• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
kızlar ya ben kabullendım bu durumu artık... 3 asılama da negatıf olursa hıc sasırmayam. vermıyor yaradan napayım.. bu ay da olmyacak gıbı.

kızlar ya ben kabullendım bu durumu artık... 3 asılama da negatıf olursa hıc sasırmayam. vermıyor yaradan napayım.. bu ay da olmyacak gıbı.
bende seni merak ediyordum.her ne kadar ümitsizlik yok desek te bende aynı durumdayım önümüzdeki hafta belli olaçak benimde.takmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama beynimden çıkaramıyorum:(

Allahtan umut kesilmez 'O' ol derse olur mutlaka vakti zamanı vardır bende ummadığım anda Dr bile senin olmaz dediği ayın ertesinde hamile olduğumu öğrendim. Aşılama neden deneniyor demek ki olur diye düşünülüyor olmadı tüp bebek te denersin şansını canım benimm. Hayırlısı ile inşallah alırsın sende mutlu haberi...

Bilmiyorum kızlar ya.. ümitlerim tükendi tükenecek.. çocuk bekleyen 3kisiydik. Birinin yumurtaları gelismiyordu, biri pko. Ve hormon bozukluguydu. Biri 5aylik hamile, diğeri de bugun verdi mujdeyi, aşılaması tutmuş. Güya sorunsuz bendim. O arkadaşlara o kadar dua ediyordumki olsun diye oldu da.. Benim kendime duam tutmuyor, inşallah birinin duasi tutar

Bilmiyorum kızlar ya.. ümitlerim tükendi tükenecek.. çocuk bekleyen 3kisiydik. Birinin yumurtaları gelismiyordu, biri pko. Ve hormon bozukluguydu. Biri 5aylik hamile, diğeri de bugun verdi mujdeyi, aşılaması tutmuş. Güya sorunsuz bendim. O arkadaşlara o kadar dua ediyordumki olsun diye oldu da.. Benim kendime duam tutmuyor, inşallah birinin duasi tutar
Demek ki sıra sana geldi. :) Öyle düşün arkadaşım. Biliyorum insan böyle haberler aldıkça sadece ben kaldım diye düşünüyor. Ama olacak elbet inşallah. Ya bunda ya diğerinde.

kızlar progestanı dun gece içemedim yanıma almayı unutmusum. bugun son kullanısım olacak. bugun hafif pembe akıntım geldi. asılamanın 11. gunu bugun.

progestanı bırakma
canım bugun son ıste 10 gun kullanmam gerekıyordu.. zaten karnım agrıyor goğüs agrım da gectı.. hep öyle oluyor göğüs ağrım geçer ve adet gelir.. bir daha asılama denemeye gücüm yok.. tüp bebek de yapamam. sadece ağlamak geliyor içimden.. esıme bellı etmemeye calısıyorum ama cok mutsuzum.. Allahım dayanma gucu ver..:cry:

canım bugun son ıste 10 gun kullanmam gerekıyordu.. zaten karnım agrıyor goğüs agrım da gectı.. hep öyle oluyor göğüs ağrım geçer ve adet gelir.. bir daha asılama denemeye gücüm yok.. tüp bebek de yapamam. sadece ağlamak geliyor içimden.. esıme bellı etmemeye calısıyorum ama cok mutsuzum.. Allahım dayanma gucu ver..:cry:
Tüp bebek niye yapamıyorsun? Öyle hemen pes etmek olur mu.

Canım bu kesinlikle doğru bir tespit. Neden diye sorarsan pcolu olupta hamile kalan ablamda dahil olmak üzere bütün tanıdıklarım kiloluydu ve hepsi kilo verdikten sonra hamile kaldı. Eee ben neremden kilo vericem bilemiyorum.

Bu sabah adetim başladı. 43 günün sonunda geldi nihayet. millet bebeği bekler ben adeti bekliyorum. Aşılamaya geçecektik sözde bu ay ama aşılama yapmamak için ellerinden geleni yapıyor hastane. Şimdi de eşimden kasık filmi istemişler. Sabah saat 7 den önce gelen ilk 90 hastaya randevu veriliyormuş. Bunuda yeni öğrendik. Ya internet çağındayız yıl 2015 yaşadığımız şeye bakar mısın. Sabah 5 de 6 da gidip hastanede sıraya gireceksin ve ilk 90 kişiye girersen sıra alacaksın şaka gibi. İnsanlara neden bu muamele yapılıyor anlamıyorum

Canım bu kesinlikle doğru bir tespit. Neden diye sorarsan pcolu olupta hamile kalan ablamda dahil olmak üzere bütün tanıdıklarım kiloluydu ve hepsi kilo verdikten sonra hamile kaldı. Eee ben neremden kilo vericem bilemiyorum.

