- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Canım sen Dr. Sormadan burdan okudun diye neden ilaç içersin ki ..gerçekten anlamadım inşallah bebeğin seninledir ..benim Dr. Israrla sormama rağmen ilaca hayır diyor ,bende burda herkes kullanıyor diye Adam'ı sorguluyordum ama sonrasinda ilaçların yan etkilerini okuyunca önce Allah'a sonra Dr. Güvenmekten başka çarem kalmadı ...Yok canım bakılmadı hemen eve gönderdi yat dinlen, hiç bir şey yapma dedi, iğneyi vurdur hapı da günde 3 tane iç dedi Sanırım hap bitince giderim 10 günde biter hap. Sağlık ocağına gider yaptırırım bende merak ediyorum canım.
E tabi.hemsireler, anesteziciler,doktorlar,embriyolog..post: 38962092 .!.:oha beş altı kişi duruo mu
Yok bi saat falan yatiyosun hastanede..sonrasında evine gidiyorsun.iki gün dinleniyosun ama hep yatma.sonrasında normal hayata dönüş.. Tabi sonrasında da iğne ilaç var.transfer en fazla 5dk.anestezi yapmiyolar çünkü ultrason gibi..aci agri yok.nilasya52 .!.:tüp bebekte uzun süre yatıp dinlenmen gerekiyor mu peki,kullanman gereken ilaçlar,iğneler var mı sonrasında gereken transfer sırasında da anestesi alınabilir herhalde ben de kandimi çok kasıyorum çünkü
,E tabi.hemsireler, anesteziciler,doktorlar,embriyolog..
,
transferde anestezi yapılmıyor ki onun ne işi var
izleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyınnnnnn
girme bacım sık dişiniKızlar bügun aşılamam yapıldı .dr. Normal hayatına dönebilirsin dedi ,ilişki , banyo ve ile gitmek gibi ..fikri olan var mu ? Iliskiye girsek mi iyi girmesek mi ?
Eğer eşinin ya da senin değerlerine ilgili bi sıkıntı varsa ya da yas ile ilgili yumurtalık rezervi ile ilgili kesinlikle tüp daha büyük bi sans çünkü aşılamanin normal yoldan artışı çok degilcvp werıııınnn tüp yapacammmmmmm korkuormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ilişkiye girme demek istedin dımı canım ? Ben o zaman banyoda olmaz ama işe gitsem mi ?girme bacım sık dişini
bıl mıom mı bacım ama bıraz ara ver 1 günnnIlişkiye girme demek istedin dımı canım ? Ben o zaman banyoda olmaz ama işe gitsem mi ?
aminqaraqiz canimmm Rabb'im bu kez yuzunu guldursun insallah, bu sefer bebisin seninle olsun, ama sakin korkma korkularindan emin olmayi nasip eylesin Allah'im. Hadi simdiden hayirli ve ugurlu olsun insallah.
Özlem 2 tane oluşmuş çok sevindim,bu kez olur inşallah,Neden yatış yapıyorlar? Nerede yaptırıyordun?
Canım Hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi gider
tatlım yumurtllama sorunum war .progestoron 3.75 mı ne aşılama bu hormonla alakalı demiiiEğer eşinin ya da senin değerlerine ilgili bi sıkıntı varsa ya da yas ile ilgili yumurtalık rezervi ile ilgili kesinlikle tüp daha büyük bi sans çünkü aşılamanin normal yoldan artışı çok degil
Canim bana doktor aynı gün ilişki önerdi banyoda 1 gün snra oturarak yap dediler bence dinlen 1 2 gün ise öyle gitKızlar bügun aşılamam yapıldı .dr. Normal hayatına dönebilirsin dedi ,ilişki , banyo ve ile gitmek gibi ..fikri olan var mu ? Iliskiye girsek mi iyi girmesek mi ?
progestoron değerın neydı senn canmmmmmmm...cvpppCanim bana doktor aynı gün ilişki önerdi banyoda 1 gün snra oturarak yap dediler bence dinlen 1 2 gün ise öyle git
Bana dr ayni gun iliski olmasin banyoyu da yarin ayakta yap ilik olsun cok oyalanma oraya kopuk surme hemen yikan cik demistiIlişkiye girme demek istedin dımı canım ? Ben o zaman banyoda olmaz ama işe gitsem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?