• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Nasıl rahat hissedeceksen canim bende ilkinde yapmamıştır kaybetmiştir bunda yaptım. Nasip... Nasıl gidio ananas kabak cekirdegin yiyormusun
Canım iyim şükür. Transfer den 1 saat sonra bacaklarima vuran bi adet sancısı başladı. Ara ara giriyo kramp tarzında. Yerleşme agrisidir inşallah. Ananasi yiyorum da kabak çekirdeği ne dikkat etmedim açıkçası :(

Canım iyim şükür. Transfer den 1 saat sonra bacaklarima vuran bi adet sancısı başladı. Ara ara giriyo kramp tarzında. Yerleşme agrisidir inşallah. Ananasi yiyorum da kabak çekirdeği ne dikkat etmedim açıkçası :KK43:
şuan yerleşme belirtileri DİE bise olmaz canım. Bunla kafani meşgul etme. Sen transferi bildiğin için her ağrı yada agrisizlik belirtidir değildir DİE yorumlicaksin. Hayırlısı ile Rabbim pozitif gostersin inşallah.. Kabak çekirdeği de çok iyi demişlerdi hergun bi avuç. Tek embriomu koydular

şuan yerleşme belirtileri DİE bise olmaz canım. Bunla kafani meşgul etme. Sen transferi bildiğin için her ağrı yada agrisizlik belirtidir değildir DİE yorumlicaksin. Hayırlısı ile Rabbim pozitif gostersin inşallah.. Kabak çekirdeği de çok iyi demişlerdi hergun bi avuç. Tek embriomu koydular
Yok canım çift. 5bb yazıyo kalitesi. Bilmiyorum düşük mu yüksek mi orta mi. İyim sabirliyim çok şükür. Arada L ls81 geliyor aklıma üzülüyorum sadece. Nerde yaptirdigini biliyor musun. Valla merkezi bilsem arayıp sorasim var. İsmi de sıradışı güzel bi isimdi. Başka hasta yoktur o isimle

Yok canım çift. 5bb yazıyo kalitesi. Bilmiyorum düşük mu yüksek mi orta mi. İyim sabirliyim çok şükür. Arada L ls81 geliyor aklıma üzülüyorum sadece. Nerde yaptirdigini biliyor musun. Valla merkezi bilsem arayıp sorasim var. İsmi de sıradışı güzel bi isimdi. Başka hasta yoktur o isimle
Çok iyi 5 gün embriosu benimde aklımda ama onun tercihi gorusmek yada gorusmemek birşey diyemiyorum . bugün belim çok agriyor . idrar sonucum da normal çıkmış protein yokmuş çok sukur

Protein hakkında ne biliyorsun çok korktular benide inşallah ilerleyen zamanda da cikmaz
Sevinelim canım her şey kontrol altında. Bi arkadaşım 35. Haftasında o protein sorununu yaşadı. Yavrusunu hemn aldılar. Erken doğdu Pıtırcık
Ama bu sorun son haftalarda riskli oluyor diye biliyorum. Sakın vesvese yapma temkinli ol sadece

Yasminn kaçıncı günün test günün nezaman hadi sende hamisimmm yaz ikiz annesine geliyorum dee

Yasminn kaçıncı günün test günün nezaman hadi sende hamisimmm yaz ikiz annesine geliyorum dee
Ay inşallah Rabbim nasip eder canım o günleri. Cuma günü testim. Yariladim şükür. Annemde geçirdim bugüne kadar kolay zevkli oldu. Bu haftada çalışırım daha kolay geçer inşallah

Kızlar Nasılsıniz. Elim ayağım durmadı yine akşam erken gebelik testlerinden yaptim. Bir de sabah. Toz pembe cizgimizi gördüm. Ama korkularimi da engelleyemiyorum. Dua edin bana nolur sağ salim ilerlesin şu is

erhaba...ben üc senedır amh dusuklugu yasayan bırıyım .bıraz once bu klube uye oldum .acıkcası amacım herkeze umut olmak..nasıl from acılır bılemıyorum ama yazılarda bu amh sıkıntısı olanları ararken bu yazıyı gordum.2 sene once bebek ısterken amh ımın 0,03 oldugunu ogrendım fsh ım 29 lardaydı ıstanbulun en ıyı drlarına gıttım ankaranın gıtmedıgım konusmadıgım kımse kalmadı sagda tek yumurtam oluyordu.tup bebek ılacları hıcbır ıse yaramıyordu.sadece klomenle 3 yumurta oluyordu transferler hep hüsran...butun drlar bana hep yuzde 30 larda sans verdı ve buda sadece tup bebekle olabılırdı...sana guzel bısey solıyımmı suan hamıleyım ve 9 aylık...ınanmıcaksınız ama kendılıgınden oldu...bana olmaz dıyen drların hepsı mucıze dedı...ben o kadar kotu gunler gecırdımkı hala karnımda kımıldayan bır yavrunun olduguna ınanamıyorum....sadece ve sadece tevekkul getır allaha dua edın...ınan bana ne amh ne fsh yada baska bısey hıccccc onemlı degıl....ıcını ferah tut ...benımle aynı durumda olan bı arkadsım daha hamıle suan 5 aylık .....ben bu amhı arastırken kahroldum....hıcte korkulcak bısey degıl....yuregınızi ferah tut...duam tek duam sizlerle....rabbım bu sıkıntıyı yasayanlara benım yasadıgım mucızeyı yasatsın...bu yazıyı bu formda bu sıkıntısı olan herkeze ulastırmaya calısıyorum cunku ben cok okudum aradım bu umudu herkeze umut olsun ...saygılar

Kızlar Nasılsıniz. Elim ayağım durmadı yine akşam erken gebelik testlerinden yaptim. Bir de sabah. Toz pembe cizgimizi gördüm. Ama korkularimi da engelleyemiyorum. Dua edin bana nolur sağ salim ilerlesin şu is
Ay hadi inşallah korkma canım sakin duaların seninle

ahh yasemın beee su ıdrarı yapana kadar suan gıdıp kan versen cıkar nıe kendınıze ezıyet edıyorsunuz

Back