- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.161
ben adanadayım canmBöyle uygun fiyata bulsam hiç durmam özele giderdim. Sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İstanbuldayım ve burada aşılama fiyatları baya pahalı. O parayı aşılamaya verene kadar tüp yaptırırım diyorum
arkadaşlar ilişkiden sonra 1saat yatmak yeterlimi 2 gündür acayıp merak ediyorm uyku gırmeıd gozume bosamı gıttı acaba hersey 1 saat dınlendıkten sonra çişe kalktım ve tekrar yattım ama zaten cıkan cıkmıstı 1 saat yatma yeterlımı
Ay canım Benm içimi rahatlattın ya teşekkür ederim bide ben hiç rahim filmi çektirmedim doktorm gerek duymamıştı daa önce hamilelik oluştuğu için tıkalı olsa hamile kalamaZsın tıkalı değildir Boşa çektirme Demişti tüp bebek merkezine ön Görüşmeye gittiğimde ise rahim filmi istediler tüplerini tıkalı olabilirmi diyede kafama taktım.Canım sen bunu boşu boşuna takıyorsun kafaya. biz psikolojik olarak rahatlamak için yatıyoruz tamam ama spermin yumurtaya ulaşması saniyelik bir olay yani aslında saatlerce yatmanın hiçbir espirisi yok. biz kadınlar böyleyiz işte içimiz rahat etmiyor :) Ben bir ara ilişkiden sonra hiç kalkmaz öylece uyurdum. Sabaha kadar o spermler içimde kalırdı. Ve o ay beni feci bir kaşıntı tuttu. Normalde hiç olmayan birşeydir. Biraz araştırma yaptım ve saatlerce vajinamın ıslak kalmasından dolayı mantar olmak üzere oldugumu öğrendim. Anlıyacagın herşeyin fazlası zarar. Şimdi 10, 15 dakika uzanıp kalkıyorum.
tüp bebek için rahım filmi istenmesi cok saçma.. tüpü olmayanlara da tıkalı olana da tüp bebek yapılıyor tüpün açık olmasına ihtiyaç yokki. normal yollarda tüpte döllenip rahime yol almaya baslıyor yumurta. ama tüp bebekte zatern döllenmiş yumurta rahıme yerlestırılıyor tüpe gerek yokkiTüp bebek yaptıran arkadaşlar rahim filmi çekildiği ay hemen tedavi başlarmı yoksa 1ay aramı verilir tüp bebek için ön Görüşmeye gittiğimde doktor adet olunca rahim filmi çekileceğini söylemişti mesela bu ay adet olunca rahim filmine gitsem aynı ay tedavi başlarmı yoksa Dier ayamı sarkar yaza Kalsın istemiyorm yazın tüp bebeğim tutma ihtimali düşük diye duymuştum
Canim bende çekildim ama aşılama içindi ve tedavi devam ettiTüp bebek yaptıran arkadaşlar rahim filmi çekildiği ay hemen tedavi başlarmı yoksa 1ay aramı verilir tüp bebek için ön Görüşmeye gittiğimde doktor adet olunca rahim filmi çekileceğini söylemişti mesela bu ay adet olunca rahim filmine gitsem aynı ay tedavi başlarmı yoksa Dier ayamı sarkar yaza Kalsın istemiyorm yazın tüp bebeğim tutma ihtimali düşük diye duymuştum
EVET BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORM AMA DOKTOR İSTEDİ CANIM acaba polikistik over oldugum içinmi bilemiyormtüp bebek için rahım filmi istenmesi cok saçma.. tüpü olmayanlara da tıkalı olana da tüp bebek yapılıyor tüpün açık olmasına ihtiyaç yokki. normal yollarda tüpte döllenip rahime yol almaya baslıyor yumurta. ama tüp bebekte zatern döllenmiş yumurta rahıme yerlestırılıyor tüpe gerek yokki
anladm cnm tşkr ederm yanı rahım fılmı cekıldıgı ay tedavı baslayaılır bı yerde okumustum yumuoslarr ışın aldıgndan der aya baslanıyo dıye demekkı yanlıs hatırlıyormCanim bende çekildim ama aşılama içindi ve tedavi devam etti
Tüp bebek yaptıran arkadaşlar rahim filmi çekildiği ay hemen tedavi başlarmı yoksa 1ay aramı verilir tüp bebek için ön Görüşmeye gittiğimde doktor adet olunca rahim filmi çekileceğini söylemişti mesela bu ay adet olunca rahim filmine gitsem aynı ay tedavi başlarmı yoksa Dier ayamı sarkar yaza Kalsın istemiyorm yazın tüp bebeğim tutma ihtimali düşük diye duymuştum
yaparlar herhalde diye düşünüyorum. sonuçta bir tane olması yeterli ama bazı doktorların aşılama için en az iki yumurta olması gerektiğini söylediklerini duymuştum.kızlar elimde adaçayı ile dolaşıyorum :)yumurtam büyüsün ya yarın kontrolüm var eğerki büyümüşse aşılama yapıcaklar....offf niye solda hiç olmamış yumurtapeki sadece sağdaki yumurtanın büyümesiyle aşılama yaparlarmı. sol büyümedi diye iptall olmaz dimi?
:yaparlar herhalde diye düşünüyorum. sonuçta bir tane olması yeterli ama bazı doktorların aşılama için en az iki yumurta olması gerektiğini söylediklerini duymuştum.
15-20 dk yatmak yeter diye duydum, inşallah tutar.Ben oğlumda hemen kalkmıştım Rabbim istedikten dedikten sonra hepsi bahane,hepimizi Allahım ''ol' dediği kişilerden eylesin.arkadaşlar ilişkiden sonra 1saat yatmak yeterlimi 2 gündür acayıp merak ediyorm uyku gırmeıd gozume bosamı gıttı acaba hersey 1 saat dınlendıkten sonra çişe kalktım ve tekrar yattım ama zaten cıkan cıkmıstı 1 saat yatma yeterlımı
inşallah 12 gün sonra müjdeli haberini alırız.Günaydın canlarrrrr dün transferım gerçekleşti rabbim ınsallh bu sefer yüzümü güldürür dün transferi olacak bi arkadas vardı kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?