Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
kızlarrrr.transfer sırasında 5 -6 kısı mı basımda duracak yardımmm edın acillll cvpppp

Canım sen Dr. Sormadan burdan okudun diye neden ilaç içersin ki ..gerçekten anlamadım inşallah bebeğin seninledir ..benim Dr. Israrla sormama rağmen ilaca hayır diyor ,bende burda herkes kullanıyor diye Adam'ı sorguluyordum ama sonrasinda ilaçların yan etkilerini okuyunca önce Allah'a sonra Dr. Güvenmekten başka çarem kalmadı ...

Ya canım haklısın ama ben şöyle düşündüm benim doktorum beni ihmal mı etti acaba diye çünkü her şeyi acele ettiriyor hızlı hızlı muayene edip geçiyor Özele gidiyorum bir de yani. Benden bir gün önce yapılan bayana diğer doktor vermiş benim Dr vermedi demek ki ihmal mi ediyor diye düşünmüştüm kendime çok kızıyorum şimdi Hakkımızda hayırlısı inşallah benimledir. Allahım bağışlasın bana ve isteyen herkese...

iyi olursun inşallah,progestanı bana da ilk zamandan itibaren almamı söylemişti doktor,düşüğüm başladığında da vucutta tuttuğu için hemen hapı bırakmamı istedi..senin doktorun öyle demesi ilginç geldi..

doktorlara benim de güvenim yok acıkçası, her gittiğim doktor bile bir öncekinin yaptıklarını beğenmezken, ilk doktor vermedi,tuttu düşük oldu,sonraki verdi onda hiç olmadı, bu da verdi ama hiç bişey soramıyorum bende, onun gevezeliğinden(hızlı konuşmasından) ve aceleciliğinden ben derdimi anlatamıyorum, 2 kere sinir etti ters bişey söyledi ama 3. tutamıcam artık kendimi,ben saydırcam :)

15 tatilde istanbula gitmeyi düşünüyorum artık küçük yerlerde olmuyor,var mı şöyle sebepsiz infertite konusunda uzman ünlü ünsüz iyi bir doktor?

nilasya52 .!.:
tüp bebekte uzun süre yatıp dinlenmen gerekiyor mu peki,kullanman gereken ilaçlar,iğneler var mı sonrasında gereken transfer sırasında da anestesi alınabilir herhalde ben de kandimi çok kasıyorum çünkü
Yok bi saat falan yatiyosun hastanede..sonrasında evine gidiyorsun.iki gün dinleniyosun ama hep yatma.sonrasında normal hayata dönüş.. Tabi sonrasında da iğne ilaç var.transfer en fazla 5dk.anestezi yapmiyolar çünkü ultrason gibi..aci agri yok.

Kızlar bügun aşılamam yapıldı .dr. Normal hayatına dönebilirsin dedi ,ilişki , banyo ve ile gitmek gibi ..fikri olan var mu ? Iliskiye girsek mi iyi girmesek mi ?

cvp werıııınnn tüp yapacammmmmmm korkuormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eğer eşinin ya da senin değerlerine ilgili bi sıkıntı varsa ya da yas ile ilgili yumurtalık rezervi ile ilgili kesinlikle tüp daha büyük bi sans çünkü aşılamanin normal yoldan artışı çok degil

qaraqiz canimmm Rabb'im bu kez yuzunu guldursun insallah, bu sefer bebisin seninle olsun, ama sakin korkma korkularindan emin olmayi nasip eylesin Allah'im. Hadi simdiden hayirli ve ugurlu olsun insallah.
amin Happy Meal inşallah canım. ay korkum diğer arkadaşların başına gelenleri görünce başladı. çoğunun yumurta ya boş çıkmış ya döllenmemiş

Özlem 2 tane oluşmuş çok sevindim,bu kez olur inşallah,Neden yatış yapıyorlar? Nerede yaptırıyordun?

ege üniversitesinde yapılıyor Reyhancım. yatış yapılıyo ama gece hastanede kalmıcam. sabah erken gidicem. yalnız şu 15 mm o güne kadar büyüyecek mi ona dertlendim.

Canım Hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi gider

sağol canım inşallah

Eğer eşinin ya da senin değerlerine ilgili bi sıkıntı varsa ya da yas ile ilgili yumurtalık rezervi ile ilgili kesinlikle tüp daha büyük bi sans çünkü aşılamanin normal yoldan artışı çok degil
tatlım yumurtllama sorunum war .progestoron 3.75 mı ne aşılama bu hormonla alakalı demiii

Kızlar bügun aşılamam yapıldı .dr. Normal hayatına dönebilirsin dedi ,ilişki , banyo ve ile gitmek gibi ..fikri olan var mu ? Iliskiye girsek mi iyi girmesek mi ?
Canim bana doktor aynı gün ilişki önerdi banyoda 1 gün snra oturarak yap dediler bence dinlen 1 2 gün ise öyle git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…