• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
kızlar progestanı dun gece içemedim yanıma almayı unutmusum. bugun son kullanısım olacak. bugun hafif pembe akıntım geldi. asılamanın 11. gunu bugun.
bende croine jeli bir gün kullanmadım.benim bugün 13.gün gelen giden hiçbir leke yok belirtide yok.yarın bi test yapsaammı diye düşünüyorum.Adet tarihimi beklemek istemiyorum.

acil kızlar yardımınıza ihtiyacım var.bugün doktora gittim aşılama için kontrol etti.perşembeden beri 75 lik puregon iğne vuruluyorum..yani bugün 4 gündür vurulmuş oldum... bugün solda hiç yumurta oluşmamış..sağda ise 10 mm oluşmuş.aynı ilaca devam et çarşamba tekrar gel dedi.yalnız asıl sorun çarşambaya kadarda büyümezse nolucak?yanii 10 mm 4 gün için çok az değilmi sizce?ayrıcada bir kutu puregon vardı onuda kartuşa taktı hemşire yani içinde 4 günlük ilaç var .aacaba yetermi yoksa bana tekrar aldırılarmı?

Canm Günaydın pc de Cvp yazmaya çalıştım sorun oldu telefona girdim sana yazmak için. Bahsettiğin uygulama devlet hastanesinde mi erken gidip sıra alma falan ? Özel bi hastaneye görüştünmü bu Çileyi çektiğine değmez özel hastane fiyatlarında cok abartılı değil ben uygun yaptırmıştım iğne muayene hariç 350tl idi hoş tutmadı ama eğer imkanın varsa hiç bunları dert etme bence özel bi hastaneye görüş yok sabah 7den önce gel vs vs saçmalık ya bak bendede pco var yumurtam ayda yılda bi gelişiyo iğneyle dahi gelişmediği çok oldu bende senden farklısın evet pco lu tutanın tutuyo ama şans Allah'ım verecek olduktan sonra hersey bahane bana göre

Böyle uygun fiyata bulsam hiç durmam özele giderdim. Sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İstanbuldayım ve burada aşılama fiyatları baya pahalı. O parayı aşılamaya verene kadar tüp yaptırırım diyorum :KK43:

acil kızlar yardımınıza ihtiyacım var.bugün doktora gittim aşılama için kontrol etti.perşembeden beri 75 lik puregon iğne vuruluyorum..yani bugün 4 gündür vurulmuş oldum... bugün solda hiç yumurta oluşmamış..sağda ise 10 mm oluşmuş.aynı ilaca devam et çarşamba tekrar gel dedi.yalnız asıl sorun çarşambaya kadarda büyümezse nolucak?yanii 10 mm 4 gün için çok az değilmi sizce?ayrıcada bir kutu puregon vardı onuda kartuşa taktı hemşire yani içinde 4 günlük ilaç var .aacaba yetermi yoksa bana tekrar aldırılarmı?

Canım emin olmamakla birlikte bence gayet güzel ilerliyor yumurta boyutu 4 gün daha iğne vurulursan ve günde 2mm büyüme kaydederse yumuşin 4 gün sonra 18mm olur ki buda zaten istenilen boyut oluyor... Sen kendini strese sokma ve gün bir iki tane kuru incir yemeye çalış canım...

Canım emin olmamakla birlikte bence gayet güzel ilerliyor yumurta boyutu 4 gün daha iğne vurulursan ve günde 2mm büyüme kaydederse yumuşin 4 gün sonra 18mm olur ki buda zaten istenilen boyut oluyor... Sen kendini strese sokma ve gün bir iki tane kuru incir yemeye çalış canım...
tamam canım allah r razı olsun içimi rahatlattın .ama korktum işte doktor solda hiç yumurtan yok diyince üzüldüm de:KK43: sağda 10mm var dedi.benim bir kutu ilacım kalmıştı onu hemşire kartuşa taktı puregon 75lik. peki bu ilaç sizce yetermi.yoksa tekrar aldırırlarmı?ssk kapsamına girmedi 2. aşılama eğer yetmezse cebinden alıcaksın dediler..ama yeter diye düşündüm bugün taktı ikinci kutuyu .hee birde adaçayı içiyorum belki faydası olur diye

