- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.661
2. aşlamamı yaptırıcamktım sağda 2 tane yumurtam oluştu dr güzel dedi dün 11:30 da çatlatma iğnesi vurulucaktım gittim hastaneye fakat iğne donmuş burası çok soğuktu dün.bbaşladım yenisini aramaya zaten 3 tane nöbetçi eczane var hiçbirindede yoktu depolarda kapalıydı.ddiğer hastaneleri aradm fakat gece vakti bulamadım çok morelim bozuldu yarın aşılama olucaktım dr no yok.hhastaneyi aradım bugün tatil olduğu için dr yok ben şimdi ne yapacağım iğne vurulmadadan da aşılama yapar mı ki dr herşey ters gidiyoAllahım sen yardım et.
herkese merhaba. nasipse ben de mayısta aşılama düşünüyorum. ama kafama takılan bir şeyler var. özel bir hastaneye gitmiştim, doktorun sekreteri "Kimine ilaç raporu çıkartabiliyoruz kimisine çıkmıyor. fiyat da öyle olunca 700 tl den başlıyor 2000 tl ye kadar çıkıyor." dedi. ilaç raporu neye göre çıkıyor bileniniz var mı acaba? belli bir yaşın üstünde mi olmak gerekiyor? ya da nereye gitsem iyi olur? tıp fakültesi hastanesi ve özel hastane arasında gidip geliyorum
yine yumurta büyümeme derdiyle baş başayım
çörek otu kürünü denedin mi ? cok faydalıymış bir de incir
Bi de kabak çekirdeği
bugün çörek otuna başlıycam. alabilirsem incir de yapmak istiyorum
bence aynı anda yapma çörekotu+bal yap önce gelecek ay incire baslarsın inşallah gerek kalmaz tabi):
hangisi daha çabuk büyütecekse onu yapmam lazım. büyümüyo içine tükürdüklerim
ahaaha :))) ozmn incir daha faydalı sanırım
tşk canım. o zaman diğer raporlu ilaçlar gibi anladığım süre önemli.ben asılama yaptırdım rapor cıkartarak raporlu olarak 250.tl tuttu iğneler ama neye göre cıkıyor bilmiyorum sadece raporun süresi var o dolmadan yenisini alamıyorsun
2015 bizim yilimiz olsun :)))Alenay canım senin adına çok sevindim. İnşallah ilk seferde tutar.. Umarım ben de en kısa zamanda yaptırabilirim.
Malesef olamadım aşılama bir sürü engel çıktı dr ulaşamadım tedavi gitti boşa neyse hayırlısı olsun belkide kaderimde yokyumurtanın durumuna göre yapabilir aşılamayı eğer yumurtan kendiliğinde çatlıcak gibiyse yapar bence..