• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Kızlar yardımlarınız için hepinize teşekkürler ..ben yatıyorum ..iyi geceler

İ

lişkiye girersem nasıl banyo yapmıyor canım benim ..ki ben muayene sonra bile abdest alıyorum hadi bu sefer zaruret var diyorum ..
Cnm benim dr asilama oldugu gun degil ertesi gun iliski olsun dedi. Ban yo ile ilgili bir sey demedi. Ayrica ise de gidebilirsin yani normal hayata donebilirsin dedi.

Kızlar ben Kasım'da aşılama yaptırdım.doktor aşılamadan 5 saat sonra ve 12 saat sonra ilişki önerdi.tamamen normal hayatına dön dedi.ertesi gün işe başladım .benim aşılamam pozitif sonuçlandı ama düşük Yaptım maalesef

[Qyanlisa52, post: 38963855, member: 650844"],
transferde anestezi yapılmıyor ki onun ne işi var[/QUOTE]
A yanlis olmus canim.artik ne kadar gerildiysem sen düşün:)

Selam kızlar aşılamada n sonra niye ilişki oluyor kii ben bunu anlayamadım.

seni çok iyi anlıyorum iki hafta öncesine kadar bende aynı negatif sonucumu aldım.ama pes etme 2. aşılama için start vermeye başla bile..

:(( valla pes etmiş durumdayım.. bir aklım tedaviri bırakayım olursa olur diyorum.. bir aklım devam diyor ama devam da edemem iş durumumdan dolayı izin almam mümkün değil

Selam canim.ben iki kez tüp yaptirip negatif sonuç alan biri olarak cevaplayim..hiicc korkulacak birşey yok.yani aci agri vs hic.tabi blherkesin aci siniri farklidir ama ben hatirlamiyorum bile..bnm için skinti olan transfer.çünkü onda yumurta toplamadi olduğu gibi bayiltmiyolar.yumurta toplamada hic bi şey hissetmiyosun uyuyosun çünkü.uyaninca da bi saat yatip kalkiyosun bi şey olmamis gibi.transfer de de aci yok ama nebiliyim orda sere serpe makasta yatarken basinda beş alto kişi. Utandim ben.çok kastim kendimi..neyse sonucu iyi olsun düşüncesiyle katlaniyosun ona da..hic korkulacak bi şey yok yani canim.ben de şubatta tekrar tüp düşünüyorum.umarim hakkimizda Hayirlisi olur..en kisa zamanda anne oluruz:)
nasıl yani tüp bebek transferinde sadece alt taraf açık kalmıyormu heryermi açık oluyor ... ya bana tam anlatırmısınız o gün neler oluyor

arkadaşlarım tüp bebek için özel hastaneler 5000-5.500 arası genel bi fiyat istiyorlar ilaçlar hariç diyorlar ilaçlar 1000 lira tutar diyorda herkes diyorki 12 bin tutuyo tahliller falanda isterlermiş. ya bu tahliller hastanenin aldığı paraya dahil değilmi onudamı ekstra veriyoruz

Kızlar tekrar sormak istiyorum başka varmı diye. Aşılamadan hemen sonra Progestana başlayan var mı acaba ??? ACİL

günaydın canım nasılsın bebişin nasıl aman iyi bak ona allahım sızı korusun
Elhamdulillah iyiyiz insallah canim, henuz ultrason gunumuz gelmedi, keseyi goremedik, onu bi gorelim, bi dr kalbini duyalim rahatlayacagiz insallah.
günaydın kızlar
malesef bgn benden kötü haber :KK43: ilk aşılamamdı dün kan testi yaptırdım 0,674 yni negatif :KK43:

:KK43:( valla pes etmiş durumdayım.. bir aklım tedaviri bırakayım olursa olur diyorum.. bir aklım devam diyor ama devam da edemem iş durumumdan dolayı izin almam mümkün değil
Ahh bu surecte is yerinden izin alma stresi yok muuu coook zor, canim sonucun icin uzuldum ama sakin hirpalama kendini, Rabb'in istememizi istedigi gibi istemeye devam et, istersen bir kac ay ara ver bakarsin bu surecte bebisin gobisine kendiliginden geliverir :)
arkadaşlarım tüp bebek için özel hastaneler 5000-5.500 arası genel bi fiyat istiyorlar ilaçlar hariç diyorlar ilaçlar 1000 lira tutar diyorda herkes diyorki 12 bin tutuyo tahliller falanda isterlermiş. ya bu tahliller hastanenin aldığı paraya dahil değilmi onudamı ekstra veriyoruz
Canim benim merkezimde 5000 paket fiyatti, ivinde ilaclar da dahildi, ama arada aldirilan folbiol, estrofem, crinone jel gibi ilaclari eczaneden kendin temin edeceksin dediler, yum buyutme ve catlatma, transferden sonra bi ignryi onlar verdi ama antibiyotik igneleri filan ben temin ettim. Onlarla 5200u buldu. Tahlillerde paket fiyata dahildi. Hatta ignelerin biri ende alerji yapti (cetrotide) onun icin alerji ignesi filan yaptilar bu verdiginiz toplu idemeye dahil dediler, en son gebelik tahliline de para almadilar. Ama her yerin politikasi ayri olabiliyor.

Elhamdulillah iyiyiz insallah canim, henuz ultrason gunumuz gelmedi, keseyi goremedik, onu bi gorelim, bi dr kalbini duyalim rahatlayacagiz insallah.

Ahh bu surecte is yerinden izin alma stresi yok muuu coook zor, canim sonucun icin uzuldum ama sakin hirpalama kendini, Rabb'in istememizi istedigi gibi istemeye devam et, istersen bir kac ay ara ver bakarsin bu surecte bebisin gobisine kendiliginden geliverir :)

Canim benim merkezimde 5000 paket fiyatti, ivinde ilaclar da dahildi, ama arada aldirilan folbiol, estrofem, crinone jel gibi ilaclari eczaneden kendin temin edeceksin dediler, yum buyutme ve catlatma, transferden sonra bi ignryi onlar verdi ama antibiyotik igneleri filan ben temin ettim. Onlarla 5200u buldu. Tahlillerde paket fiyata dahildi. Hatta ignelerin biri ende alerji yapti (cetrotide) onun icin alerji ignesi filan yaptilar bu verdiginiz toplu idemeye dahil dediler, en son gebelik tahliline de para almadilar. Ama her yerin politikasi ayri olabiliyor.
ya ne kadar güzelmiş.... yok ya hepsi 5000+ilaçlar diyor ilaçlarda 1000 ile 1500 arası tutarmış. asıl işin kötü yani tahlil illaki yapılcak ve bunların bu fiyata dahil olmaması...valla araştırmaktan helak oldum günlerdir.... siz istanbulda değildiniz dimi Happy Meal Happy Meal ? istanbulda öyle paket fiyat falan yapan yer yok sanırım. allah yardım etsin ne diyim şaştım kaldım

Back