tamam canım allah r razı olsun içimi rahatlattın .ama korktum işte doktor solda hiç yumurtan yok diyince üzüldüm de:KK43: sağda 10mm var dedi.benim bir kutu ilacım kalmıştı onu hemşire kartuşa taktı puregon 75lik. peki bu ilaç sizce yetermi.yoksa tekrar aldırırlarmı?ssk kapsamına girmedi 2. aşılama eğer yetmezse cebinden alıcaksın dediler..ama yeter diye düşündüm bugün taktı ikinci kutuyu .hee birde adaçayı içiyorum belki faydası olur diye

Canım ben hiç iğne ile aşılama yaptırmadım bilgim yok maalesef, inşallah yeter de tekrar maliyet olmaz sana...

Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...:KK17:
Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin ve sana hayırlı,uğurlu evlatlar nasip etsin canım benim.ananas yemeye başla bugün:KK66:

Günde genelde 1-2 mm büyüyor canım. Yeterli büyümezse tekrar kullanmanı isteyebilir belki.

kızlar daha önce hamıle kalanlar cevaplarsa sevınırım. hanı adet oncesı goğüs agrır ya.. bu agrı gectıkten sonra hamıle olan var mı

kızlar daha önce hamıle kalanlar cevaplarsa sevınırım. hanı adet oncesı goğüs agrır ya.. bu agrı gectıkten sonra hamıle olan var mı
Canım gebeliğin ilk belirtileriyle adet öncesi belirtiler birbirine çok yakındır.bu yüzden insan emin olamayanilir.bende her iki hamileliğimde de hem göğüs ağrısı,göğüslerde şişme,gerilme yaşadım hemde eli kulağında adet olacakmışım gibi vajinada bi doluluk hissi,kasık ağrıları,bişey akıyomuş gibi sıcaklık vs. Yaşadım.bu yüzden karmaşık bi durum.bazen teste kadar emin olunmuyo.hamilelikse eğer o ilk adet siklusu geçene kadar bu belirtiler oluyor.sonra rahatlıyorsun.inşallah hamilesindir canım benim benim.

Canım gebeliğin ilk belirtileriyle adet öncesi belirtiler birbirine çok yakındır.bu yüzden insan emin olamayanilir.bende her iki hamileliğimde de hem göğüs ağrısı,göğüslerde şişme,gerilme yaşadım hemde eli kulağında adet olacakmışım gibi vajinada bi doluluk hissi,kasık ağrıları,bişey akıyomuş gibi sıcaklık vs. Yaşadım.bu yüzden karmaşık bi durum.bazen teste kadar emin olunmuyo.hamilelikse eğer o ilk adet siklusu geçene kadar bu belirtiler oluyor.sonra rahatlıyorsun.inşallah hamilesindir canım benim benim.
sağol canım inşallah Allah her bekleyene istediğini verir.. benim göğüs ağrım aşılama öncesi başladı düne kadar devam etti bugun 12. gun ve agrı nerdeyse tamemen gıttı.. o yuzden umıdım kalmadı.. agrı devam etse acaba derdım.. her ay agrı gecınce adet olurum.. yıne de hayırlısı Allahtan ne dıyelım

Bu ay evraklar yetişmediği için aşılamaya geçemeyeceğiz bende özel doktoruma gittim. Bugün adetimin 4. günü. Boşa geçmesin bu ay dedim. Doktorum isterseniz artık yumurta takibi yapmayalım. Zaman kaybetmeyelim sizi tüp bebek merkezine yönlendireyim dedi. Ben de son bir kez daha deneyelim deyince kabul etti.

amanda29 amanda29 canım valla şimdi ben de çok heyecanlandım. Hakkında hayırlısını diliyorum.

Back