selam hanımlar ben teyzem için birşey soracağım bilgisi olan cevaplayabilşrse gerçekten çok sevinirim. Teyzem 42 yaşında 3yıl önce evlendi. İlk önce eşinde verikosol vardı ameliyat oldu. Daha sonra eşinin sperm,sayısı yükselmeye başladı. Doktor teyzeme,sende bir,sorun yok dedi ama yinede klomenntedavisi uyguladı. 1 yıl kadar yine denediler olmadı. Daha sonra tüp bebek için medipol megaya gittiler iğneleri falan kullandı yumırtasının alınması için doktorun çağırdığı gün gittiğinde yumurtanın çoktan çatladığını sıvısını saldığını artık bir işe yaramayacağını söyleyip göndermiş doktor. Daha sonra ikinci deneme için tekrar iğneleri kullandı bu sefer 6 tane yumurtası varmış ama doktor hepsinin boş olduğunu söylemiş! Ve teyzeme yaşının çok geçmiş olduğunu artık kendi yumurtasıyla hamile kalamayacağını söylemiş. Tabiki teyzem hayata kustu tamamen hergun ağlıyor morali çok bozuk. Sırf beni görüp üzülmesin diye yanına gitmeye çekiniyorum. Çevremde bir suru insan var kırkından sonra hamile kalan doktorun teyzemi tamamen umutsuzluğa sürüklemesi beni deli ediyor. Teyzemde o kadar inanmış ki doktoruna hiç bir teselliyi veya öneriyi kabul etmiyor. Çok üzülüyorum başına böyle bişey gelip hamile kalan ya da bu durumda ne yapmamız gerektiğini bilen varsa yardım etsin lütfen.