamaya ugrasiyoruz. Temizliktir eksiklerdir derken biraz daha beklese iyi olur bebis yoksa hazirliksiz yakalanmak korkum.

yok canım Happy Meal salı günü bir paylaşımda bulunmuş, son 3 gün içinde doğmamışsa hala beklemede, Allah sağlıkla kurtarsın.

Aminnn kizlar ben henuz beklemedeyim. 36. Haftaya girdik. Evi hazirlamaya ugrasiyoruz. Temizliktir eksiklerdir derken biraz daha beklese iyi olur bebis yoksa hazirliksiz yakalanmak korkum.
Sen çantanı hazır et ne olur ne olmaz, bakarsın bebiş ''annemi çok beklettim,hemen geleyim '' der.Sağlıklı doğsun da eksikler giderilir.

Sen çantanı hazır et ne olur ne olmaz, bakarsın bebiş ''annemi çok beklettim,hemen geleyim '' der.Sağlıklı doğsun da eksikler giderilir.
Cantamizi cok sukur ki hazirladik canim bi kac eksik kaldi onlar da yikandi bugun yarin utulenip girer cantaya insallah. Aman teyzesi yeterki zamaninda gelsin hanimefendi biz onu bekleyelim o apartopar bizi kaliptan kaliba sokmasin.

Iyi akşamlar bayanlar. 3 yıllık evliyim 2 yıldır dr dr geziyorum.Ben bu ay ikinci aşılamamı oldum.Fakülte hastanesinde yumurtam 20 mm olmuştu gayet iyiydi fakat işlemden sonra ögrendikki eşimin yıkanmış sperm sayısı 1milyondu. Detayını bilemiyorum bize söylenen bu.Sizce bu yeterli bir sayımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…