Bu sabah adetim başladı. 43 günün sonunda geldi nihayet. millet bebeği bekler ben adeti bekliyorum. Aşılamaya geçecektik sözde bu ay ama aşılama yapmamak için ellerinden geleni yapıyor hastane. Şimdi de eşimden kasık filmi istemişler. Sabah saat 7 den önce gelen ilk 90 hastaya randevu veriliyormuş. Bunuda yeni öğrendik. Ya internet çağındayız yıl 2015 yaşadığımız şeye bakar mısın. Sabah 5 de 6 da gidip hastanede sıraya gireceksin ve ilk 90 kişiye girersen sıra alacaksın şaka gibi. İnsanlara neden bu muamele yapılıyor anlamıyorum.
Canm Günaydın pc de Cvp yazmaya çalıştım sorun oldu telefona girdim sana yazmak için. Bahsettiğin uygulama devlet hastanesinde mi erken gidip sıra alma falan ? Özel bi hastaneye görüştünmü bu Çileyi çektiğine değmez özel hastane fiyatlarında cok abartılı değil ben uygun yaptırmıştım iğne muayene hariç 350tl idi hoş tutmadı ama eğer imkanın varsa hiç bunları dert etme bence özel bi hastaneye görüş yok sabah 7den önce gel vs vs saçmalık ya bak bendede pco var yumurtam ayda yılda bi gelişiyo iğneyle dahi gelişmediği çok oldu bende senden farklısın evet pco lu tutanın tutuyo ama şans Allah'ım verecek olduktan sonra hersey bahane bana göre

Günaydın hanımlar hayırlı mutlu güzel haberlerle dolu bi hafta Olmasını diliyorum Benm gibi sabah 7de Kalkıp işe gelenlerle selam olsun ☺️ arkadaşlar bende pco olduğundan yumurta sorunum var gelişmiyordu iğnelerle DAHi gelişmediği çok oldu neyse bu ay ALLAHIMA BINLERCE ŞÜKÜR 2yumurtam gelişti ama eşim aşılamaya baştan beri Kars'ı olduğundan kendimiz denemek istedik eşim baştan beri Karşıydı aşılamaya ama beni kırmamak için bi deda yaptırmıştık olumsuzda sonuçlanınca şimdi asla istemiyo . .benm cuma günü çatlatma iğnem vuruldu SABAH , biz 14şubat ve 15subat ilişkiye girdik ama Benm ilişkiden sonra çişim geldi zaten hep böyle olduğundan Öncesinde mutlaka çişe çıkarım . Hem Cumartesi hem pazar 1saat zor tuttum ve çişe çıktım sizce Birşey olurmu 1saat kadar kalkmadan dinlendim hayatımda ilk defa çift yumurtam oldu onuda ıskalamak istemiyorm

Sabah banyomu yapıp işe geldim ama sanki içimden bişiler akıyo işyerinde de sürekli oturmak zorundayım zaten ilişkiden sonra da hemen çişe Kalktım (1saat sonra) umudum kalmadı gibi bişi sanki devamlı içimden spermler akıyo dışarı ama olucak olursa Bİr tek sperm yeterli dimi kızlar Benm gibi ilişkiden 1saat sonra çişe Kalkıp hamile kalan olmuşmudur ve sürekli içimden bişiler çıkıyor spermler zaten fazlası çıkar ama umarm alacağını almıştır

acil kızlar yardımınıza ihtiyacım var.bugün doktora gittim aşılama için kontrol etti.perşembeden beri 75 lik puregon iğne vuruluyorum..yani bugün 4 gündür vurulmuş oldum... bugün solda hiç yumurta oluşmamış..sağda ise 10 mm oluşmuş.aynı ilaca devam et çarşamba tekrar gel dedi.yalnız asıl sorun çarşambaya kadarda büyümezse nolucak?yanii 10 mm 4 gün için çok az değilmi sizce?

Back