- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
hayırlısı olsun bıseycık kalmamıs :) heycanlanıyorum bendeSagolasin canim. Tabi ederim dua. Yok transfer olmadı Mayıs 3-4 gibi olur diye tahmin ediyorum tatlım
Kalmadı canım. Sakinim bu kez bende. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada tedavi kayseride canımhayırlısı olsun bıseycık kalmamıs :) heycanlanıyorum bende
bizz ne desek ne yapsak boş canım .. Rabbim ne dediyse onu yasıyoruz. hayırlısı olması ıcın dua etmekten baska caremız yok. inşallah bu ke zpozıtıf haberlerını verır sonrakı evrelere destek oluruz bırbırımızeKalmadı canım. Sakinim bu kez bende. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada tedavi kayseride canım
İnşallah canım benim inşallahbizz ne desek ne yapsak boş canım .. Rabbim ne dediyse onu yasıyoruz. hayırlısı olması ıcın dua etmekten baska caremız yok. inşallah bu ke zpozıtıf haberlerını verır sonrakı evrelere destek oluruz bırbırımıze
İnan pozıtıfı gordukten sonra baslıyor esas sureç. kese olcakmı bebek olcak kalp atısı olucakmı gelısıcekmı derken sımdı detaylı ulturosona geldım Allahın ıznı ile. sımdıde down sebdromu hastalıgı varmı ... korkular bıtmıyor hıc Allah evlatlarımızla ımtıhan etmesın en zoru oİnşallah canım benim inşallah
Yolu yariladin sende güzel olacak her şey rabbimin izniyle
Amin canım. Bende olsun olsun diye direttim. Dusukten sonra anladım o mevzuyu geç de olsaİnan pozıtıfı gordukten sonra baslıyor esas sureç. kese olcakmı bebek olcak kalp atısı olucakmı gelısıcekmı derken sımdı detaylı ulturosona geldım Allahın ıznı ile. sımdıde down sebdromu hastalıgı varmı ... korkular bıtmıyor hıc Allah evlatlarımızla ımtıhan etmesın en zoru o
İnş Ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersin cnm diğer seylerse zamanla düzelir ben daha tetanoz yaptırmadım sanırım Salı yapılcak biraz Ağrı veriyomuş ama olsun biz neler atlattık:) sende hamileliğin yarısına geldin hadi bakalım maşallah:)can'lar diğer topikleerde kayboluyorumbenı etıketlesenız donuyorum buarada kötü düşünmek istemıyorum amma @ls81 haber verırdı dıe dusunuyorum ıyı kotu anlayamadım... Cuma gunu detaylıya gıorıcem teyzoskolar dua edın bıze olurmu prenseslerım sağlık sıhatlı hayırlı vakıtle gelırler. 3 gundur agrım var kasık bel nedense ...
bu arada ben ımtıhandan gecıyorum kızlar sağlıkla ılgılı safra kesesınden sora çuruk diş cıktı şimdide idrarda proeınmı ne cıkmıs tekrar verıcem tetenoz asısı oldum kan ıstedı sağlık ocagı t4 um troıtım dusuk muk cok kadın dogum doktorum dhaılıyeye gıt dedı sımdı bırde troıd cıktı anlamaıyorumda ınsallah bebeklerım etkılenmezsizler neler yapıyorusunuz sımıdden opuyprum
İnş Ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersin cnm diğer seylerse zamanla düzelir ben daha tetanoz yaptırmadım sanırım Salı yapılcak biraz Ağrı veriyomuş ama olsun biz neler atlattık:) sende hamileliğin yarısına geldin hadi bakalım maşallah:)
