Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Kızlar tekrar sormak istiyorum başka varmı diye. Aşılamadan hemen sonra Progestana başlayan var mı acaba ??? ACİL
Ben asilama aksami baslamistim, bende cok bas donmesi yapiyor diye fitil olarajk kullan demisti dr um i da kasinti yapti ve akintisindan rahatsiz olmustunsonra tekrar hap seklinde almaya devam etmistim.
Yok canim istanbulda degilim ben ama istanbullu arkadaslar yardimci olacaklardir yazdiklarini okuyunca.

Kızlar tekrar sormak istiyorum başka varmı diye. Aşılamadan hemen sonra Progestana başlayan var mı acaba ??? ACİL
progesteron gebeliğin devamını sağlayan embriyonun rahme daha iyi tutunmasını sağlayan hormon,aşılama transfer sonrası %95 veriliyor,gebelikte de bir süre devam ediliyor.Hiç aksatmadan kullanmaya devam et.

karamel1985, post: 38968469, member: 573915"]nasıl yani tüp bebek transferinde sadece alt taraf açık kalmıyormu heryermi açık oluyor ... ya bana tam anlatırmısınız o gün neler oluyo
Canim ben istanbulda umraniyede yaptirdim gecen agustos ve ekim aylarinda.paket 5000.aynen happy nin dedigi gibi.gayet memnunum.3.yu de orda yapalim diyo esim ama ben medicana ve umut tup bebek i de bi arastirayim diyorum.sen gorustun mu bu merkezlerle?

bütün tahliller falan herşey ilaç hariç tabi bu parayamı dahil ekstra bişey vermiyormuyuz? 5000 veriyoruz okadar yani hangi hastane burası

merhaba Happy Meal ,
canım ben martta başlayacağım 2. tüp denemesine. Haber vereceğim başladığımda. Dr. 2 ay ara vermemi istedi.
Sen nasılsın inşallah herşey yolundadır.

Tahlilleri hastanede yaptırabilirsin hormon tahlilleri zaten.

merhaba Happy Meal ,
canım ben martta başlayacağım 2. tüp denemesine. Haber vereceğim başladığımda. Dr. 2 ay ara vermemi istedi.
Sen nasılsın inşallah herşey yolundadır.
Elhamdulillah iyiyiz canim, duani esirgeme ustumuzden, daha ultrason zamani gelmedi, zormus boyel beklemek, normal yollardan gebe kalanlar testte ogrenince gidip kalbe kadar duyuyorlar biz boyle erkenden ogrenince bekle keseyi gor bekle kalbi duy insan bu zamanda sorun cikacak diye cok korkuyor, dualasalim insallah canim, bakarsin sen bu iki atda kendiliginden gebe kalirsin hic tedaviye bile gerek kalmaz. Hadi hayirlisi canim, nasilsa topigi senelik actik boyle daha kolay olacak insallah.

aminn canım ck sağol.. test günün ne zaman inş. bu sefer seninledir bebiişin..
bu sefer test olmayacam canım geçen sefer erken idrar testi yaptım negatif çıktı üzüldüm. arkasından herkes idrarda çıkmaz ne üzülüyorsun git kan testi yaptır dedi. gittim yaptırdım 11,73 çıktı , 12 saat olmadan kanama başladı .. bu yüzden bu sefer tamamen beklemeyi düşünüyorum..

canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. allaha sığın , tek iyi gelen şey bu bana bu aralar.
Sende duanda unutma canım.

Yeni topic sana ve herkese hayırlı olsun...

Amanda29 - 28 Ocak - 2.tüp (dondurulmuş) - 35 - 1.58 -52 - Adet Olmayı Bekliyor
Canimmm topigimi senlendirdin, simdi bi komsumdayim okuma yapacaklar eve doneyim hemen ekleyecegim telefonda pek beceremiyorum sistemi biliyorsun sende :)

Medicana ile görüştüm simdi.7000-7500 diyo.

selam canımm. bende 1-2 ay sonra tüp bebek yaptıracağım. sen hangi medicana ile görüştün? ben Selman Bey ile görüşmüştüm kasım ayında. o zaman 4800 tl + ilaçlardı. şimdi 7000-7500 tl ilaçlar ile birlikte mi?

Ben aşılama gününden sonra ki gün içmeye başladım 4 gün içtim.
Dün kanamam oldu 9.gündü hemen gittim doktora karnımdan baktı adet kanaması değil tutunma dedi ama erken başladığın için kanama oluyor dedi baya kızdı yani şimdi düşük iğnesi vuruldum ve hap içiyorum. şimdi 10. gündeyim

kanamam olmadan önce öğlen test yaptım silik çıktı biraz dağıldı diğer taraf ise çizgi netti hayırlısı artık

[QUOTcanim08, post: 38972875, member: 584628"]selam canımm. bende 1-2 ay sonra tüp bebek yaptıracağım. sen hangi medicana ile görüştün? ben Selman Bey ile görüşmüştüm kasım ayında. o zaman 4800 tl + ilaçlardı. şimdi 7000-7500 tl ilaçlar ile birlikte mi?[/QUOTE]
Evet canim.çamlıca medicana ile görüştüm.bi de umut tüp bebek i aradim.onlar da 7000 diyo.

Merhaba. Kanaman durdu mu. hiç üzülme stres yapma. benim bir arkadaşım da öyle oldu ama pregestan iğneye başladı ve şuan 5 aylık hamile. Progestan kanama yapmaz. hatta hatta olan kanamayı durdurur ve tutunmayı kolaylaştırır. Senin doktorun neyin kafasını yaşıyor böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…