- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.361
yumurta takibini devlet hastaneleri yapıyormu? ben yapmıyor diye duymuştum da.hangi hastanede yaptırdınız .bende aşılama oldum ama muhtemelen tutmadı .tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla çünküYok canım malesef. Evraklar yetişmediği için bir sonraki aya kaldı aşılama. Eşimden kasık filmi bile istediler yani resmen bezdirdiler bizi.
Tedavisiz adet olmadıgım için bu ay boşa geçmesin dedim ve yumurta takibi yaptırdım.
yumurta takibini devlet hastaneleri yapıyormu? ben yapmıyor diye duymuştum da.hangi hastanede yaptırdınız .bende aşılama oldum ama muhtemelen tutmadı .tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla çünkü
Kızlar biraz önce doktordan geldim. Bu ay ki son kontrolümdü. Artık bu ay gitmicem. Adet tarihimi beklicem (13 mart)
Asıl bomba şu. Doktor rahmime baktıktan sonra " Bu ay hamile olabilirsin" dedi.
Tabi ben dumur oldum. Neden böyle düşündüğünü sordum.
Rahim duvarın çok fazla kalınlaşmış. Hamile bayanlar da oldugu gibi dedi. Kesin konuşmak için daha çok erken ama ben bu ay çok umutluyum dedi.
Yaaa acayip sinir oldum. Bu doktor niye durduk yere beni ümitlendirdi şimdi.
Hamile değilsem yaşayacağım hayal kırıklıgını neden hiç düşünmüyor
Gerçi bir konuda da uyardı acaba o yüzden mi söyledi. İlişki konusunda serbessiniz ama içeri sperm girişini engelleyin dedi. Sperm hamile kadınlara zarar veriyormuş. Bunu da ilk kez duydum.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Evet bu ay çok bir beklentim yoktu ama doktorun bu konuşmasından sonra bir beklenti içine girdim yine..Ayyyy hadi inşallah canım... Sinir olma sen zaten bu ay çok beklenti içinde değildin yanılmıyorsam... İnşallah bebişin sana sürpriz yapar canım....
yumurtam çatlata iğnesine ragmen catlamamış nur topu gibi kocabir kist ! boşa ümitlendim koca ay iğnelerle zar zor yumurta elde et doktora git gel ümit bağla sonuc kocaman sıfır sıfırdanda geçtim KİST neyin nesi yumurta çatlatma iğneleri çatlatmıyormu da kiste cevirdi
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Evet bu ay çok bir beklentim yoktu ama doktorun bu konuşmasından sonra bir beklenti içine girdim yine..
Yürekten diliyorum inşallah hamilesindir. Ama ümitlenme lütfen negatif sonuclara her ne kadar alışmış olduğumuzu düşünsek de yine üzücü, yıkıcı oluyor. Progestanı zaten rahim kalınlaşsın diye yükledi doktor, onun etkisi de olabilir.Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Evet bu ay çok bir beklentim yoktu ama doktorun bu konuşmasından sonra bir beklenti içine girdim yine..
bende de olmuştu. klomeni kullandığım ilk ay hemde.. ilaç vermişti dr gitsin diye gitmemişti. soğan kürü uyguladım onunla eridi gitti. tavsıye ederımyumurtam çatlata iğnesine ragmen catlamamış nur topu gibi kocabir kist ! boşa ümitlendim koca ay iğnelerle zar zor yumurta elde et doktora git gel ümit bağla sonuc kocaman sıfır sıfırdanda geçtim KİST neyin nesi yumurta çatlatma iğneleri çatlatmıyormu da kiste cevirdi
BENM İLAÇSIZ yumurtam gelişmşyor cnm malesef klomen ve iğne ilaç yoksa yine yumurta yok ocak ayınıda boş geçmiştim zaten klomene ragmen yumurta gelişmemiştiEvet canım çatlamayabiliyor. Aynısı benim de başıma geldi. Gerçi o ay 10 tane yumurtam olmuştu ve bir kısmı çatlamamıştı. Kist hamileliğe engel değil unutma. Kist varkende hamile kalabilirsin yani çalışmalara devamSadece klomen vs kullanmaman lazım. Beni ilaçsız takip etmişti doktor o ay.
evet cnm bende yapıyorm sogan kürü eve gidince başlicem hemen beyaz sogan olucak dimi? inşallah yarın belli olur belkide gitmiştirbende de olmuştu. klomeni kullandığım ilk ay hemde.. ilaç vermişti dr gitsin diye gitmemişti. soğan kürü uyguladım onunla eridi gitti. tavsıye ederım
Yürekten diliyorum inşallah hamilesindir. Ama ümitlenme lütfen negatif sonuclara her ne kadar alışmış olduğumuzu düşünsek de yine üzücü, yıkıcı oluyor. Progestanı zaten rahim kalınlaşsın diye yükledi doktor, onun etkisi de olabilir.
beyaz değil canım.. dısı turuncu gıbı olan klasık sogan olacakevet
evet cnm bende yapıyorm sogan kürü eve gidince başlicem hemen beyaz sogan olucak dimi? inşallah yarın belli olur belkide gitmiştir
selamlar..ali acara göründünüz mü tüp bebek için ..ali acara gittim bugün tüp bebek dedi ..Selçuklu hastanesinde yapıyormuş çok başarılı bir prof dediler ..ben 13 martta başlıyorum inş ilaçlara..Konya Novafertil Tüp Bebek Merkezin de hangi doktoru önerirsiniz hanımlar yada yakınlarınız hangisinden memnun kaldı ne olur cevap bekliyorum sizlerden
selamlar..ali acara göründünüz mü tüp bebek için ..ali acara gittim bugün tüp bebek dedi ..Selçuklu hastanesinde yapıyormuş çok başarılı bir prof dediler ..ben 13 martta başlıyorum inş ilaçlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?