- 17 Ekim 2014
- 36
- 29
- 38
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.641
Kızlar 31 martda aşılamam oldu. Şimdi benim ne zaman adet olmam lazım?. Hala gelen giden yok.
Canım beta-hcg vermen lazım... inşallah gebesindir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 31 martda aşılamam oldu. Şimdi benim ne zaman adet olmam lazım?. Hala gelen giden yok.
Malesef adet oldumCanım beta-hcg vermen lazım... inşallah gebesindir...
merhaba canlarım.. bu cocuk konusu o kaar gerıp yoruyorkı benı artık buraya fazla gırmemeye calısıyorum.. dıkkatım dagılsın dıye hobı edındım bırkaç tane.. boş vakıt kalmasın dusunmeyeyım dıye ugrasıyorum ama aklımdan cıkıyor mu tabıkı hayır..
sımdı sıze danısmak ıstedıgım bısey var. ben 2 kez klomenle fakultede 1 kez ozelde ıgnelı asılama yaptım. olmadı.. hem beklemek ıstemıyorum hemde elden bısey gelmıyor. benım 1 yıla kadar tup bebek yaptırma gıbı ımkanım yok. sızce 1 kez daha asılama deneyeyım mı? ılac var elımde sadece ası ucrestı olacak o da 500u gecmez. bır fıkır verın bana
merhaba canlarım.. bu cocuk konusu o kaar gerıp yoruyorkı benı artık buraya fazla gırmemeye calısıyorum.. dıkkatım dagılsın dıye hobı edındım bırkaç tane.. boş vakıt kalmasın dusunmeyeyım dıye ugrasıyorum ama aklımdan cıkıyor mu tabıkı hayır..
sımdı sıze danısmak ıstedıgım bısey var. ben 2 kez klomenle fakultede 1 kez ozelde ıgnelı asılama yaptım. olmadı.. hem beklemek ıstemıyorum hemde elden bısey gelmıyor. benım 1 yıla kadar tup bebek yaptırma gıbı ımkanım yok. sızce 1 kez daha asılama deneyeyım mı? ılac var elımde sadece ası ucrestı olacak o da 500u gecmez. bır fıkır verın bana
merhaba canım,
eğer 1 yılakadar tüp denemyeceksen ve aşılama tedavinize uygunsa ,bir umut varsa kesinlikle dene.
Bu kişiye göre değişen bir şey. Test sonuçlarınız aşılamaya uygunsa , tüp bebek son şans denmiyorsa ben den derim.
tüp yaptırmayacksan uzun bi zamn dene derim ben şansını dene bence
cevaplarınız ıcın sağolun kızlar. dun adetımın 3. gunuydu dra gıdemedım cunku doktorum ankaraya amelıyata gıtmıs yoldaydı aradıgımda. aceleye getırmeyelım dedı. cunku bugun 4. gun olacaktı ve tedavı dun baslamalıydı.. bu aya kısmet degılmıs. haftaıcı gorsmeye gıdıcez tup ve asılama ıcın. tup bebek ıcın zayıf bır ıhtımal olsada borc bulabılecez gıbı. eger fıyatı uygun bır rakam olarak soylerse belkı de tup yaparız. heyecanlandım:):) ay dua edın adam guzel ındırım yapsın da tup yapalımCanim tüp bebeği en son tercih olarak düşün... Kalbimizi, gönlümüzü ferah tutmaya calisalim ... Kızlar bir de ben bir sey söyleyeceğim ben yer gok duayla ayakta duruyor düşüncesine sahip bir insanim ... Boş durdukça. Ya Varis demeye calisin ve Meryem suresini okuyalim Allah'in izniyle her sey yoluna girecek... hepinizi öpüyorum ☺☺☺
cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olur benım ılk aşılamam olacak dr.um klomen verdı cuma gunu kontrolüm var akalım ne olacak sonuçlar ınsallah hayırlı sonuçlar alırız ALLAH'ım yar ve yardımcımız olsunbu ay 2.aşılamayı yaptıracağız bizde nasip olursa ilaç kullanmaya başladım çarşamba kontrolüm var bakalım hakkımızda hayırlısı.
