Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
ben adanadayım canm

arkadaşlar çok önemli benm iğnelere ragmen yumurtam gelişmediği cok oldu incir soğan suyu denemediğim birsey kalmadı bazı aylar gelişiyor bazı aylar hiç gelişmiyordu bu ay annem umreye gidip geldi bende git gel çok ypgndum ne sogan kürü ne incir kürü hıc bırsey kullanamadım ve yumurta takıbıne dahı gıtmıcektım ne olsa yumurtam geli,şmez dıye ve bu ay olagan ustu sekılde yumurtam gelıstı hemde 2 tane doktorum sordu bu ay ne yaptın dıye sasırdı BU AY HURMA YEDIM ARKDASLAR ANNEM UMREDEN GETIRMISTI HERGUN HURMA YEDIM EN AZ 3 ADET ve ben doktorumada soyledım yumurtayı tamamen hurmaya bagladım ama şu varkı eşim asılamaya ıkna olmadı zaten daha önce zorumla yaptırmıs ve basarısız olmustu asılamam bu yuzden esımın gönlunu yapamadım kendımız denedık hayırlısı ama ilişkiden 1 saat sonra çişe kalktım ve hep spermler cıktı dısarı 2.günde aynı oldu bu sefer yınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşim geldı hep cıktı spermler allahım verecek olursa 1 tanesı bulur dıye dusunuyorm ama keske kalkmasaydım 1 saat altıma yastık koyup yattım

arkadaşlar ilişkiden sonra 1saat yatmak yeterlimi 2 gündür acayıp merak ediyorm uyku gırmeıd gozume bosamı gıttı acaba hersey 1 saat dınlendıkten sonra çişe kalktım ve tekrar yattım ama zaten cıkan cıkmıstı 1 saat yatma yeterlımı

Canım sen bunu boşu boşuna takıyorsun kafaya. biz psikolojik olarak rahatlamak için yatıyoruz tamam ama spermin yumurtaya ulaşması saniyelik bir olay yani aslında saatlerce yatmanın hiçbir espirisi yok. biz kadınlar böyleyiz işte içimiz rahat etmiyor :) Ben bir ara ilişkiden sonra hiç kalkmaz öylece uyurdum. Sabaha kadar o spermler içimde kalırdı. Ve o ay beni feci bir kaşıntı tuttu. Normalde hiç olmayan birşeydir. Biraz araştırma yaptım ve saatlerce vajinamın ıslak kalmasından dolayı mantar olmak üzere oldugumu öğrendim. Anlıyacagın herşeyin fazlası zarar. Şimdi 10, 15 dakika uzanıp kalkıyorum.

Ay canım Benm içimi rahatlattın ya teşekkür ederim bide ben hiç rahim filmi çektirmedim doktorm gerek duymamıştı daa önce hamilelik oluştuğu için tıkalı olsa hamile kalamaZsın tıkalı değildir Boşa çektirme Demişti tüp bebek merkezine ön Görüşmeye gittiğimde ise rahim filmi istediler tüplerini tıkalı olabilirmi diyede kafama taktım.

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar rahim filmi çekildiği ay hemen tedavi başlarmı yoksa 1ay aramı verilir tüp bebek için ön Görüşmeye gittiğimde doktor adet olunca rahim filmi çekileceğini söylemişti mesela bu ay adet olunca rahim filmine gitsem aynı ay tedavi başlarmı yoksa Dier ayamı sarkar yaza Kalsın istemiyorm yazın tüp bebeğim tutma ihtimali düşük diye duymuştum

tüp bebek için rahım filmi istenmesi cok saçma.. tüpü olmayanlara da tıkalı olana da tüp bebek yapılıyor tüpün açık olmasına ihtiyaç yokki. normal yollarda tüpte döllenip rahime yol almaya baslıyor yumurta. ama tüp bebekte zatern döllenmiş yumurta rahıme yerlestırılıyor tüpe gerek yokki

Canim bende çekildim ama aşılama içindi ve tedavi devam etti

Kizlar hepinize kocaman gunaydin. Dun bi kanama yasadim dr u aradim gelmen lazim dedi gittik, crinone jele devam deyip gunde 3e cikardi, elinde crinone jeli kalip kullanmayan var mi acaba? Dualarinizi esirgemeyin lutfen, bilgisayar olmadigindan cok sik giremiyorum artik malum olaylari biliyorsunuz. Hepinizi cok seviyorum.

EVET BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORM AMA DOKTOR İSTEDİ CANIM acaba polikistik over oldugum içinmi bilemiyorm

Canim bende çekildim ama aşılama içindi ve tedavi devam etti
anladm cnm tşkr ederm yanı rahım fılmı cekıldıgı ay tedavı baslayaılır bı yerde okumustum yumuoslarr ışın aldıgndan der aya baslanıyo dıye demekkı yanlıs hatırlıyorm

sol tarafımda yumurtam gelişmişti ama sağ tarafımda ince bi sızı batma oluyo yerleşme desem neden soldaki yumurta sagda yessınkı kafam karıstı

kızlar elimde adaçayı ile dolaşıyorum :)yumurtam büyüsün ya yarın kontrolüm var eğerki büyümüşse aşılama yapıcaklar....offf niye solda hiç olmamış yumurta peki sadece sağdaki yumurtanın büyümesiyle aşılama yaparlarmı. sol büyümedi diye iptall olmaz dimi?

Canım mecburen bir ay ara veriyorsun çünkü rahim filmi adet bittikten hemen sonra çekliyor ama tüp bebek tedavisine adetliyken başlanacağı için diğer ayda ki adeti beklemek zorundasın.

yaparlar herhalde diye düşünüyorum. sonuçta bir tane olması yeterli ama bazı doktorların aşılama için en az iki yumurta olması gerektiğini söylediklerini duymuştum.

ya kızlar bu arada hiç kimsenin en ufak bi bilgisi yokmu araştırdım herhangi bilgi bulamadım bende .gata da tüp bebek yapılıyormuş ama nasıldır bilgisi olan varmı

15-20 dk yatmak yeter diye duydum, inşallah tutar.Ben oğlumda hemen kalkmıştım Rabbim istedikten dedikten sonra hepsi bahane,hepimizi Allahım ''ol' dediği kişilerden eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…