Cnm bnde 2 düşük yaşadım araştırıldı bir sebep bulunamadı. Daha sonra hamile kalamadım eşim sperm tahlili yaptırdı orda problemler ciktı düşüğün sebebi bu da olabilir demişti doktorumuz sperm kalitesi yani. Tüp bebeğe yönlendirdi bizi cok şükür başarılı sonuçlandı ve cok şükür problem yaşamadan ilerledik. Herşeyi göze aldık tabi doktorum da söyledi yine düşük olabilir diye. Düşük riskim de oldu ilk Zamanlar ama atlattık inş böyle güzel devam eder. Tüp bebek Benm icin umut oldu aenin icin de olabilir ama kısmet hersey o da bir gerçek. Hakkı'nda hayırlısı olsunArkadaşlar sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. 3 kez üst üste araştırılmasına rağmen sebebi bulunamayan erken düşükler yaşadım. En son tüp bebek yapmakla yapmamak arasında kaldık. Kendinden hamile kalıyorum ama 7. haftayı geçemiyorum. Doktora tüp bebek istediğimi artık dayanamadığımı söylediğimde şunu söyledi ikiz bebek riskli oluyor . Şimdi arkadaşlar pgt yaptırınca ve sağlıklı 2 embriyo konunca ikisi de tutuyor mu? Sağlıklı ikiz gebelik yok mu? 25 adet gen bakılabiliyor muş transfer öncesi bunun faydası yokmu. Doktorum dna dünyası çok geniş. pgt çok azını açıklıyor diyor ve tekrar düşük ihtimalini göğüsleyebileceksen tekrar hamile kal diyor. Tüp bebek istiyoruz biz de eşimle. Lütfen bana fikir verin. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Canım salı günü transfer olacak inşallah. Sen nasilsin usg nasıl geçtiY yaasemintt NE DURUKDASİN
Salı günü yani yarın oooo çok güzel çok sevindim rahim boyun kaç mm ? Benim çok sükur herşey yolunda dedi doktorum canim inşallah böle devam eder . mutlaka yaz bize.. Elif nerelerdeCanım salı günü transfer olacak inşallah. Sen nasilsin usg nasıl geçti
Canım iyidir heralde doktorum sormadikca hiic söylemez onları ama yolunda her şey dediSalı günü yani yarın oooo çok güzel çok sevindim rahim boyun kaç mm ? Benim çok sükur herşey yolunda dedi doktorum canim inşallah böle devam eder . mutlaka yaz bize.. Elif nerelerde
Böle doktorlara anlam vrremiorum hayırlısı olsun cnmCanım iyidir heralde doktorum sormadikca hiic söylemez onları ama yolunda her şey dedi
Slm kızlar kimse yazmayınca bende sayfaya pek uğramadım çok şükür bende iyiyim bebişte tetanoz aşısı oldum yediklerime dikkat ediyorum şeker yÜklemesi yaptırmıcam Mayıs 21 de bi ay olucak kontrolde o vakit günler geçmiyo :s senin bebişlerinede sevindim ayrıca karnın büyümüştür heralde baya:)Salı günü yani yarın oooo çok güzel çok sevindim rahim boyun kaç mm ? Benim çok sükur herşey yolunda dedi doktorum canim inşallah böle devam eder . mutlaka yaz bize.. Elif nerelerde
Göbek büyük canim benim zaten küçük değildi :) çok sükur elif ya . yinede korkularim gecmio canim. Ben şeker yüklemesi için daha var galiba nerde yaaptiriyorsunSlm kızlar kimse yazmayınca bende sayfaya pek uğramadım çok şükür bende iyiyim bebişte tetanoz aşısı oldum yediklerime dikkat ediyorum şeker yÜklemesi yaptırmıcam Mayıs 21 de bi ay olucak kontrolde o vakit günler geçmiyo :s senin bebişlerinede sevindim ayrıca karnın büyümüştür heralde baya:)
Evet ya. Memnunum ama böyle bi huyu var. Çok güzel hatır gönül yapar. Ama mesleği kendine ait. Olsun. Sağ salim bi atlatsaydim şu durumu bi oncekinde hiç yatmadim. Eşim zorluyor rapor alalım diye. Yatim mi bu kez sence. OgretmenimBöle doktorlara anlam vrremiorum hayırlısı olsun cnm
Takip oldugum hastane yapıyo ama sağlık ocağındaki Dr hiç ihtiyacın yok dedi yediklerimede az çok dikkat ediyorum yaptırmam heralde ha korkuya gelince kucagımıza alıncaya kadar geçmicek heralde bu durum Günler'de yavaş mı geçiyo ne:)Göbek büyük canim benim zaten küçük değildi :) çok sükur elif ya . yinede korkularim gecmio canim. Ben şeker yüklemesi için daha var galiba nerde yaaptiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?