Amin inşallah .benim ilk aşılamamda dr bakmadan yaptı meğer yumurtam çatlayamamış kist olmuş o yüzden tutmadı inşallah bu defa öyle birşey olmaz hakkımızda hayırlısı.cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olur benım ılk aşılamam olacak dr.um klomen verdı cuma gunu kontrolüm var akalım ne olacak sonuçlar ınsallah hayırlı sonuçlar alırız ALLAH'ım yar ve yardımcımız olsun
. Ayyy canim bak simdi bende heyecanlandim. Asilamadan ziyade uygun fiyat alirsan tup yaptir.cevaplarınız ıcın sağolun kızlar. dun adetımın 3. gunuydu dra gıdemedım cunku doktorum ankaraya amelıyata gıtmıs yoldaydı aradıgımda. aceleye getırmeyelım dedı. cunku bugun 4. gun olacaktı ve tedavı dun baslamalıydı.. bu aya kısmet degılmıs. haftaıcı gorsmeye gıdıcez tup ve asılama ıcın. tup bebek ıcın zayıf bır ıhtımal olsada borc bulabılecez gıbı. eger fıyatı uygun bır rakam olarak soylerse belkı de tup yaparız. heyecanlandım:):) ay dua edın adam guzel ındırım yapsın da tup yapalım
selam kızlar
dün ikinci aşılamam oldu.. artık dua etmekten baska yapacak bir şeyim yok tutmazssa laparoskopi yapılacak cünkü sağ tüpüm kapalı.. laparoskopi sonucuna göre tüp bebeğe yönlendiricek doktorum ama şu sıralar maddi manevi tüp bebek mümkün değil Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
Canım gönlünğ ferah tut her şeyin hayırlısı olsun :)
Biraz son gelişmeleri aktarayım size. Cuma günü ise gitmedim. Birkac merkezle gorustum ve anadolu saglik merkezinde karar kildim. Diğerlerine göre biraz pahalı ama çok kaliteli bir hastane. Çok ilgilendiler benimle. Dogum kontrol ilacina başladım ve 11 mayista gel ignelere baslayalim dedi doktorum. İlaclari dusuk doz verdi cunku benim klomenle bile yumurtalarim buyuyor.
Asıl olay ise şu. Doktor eşimin testlerine baktı ve sen 1 yıldır boşu boşuna yumurta takibi ve aşılama yaptırmışsın eşinin morfolojisi sıfır bu şekilde hamile kalma ihtimalin çok düşük dedi. Yani bizde tek sorun pco degilmis. Eşimde de problem olabileceği hiç aklıma gelmedi. İşin garip tarafı öbür doktorlarda bu durumdan hiç bahsetmedi.
Şimdi acayip heyecanlıyım. İçim içime sığmıyor gerçekten. Maddi olarak biraz bizi zorlayacak ama yapacak bir şey yok. Ev almayı düşünüyorduk ama şuan biraz zor gibi görünüyor. Evi her zaman alırım ama her zaman çocuk sahibi olamam. Önümüzdeki ay otuzikime basıyorum. Resmen zamanla yarışıyorum. İlk seferde tutacagının bile garantisi yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yumurta takibi yaptırmak için yapılan sperm testinde morfolojiye bakılmamıştı. Sayı normaldi. O yüzden doktor eşinde bir problem yok demişti. Benim anlamadıgım sonradan gittiğim devlet hastanesi aşılama için 2 tane sperm testi yaptırdı ve ikisinde de morfoloji sıfır çıkmış. Bunu göre göre hala bana aşılama yaptılar. Öyle bir canımı yaktılar ki anlatamam. Eşim keçi boynuzu özünü her gün yiyor. en son yapılan aşılamada sayı yüzbindi Yani eşimdeki sıkıntı az buz değil gibi. Bizi tüp bebekten başkası paklamaz. 2 hafta rapor almayı düşünüyorum. Şimdiden onun sıkıntısı sardı beni.doktor cok önemli işte ya.. daha önce eşin test yaptırmamış mıydı neden söylemezler anlamam.. sanki bilmiyorlar kulanıdıgımız ilaçlar bizi yoruyor vucudumuzu beynimizi yoruyor... neyse Allahtan şimdi iyi bir yere denk gelmişsin.. şimdiden hayırlı olsn inşallah tutar..kendine cok dikkat et.. morfoloji ile ilgili varmı bilmiyorum eşin keçi boynuzu özü içsin.. bnm eşimdee çok şükür bir problem yok ama yinede bu ay 2 hafta kullandı değerleri 2 ye katlanmıştı.. bnde dün aşılama yaptırdım inşallah hepimiz için hayırlısı olur