2015 Aralık tüp bebek

Kalmadı canım. Sakinim bu kez bende. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada tedavi kayseride canım
bizz ne desek ne yapsak boş canım .. Rabbim ne dediyse onu yasıyoruz. hayırlısı olması ıcın dua etmekten baska caremız yok. inşallah bu ke zpozıtıf haberlerını verır sonrakı evrelere destek oluruz bırbırımıze

İnşallah canım benim inşallah
Yolu yariladin sende güzel olacak her şey rabbimin izniyle

İnşallah canım benim inşallah
Yolu yariladin sende güzel olacak her şey rabbimin izniyle
İnan pozıtıfı gordukten sonra baslıyor esas sureç. kese olcakmı bebek olcak kalp atısı olucakmı gelısıcekmı derken sımdı detaylı ulturosona geldım Allahın ıznı ile. sımdıde down sebdromu hastalıgı varmı ... korkular bıtmıyor hıc Allah evlatlarımızla ımtıhan etmesın en zoru o

Amin canım. Bende olsun olsun diye direttim. Dusukten sonra anladım o mevzuyu geç de olsa

İnş Ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersin cnm diğer seylerse zamanla düzelir ben daha tetanoz yaptırmadım sanırım Salı yapılcak biraz Ağrı veriyomuş ama olsun biz neler atlattık:) sende hamileliğin yarısına geldin hadi bakalım maşallah:)

canım tetanoz dan korktum agrı ates olurmu dıe, inan hiç bir agrım olmadı şişme vs

Arkadaşlar sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. 3 kez üst üste araştırılmasına rağmen sebebi bulunamayan erken düşükler yaşadım. En son tüp bebek yapmakla yapmamak arasında kaldık. Kendinden hamile kalıyorum ama 7. haftayı geçemiyorum. Doktora tüp bebek istediğimi artık dayanamadığımı söylediğimde şunu söyledi ikiz bebek riskli oluyor . Şimdi arkadaşlar pgt yaptırınca ve sağlıklı 2 embriyo konunca ikisi de tutuyor mu? Sağlıklı ikiz gebelik yok mu? 25 adet gen bakılabiliyor muş transfer öncesi bunun faydası yokmu. Doktorum dna dünyası çok geniş. pgt çok azını açıklıyor diyor ve tekrar düşük ihtimalini göğüsleyebileceksen tekrar hamile kal diyor. Tüp bebek istiyoruz biz de eşimle. Lütfen bana fikir verin. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Cnm bnde 2 düşük yaşadım araştırıldı bir sebep bulunamadı. Daha sonra hamile kalamadım eşim sperm tahlili yaptırdı orda problemler ciktı düşüğün sebebi bu da olabilir demişti doktorumuz sperm kalitesi yani. Tüp bebeğe yönlendirdi bizi cok şükür başarılı sonuçlandı ve cok şükür problem yaşamadan ilerledik. Herşeyi göze aldık tabi doktorum da söyledi yine düşük olabilir diye. Düşük riskim de oldu ilk Zamanlar ama atlattık inş böyle güzel devam eder. Tüp bebek Benm icin umut oldu aenin icin de olabilir ama kısmet hersey o da bir gerçek. Hakkı'nda hayırlısı olsun

Salı günü yani yarın oooo çok güzel çok sevindim rahim boyun kaç mm ? Benim çok sükur herşey yolunda dedi doktorum canim inşallah böle devam eder . mutlaka yaz bize.. Elif nerelerde
Canım iyidir heralde doktorum sormadikca hiic söylemez onları ama yolunda her şey dedi

Salı günü yani yarın oooo çok güzel çok sevindim rahim boyun kaç mm ? Benim çok sükur herşey yolunda dedi doktorum canim inşallah böle devam eder . mutlaka yaz bize.. Elif nerelerde
Slm kızlar kimse yazmayınca bende sayfaya pek uğramadım çok şükür bende iyiyim bebişte tetanoz aşısı oldum yediklerime dikkat ediyorum şeker yÜklemesi yaptırmıcam Mayıs 21 de bi ay olucak kontrolde o vakit günler geçmiyo :s senin bebişlerinede sevindim ayrıca karnın büyümüştür heralde baya:)

Göbek büyük canim benim zaten küçük değildi :) çok sükur elif ya . yinede korkularim gecmio canim. Ben şeker yüklemesi için daha var galiba nerde yaaptiriyorsun

Böle doktorlara anlam vrremiorum hayırlısı olsun cnm
Evet ya. Memnunum ama böyle bi huyu var. Çok güzel hatır gönül yapar. Ama mesleği kendine ait. Olsun. Sağ salim bi atlatsaydim şu durumu bi oncekinde hiç yatmadim. Eşim zorluyor rapor alalım diye. Yatim mi bu kez sence. Ogretmenim

Göbek büyük canim benim zaten küçük değildi :) çok sükur elif ya . yinede korkularim gecmio canim. Ben şeker yüklemesi için daha var galiba nerde yaaptiriyorsun
Takip oldugum hastane yapıyo ama sağlık ocağındaki Dr hiç ihtiyacın yok dedi yediklerimede az çok dikkat ediyorum yaptırmam heralde ha korkuya gelince kucagımıza alıncaya kadar geçmicek heralde bu durum Günler'de yavaş mı geçiyo ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…